Carmen Grebenișan și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat, la scurt timp după divorțul de Alex Militaru. Cine este noul iubit al influenceriței

Carmen Grebenișan s-a afișat cu noul ei iubit pe rețelele de socializare. După o perioadă în care a ales să stea departe de ochii curioșilor, influencerița l-a prezentat oficial pe noul ei partener.
Filip Stan
04 aug. 2024, 22:48
Carmen Grebenișan și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat, la scurt timp după divorțul de Alex Militaru. Cine este noul iubit al influenceriței
Cine este bărbatul cu care se iubește Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și Alex Militaru își anunțau fanii în martie că au decis să pună punct relației lor, după o căsnicie care părea perfectă, cel puțin pe rețelele de socializare.

„Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni.

Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră, pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns”, a transmis ea pe Instagram.

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Influencerița a dezvăluit abia acum: „Nu este datoria noastră să-i schimbăm pe cei de lângă noi”

Mai apoi, la finalul lunii iunie, Carmen Grebenișan a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un alt bărbat. Cei doi s-au îmbrățișat pe stradă, au mers împreună la shopping, iar apoi s-au urcat împreună în mașină unde s-au și sărutat. La momentul respectiv, influencerița nu a confirmat că are o nouă relație.

Acum, tânăra s-a afișat oficial cu noul ei iubit. Aflată într-o vacanță în Italia, vedeta a postat pe Instagram mai multe  fotografii cu ea, în compania lui Cristi, noul său partener.

Decizia luată de Carmen Grebenișan după divorț

După ce a dezvăluit că a divorțat de Alex Militaru, Carmen Grebenișan a decis să înceapă o nouă etapă în viața ei și și-a cumpărat un apartament de lux în inima Capitalei. Noul apartament dispune de patru camere și trei băi, oferindu-i fostei concurente de la „Survivor România” confortul și spațiul de care are nevoie pentru a începe o nouă viață. Deși investiția în această proprietate a fost una semnificativă, Carmen Grebenișan a luat decizia de a-și prioritiza fericirea și confortul personal, alegând să facă tot ce este necesar pentru a-și construi o nouă viață. Alex a ales să rămână în apartamentul în care a locuit alături de influenceriță.

„Trec un pic printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor și o să dureze și mi se pare că aici pur și simplu aici se schimbă un pic comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională și nu îmi place partea asta deloc, dar există, e o parte în divorț și cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online (…)

O să partajăm cumva corect lucrurile, totul o să fie ok și cred că și lui îi pare rău că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu”, povestea recent influencerița.

Citește și: Carmen Grebenișan, primele imagini cu noul iubit la doar o lună de la divorț

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Amendă de până la 5.000 de lei. Interzis pentru cei care stau la bloc. Proprietarii nu au voie
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Zani pariază totul pe o carte. Cum vrea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit unul din marii actori. Drum lin, maestre! A fost o legendă a scenei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Descoperă insulele liniștite ale Greciei, recomandate de The Guardian
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?