Carmen Harra anunţă că eclipsa de soare vine cu momente mai puţin plăcute. „Ultima eclipsă totală a fost în 2020, când Trump s-a uitat la eclipsă, iar viața lui s-a transformat într-un coșmar, cu toate acuzațiile și cazurile lui în tribunal. Mai mult, tot atunci a venit pandemia. Nu spun neapărat că o să se întâmple ceva rău, nu e sfârșitul lumii. E o energie, deci ne afectează. Te afectează pe moment, dar pot produce niște tulburări de tot felul.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2.
VIDEO | Fenomen urmărit de milioane de oameni! Eclipsă totală de Soare, transmisă LIVE de NASA
Oamenii sunt atât de încântați să privească către cer când au loc astfel de evenimente, întrucât ei nu sunt preveniți cu privire la modul în care acest lucru le-ar putea schimba radical viața.
„Lor nu le spune nimeni că există aceste efecte secundare, consideră că e un efect extraordinar, foarte interesant de urmărit și că mai bine îl urmărești decât să stai în casă. Este o fascinație, nimeni nu privește din punctul metafizic, din punctul de vedere energetic, ei spun doar că e fascinant. Astronauții nu se mai întorc la fel, cei care merg în spațiu vor fi cu totul alte persoane. Noi trebuie să ne protejăm energetic, nu să ne expunem.”, a mai spus aceasta.
Astfel, Carmen Harra spune că este încercată în aceste momente de un sentiment de neliniște, întrucât lucrurile nu stau deja foarte bine la nivel mondial.
Horoscop Mariana Cojocaru. Probleme „în paradis”, eclipsa aduce tensiuni în relaţii
„Da, riscă să li se schimbe viața. Nu ne jucăm cu lucrurile acestea, pentru că nu le înțelegem semnificația. Femeile sunt afectate în special de lună, dar pot să spun 100% că e un lucru să folosim energia lunară în favoarea noastră și este alt lucru când energetic, soarele e total acoperit. Am o strângere de inimă, pentru că văd ce se întâmplă în lume, e o revoluție generală fără să ne dăm seama.”, a continuat Carmen Harra.
Eclipsa de Soare a început în Mexic, a traversat Statele Unite şi s-a încheiat în Canada: luni, milioane de oameni au urmărit o rară eclipsă totală de Soare, un eveniment ceresc care încă stârneşte uimire şi fascinaţie, dar care reprezintă, de asemenea, o oportunitate ştiinţifică şi economică, relatează AFP.
Următoarea eclipsă totală de Soare va avea loc pe 12 august 2026 și va fi vizibilă în Groenlanda, Islanda, Spania, Rusia și o mică zonă din Portugalia, potrivit site-ului NASA.