Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

Carmen Harra a mărturisit că Anamaria Prodan se grăbeşte cu noile relaţii, iar Iulia Albu nu va rămâne alături de nimeni și asta din cauza unor traume din copilăria sa.
Alina Costache
01 ian. 2024, 14:27
Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia:

Carmen Harra a dat verdictul. Ce spune celebra clarvăzătoare despre relația dintre Iulia Albu și Mike. Spre surprinderea tuturor, Carmen Harra a mărturisit că Iulia Albu nu va rămâne alături de nimeni și asta din cauza unor traume din copilăria sa.

„Iulia Albu nu prea rămâne alături de nimeni, Problema ei este că are niște memorii din copilărie. Are niște răni, are ceva care nu e vindecat și de aceea în relațiile în care intră intră pentru o perioadă și iese apoi. Anul care vine nici pentru ea nu este un an care o avantajează”, a spus Carmen Harra.

 

Carmen Harra a veşti proaste şi pentru Anamaria Prodan

„Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. (…) Mai are încă răni puternice”, a adăugat clarvăzătoarea.

 

Ce spune Carmen Harra despre Mihaela Rădulescu

„Deci nu înainte. Dacă face căsătoria înainte o face într-un moment greșit al vieții ei. Conexiunile pe care ea le-a creat cu unii oameni, în cazul ei, ea nu le-a rezolvat, nu le-a încheiat mental, emoțional. Acțiunile ei în alte relații se reflectă și în relația pe care o are acum, deși această relație este mai bună ca celelalte. Are ea șanse cu acest om, categoric. Dacă ia în considerare că din vara anului 2024 și până în vara anului 2025 ar fi, de fapt, timpul ideal ca ea să facă o căsătorie legală cu ea”, a spus Carmen Harra, în emisiunea „Star Magazine”, relatează spynews.ro.

Previziuni pentru 2024

Nu mai este mult, iar Noul An ne bate la ușă. În acest sens, foarte multe persoane sunt interesate să știe dacă 2024 va veni, în final, cu liniște și dacă va calma toate conflictele care au acum loc în lume. În acest sens, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024, despre care nu are doar vești bune.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a povestit Carmen Harra, pentru ciao.

Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavus Nedelea, la mai puțin de o lună de la momentul în care a făcut relația publică, însă soarele a ieșit din nou pe strada impresarei.

După ce a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire și că nu își dorește să dezvăluie identitatea celui care o face fericită, Anamaria Prodan a apărut alături de Ronald Gavril, protejatul lui Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan a publicat prima imagine romantică alături de noul ei iubit, confirmând astfel relația cu Ronald Gavril. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre, fotografia fiind însoțită de un mesaj sugestiv:

„Cu ochii doar spre viitor așteptam anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni apropiați ai sexy-impresarei, în Las Vegas, lucru care dovedește că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

Ce spunea Anamaria Prodan despre bărbatul care l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf

„Nu mai află nimeni (n.r.- cine este noul său iubit), când au aflat, au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni. Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, suntem foarte deschiși, pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată.Anul 2023 a fost un an bun din toate punctele de vedere, a venit cu mult mai multă liniște față de anul trecut, cu proiecte fabuloase pentru viața mea, pentru copiii mei, și înfloritoare din toate punctele de vedere.Anul acesta o să sărbătoresc cu toată familia, cu toți prietenii, cum am făcut-o întotdeauna. Încă nu știu dacă rămân în România sau nu, așteptăm”

, declara Anamaria Prodan

Cine este bărbatul misterios care o face pe Anamaria Prodan să zâmbească. Are bani mulți și este un sportiv cunoscut în toată lumea

Anamaria Prodan nu se ferește să arată cât este de fericită. Cu un zâmbet larg, impresara dă de înțeles, fără ocolișuri, că a găsit sufletul de care avea nevoie alături. Că o face să se simtă o femeie împlinită se vede, însă cine este, de fapt, acest nou personaj masculin din viața vedetei?

Citește și: Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”

Anamaria Prodan, alături de un nou bărbat misterios

Având în vedere renumele său, Anamaria Prodan nu putea fi văzută decât la brațul unui milionar. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume. Ronald Gavril este numele lui și, deși pare că sunt doar buni prieteni, potrivit spynews.ro, cei doi ar fi de nedespărțit în America.

În prezent, vedeta se află împreună cu copiii săi și cu marele sportiv în străinătate, petrecând chiar și Crăciunul împreună. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni de-ai vedetei, în Las Vegas, lucru care arată clar că relația lor nu este doar una platonică.

Ronald Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugliști din lume. Sportivul este milionar, îl are ca impresar pe Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume și, de altfel, a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În luna mai a anului 2012, sportivul s-a mutat în Las Vegas, unde își desfășoară activitatea în prezent. Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril în timpul sesiunilor sale de sparring la Clubul de box Mayweather și i-au făcut o ofertă de contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions. Semnarea contractului a avut loc în luna martie a anului 2013, iar de atunci colaborează împreună.

Presupusul nou iubit al Anamariei Prodan este un unul dintre cei mai doriți burlaci din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Câți bani de cheltuială le dă, de fapt, Anamaria Prodan copiilor săi! Fiica cea mică a impresarei a dat tot din casă. ”Mereu am avut banii controlați”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?