Carmen Harra: „Divorţul este sigur. Va veni undeva în toamna asta”

Clarvăzătoarea Carmen Harra are veşti proaste pentru unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Nici pentru cele mai vechi nu are veşti bune.
Alina Costache
21 aug. 2021, 08:09
Carmen Harra:
Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase

Carmen Harra a făcut cîteva previziuni relativ sumbre la adresa unor cupluri din showbiz. Aceasta i-a luat în vizor pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan, despre care consideră că s-au grăbit cu căsătoria.

Clarvăzătoarea spune că nu ar trebui să facă acest pas. „Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. (…) Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a spus aceasta.

Mai mult, clarvăzătoarea a menționat faptul că un cuplu celebru va ajunge la separare cel târziu în toamna acestui an. Nimeni nu se va aștepta să fie ei.

„Unul din marile cupluri care există de mulți ani în România poate să ajungă la o ruptură neașteptată. Estimez că este un cuplu celebru la care nu se așteaptă nimeni la un divorț. (…) O să avem această surpriză undeva în vara, toamna anului acesta”, a prezis Carmen.

EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: „Am spus că viaţa lui se oprea la 70 de ani”
Pe de altă parte, despre Anda Adam și soțul ei, Carmen Harra spune că sunt unul dintre cele mai compatibile cupluri din lumea mondenă și că nu ar trebui să se despartă niciodată, chiar dacă este evident că aceştia au luat-o pe drumuri separate,

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(…) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”,a prezis Carmen Harra. la Antena Stars.

Multă lume se întreabă cine este Carmen Harra și cu ce se ocupă, de fapt, atunci când nu prevede o despărțire, un cutremur sau parcursul profesional al unui politician. Ei bine, este cântăreață, iar în urmă cu 40 de ani era una dintre componentele trupei Trio Express. Și nu doar atât: Carmen Harra este de profesie psiholog.
Așadar, Carmen Harra este născută în anul 1955 şi puțină lume știe că este nepoată a lui Octavian Goga. Artista a devenit cunoscută în anul 1980, datorită formaţiei Trio Expres, care a preluat toate piesele celor de la Modern Talking.

Celebră rămâne reluarea hit-ului „Brother Louie, care în versiunea românească s-a numit „Nu vei şti. La acea vreme, Carmen avea numele de Mureşan şi era lider al formaţiei.

În anul 1983, Carmen Harra pleacă pentru un timp în Suedia, după care se mută definitiv în Statele Unite ale Americii, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ajunsă la New York, Carmen Harra face masterul la Somerset University şi devine psiholog. După cum spune chiar ea, este doctor psiholog, nu prezicătoare sau ghicitoare, şi crede în puterea minţii şi a înţelepciunii.

De-a lungul anilor, Carmen Harra a apărut la televiziuni de top din SUA, iar printre persoanele pe care le-a consiliat şi cărora le-a prezis viitorul se regăsesc Hillary şi Bill Clinton, Jennifer Lopez, Ben Affleck şi Courtney Cox.

În România, a devenit cunoscută ca și cântăreață, dar în America ea s-a făcut remarcată ca parapsiholog. Iar aici a câștigat foarte mulți bani în urma acestui al doilea job.

Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră. Vedeta şi-a dezvăluit onorariul: „La mine venea Jennifer Lopez”
„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri’, a declarat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea susține că au fost bani, care i-au intrat în cont, și de pe urma cărților pe care le-a publicat. „Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani’, declara Carmen Harra.

Mai mult, se pare că în conturi ar vea nu mai puțin de 40 de milioane de dolari, valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor pe care le deține.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Planta care te scapă de țânțari și pe care e bine să o ai în curte sau la geam. Îi ține la distanță, iar mirosul ei e unul aparte
Capital.ro
S-a aflat ce a făcut Elena Udrea.Traian Băsescu i-a dat ordin: Ne-a păcălit pe toţi
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Vestea cea mare! Guvernul oferă noi zile libere plătite
Adevarul
VIDEO Reacția epică a unui britanic atunci când savurează prima dată bucate românești. „Păcat de ea, Românie, că își bat joc alții de ea”
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
La limita paranormalului, cu Serghei Mizil. Un câine i-a salvat viața
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Care este județul cu cea mai mare rată de promovare pentru Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent
Capital.ro
Doliu în lumea medicală din România! A murit un celebru medic român. Zbor lin, zână bună!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Edu.ro Rezultate BAC 2024: La ce oră se afișează notele? Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Compeția de jazz Jazz in the Park: Ediția 2023 câștigată de trupa franceză Daoud
MediaFlux
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!