Carmen Harra, noi predicţii despre divorţuri în showbiz: „Aş vrea să cred că de data asta Andreea Bălan va avea un mariaj norocos”

Parapsihologul Carmen Harra nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume chiar dacă anunţarea unor divorţuri în showbiz s-a lăsat de multe ori cu scandaluri naţionale. Contactată de Fanatik, Harra a vorbit de Andreea Bălan şi Karmen Minune.
Alina Costache
28 oct. 2024, 21:51
Carmen Harra, noi predicţii despre divorţuri în showbiz:

Carmen Harra a provocat cutremur în showbiz atunci când a anunţat că Andra va divorţa, iar Anamaria Prodan va avea numai relaţii pasagere după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, dar scandalul nu o opreşte să facă noi predicţii.

Nu este niciun secret că Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, tatăl fiicelor ei. Cei doi au ajuns la o separare cu scandal, însă acum pare că viața îi surâde artistei. De mai bine de un an și-a găsit liniștea în brațele tenismenului Victor Cornea. Dacă până acum a avut parte numai de eșecuri în dragoste, de această dată pare să fi tras lozul câștigător.

Carmen Harra face predicții inedite despre viața amoroasă a două dintre cele mai cunoscute artiste din România, Karmen Minune și Andreea Bălan. Deși, ambele sunt divorțate și cu prichindei din căsniciile anterioare, asta nu înseamnă că nu se vor mai recăsători și nu vor mai avea copii niciodată, a spus Carmen Harra pentru Fanatik.

Andreea Bălan și Karmen Minune sunt două femei dedicate, care se ocupă de îngrijirea fetelor lor, dar și de cariera profesională. Asta, însă, nu le împiedică să fie atente și la partea sentimentală. Dacă cea dintâi și-a refăcut viața amoroasă și se iubește fără rețineri cu Victor Cornea, Karmen Minune a încheiat oficial divorțul de Bogdan Căplescu joi, 24 octombrie 2024.

Carmen Harra spune că mariajul le-a fost „blestemat”: S-a ştiut chiar din ziua nunții că Oana Matache şi Răzvan Miheţ vor divorţa!

„Karmen este o norocoasă, longevivă, frumoasă, creativă. Ea o să aibă o poveste foarte frumoasă în viitor. O să mai aibă mulți copii, nu sunt îngrijorată de ea. Nu cred că a fost cea mai compatibilă relație cea pe care a avut-o acum.Se întâmplă separări, divorțuri la fiecare pas. Din nefericire, când suntem tineri intrăm în relații fără să gândim ce se întâmplă în timp, fără să ne gândim la aspectul de compatibilitate și la alți factori. Separarea asta nu mă surprinde”, a declarat Carmen Harra pentru FANATIK.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare? Carmen Harra rupe tăcerea despre viitorul relației lor: „De asta există atâtea divorțuri”

Carmen Harra empatizează cu suferințele din trecut ale Andreei și speră ca relația ei cu Victor să dureze până la adânci bătrâneţi, căci merită să fie fericită pe deplin.

„Andreei Bălan îi doresc tot binele din lume! E o femeie tare frumoasă și împlinită. Aș vrea să cred că de data asta va avea un mariaj norocos! Îi doresc din tot sufletul meu să aibă o nuntă pe plajă așa cum și-o visează”, ne-a mărturisit celebra clarvăzătoare.

 

Carmen Harra a prezis un divorţ iminent între Andra și Cătălin Măruță: „Nu sunt suflete pereche”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2008 și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Deși relația lor a trecut deja testul timpului, Carmen Harra a prezis încă de acum câțiva ani buni că cei doi ar putea să divorțeze.

Fără dar și poate, Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de mai bine de 15 ani, au o relație superbă și doi copii minunați, pe David și Eva. Și pe plan profesional cei doi au cariere de succes. Astfel că, lucrurile par perfect echilibrate în relația lor. Doar că, se pare că celebra clarvăzătoare Carmen Harra a susținut că mariajul celor doi soți este sortit eșecului.

În urmă cu ceva timp, aceasta declara că Andra și soțul ei Cătălin Măruță nu sunt suflete pereche: „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor: „Nu văd șanse între Deea și Robert”. Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

Carmen Harra, reacţie tranşantă în împăcarea Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf: „Trăieşte cu această suferinţă. Ea va avea relaţii pasagere”

Recent, Carmen Harra a vorbit despre situația recentă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Clarvăzătoarea consideră că această împăcare după divorţ va fi una benefică, relația dintre ei fiind pe punctul de a fi rezolvată.

Carmen Harra aruncă bomba despre Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan și Iulia Albu! Pentru cine bat clopotele de nuntă

„Eu zic că da, scandalul ajunge la o fază finală. Ea este, după cum am calculat anul personal 9, ăsta e un an în care ea trebuie să își încheie socotelile, în special starea asta tensionată și negativă. Este spre binele ei, pentru că din decembrie, ea într-o altă perioadă a vieții ei, o perioadă constructivă și dacă nu își rezolvă karma asta cu el și nu pune punct stării ăsteia de ură, de anxietate, ea nu merge mai departe și nici el și s-au blocat amândoi. Cred că, în sfârșit, își dau amândoi seama că e momentul să îngroape securea războiului și să facă pace. Eu cred că lucrul ăsta se va întâmpla. E spre binele amândurora (…) 2025 este anul Anei”, a declarat Carmen Harra, la Știrile Antena Stars.

Clarvăzătoarea a mărturisit că în spatele nevoii antrenorului de a îngropa securea războiului se află dorința de a-și face ordine în viață.

„Simte și el că nici în viața lui lucrurile nu sunt bune, că trăiește cu această suferință a unor lucruri nerezolvate, mai ales când este vorba de un copil la mijloc, e o situație complicată, foarte complexă și emoțiile astea negative duc la amplificarea unor traume (…) E bine din toate punctele de vedere, atât pentru ei, cât și pentru copii”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre legate de relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril! ”Nu este neapărat sufletul ei pereche, el este un om care nu a trăit marea lui iubire”

„Vreau să explic pentru toată lumea, când treceți printr-un divorț zdruncinător, care te afectează emoțional, ea a fost și pusă public să treacă prin asta, în fața a milioane de oameni care au analizat-o. Ea este o fată extraordinară, este o frumoasă, o războinică, o luptătoare, dar fiecare dintre noi, când trece printr-o separare, nu își găsește corespondentul de viață a doua zi. Trebuie să treacă o perioadă să te vindeci. Ea nu s-a vindecat încă. Atunci când ești vindecat, poți să aduci în viața ta pe cineva care să rămână cu tine. Ea atrage relații pasagere și este foarte normal, psihologic, să se întâmple asta”, a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.

Citește și: Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”

Carmen Harra recunoaște că o apreciază foarte mult pe Anamaria Prodan și o consideră o femeie puternică și învingătoare. Clarvăzătoarea a ținut să îi dea și un sfat prietenei sale.

„Eu nu vreau ca ea să se mai arunce la nimic și să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze și să se vindece pe ea și atunci să intre în relația în care trebuie să intre. Nu pot să garantez dacă această relație va merge, pentru că ea nu a făcut încă pace cu tot ce i s-a întâmplat pentru că nu poate, nu pentru că nu ar vrea. Este normal, psihologic se explică că ea încă are dureri și nu poate să facă. Eu vorbesc cu ea tot timpul. O ador, pentru că îmi place cât de învingătoare este. Mama e trei copii, este extraordinară, arată extraordinar, este o femeie de succes. Ea nu trebuie să se grăbească, trebuie să se gândească la ea și eu zic că partenerul ei vine atunci când face pace cu tot ce s-a întâmplat”, a mai adăugat Carmen Harra, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Carmen Harra: „Nu a trăit încă iubirea vieții ei”

„Când va face pace cu tot ce s-a întâmplat, cu ea însăși, cu el, cu trecutul, atunci ea va fi în relația în care trebuie să fie în final. Trebuie să fie o relație profundă, o relație karmică. Eu cred că ea nu a trăit încă iubirea vieții ei.

Multe femei ajung la o vârstă și se întreabă dacă au iubit cu adevărat.(…) Vine ziua când nici nu mai credem și atunci cunoaștem acel suflet pereche”, a mai precizat Carmen Harra. De asemenea ea prezice că Anamaria va face pace cu trecutul ei prin împăcarea cu Laurențiu Reghecampf. Carmen mai susține că, prin această împăcare, Anamaria Prodan va începe procesul vindecării sale sufletești.

,,Ea atrage relații pasagere (…), însă trebuie să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze ce se întâmplă cu ea, să se vindece și apoi să intre în relația în care trebuie. (…) Ea nu este, încă, un om care a făcut pace cu tot ce i s-a întâmplat. Partenerul ideal vine în viața ei în momentul în care ea va face pace cu trecutul.”, susține Carmen Harra într-un interviu pentru WOWnews.

Carmen Harra anunţă nuntă mare în showbiz: „Îşi vor lega destinele în toamnă, este un moment favorabil pentru el”

Adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra susține că împăcarea cu fostul soț este benefică pentru copilul celor doi, dar, mai ales, pentru ea, deoarece „vindecarea vine prin iertare”.

Totodată pe Anamaria nu trebuie să o afecteze faptul că Reghe are o altă relație. Conform numerologului, această pace o va ajuta pe Anamaria să-și atragă, pe viitor, o karma pozitivă în iubire, căci ea  ,,nu a trăit, încă, iubirea vieții ei”.

Aceste nereușite în dragoste ale vedetei sunt preluate și de către fiica ei, Sarah, care, momentan, este singură. Carmen susține că și viața amorasă a Sarhei este afectată, deoarece ea moștenește karma mamei, fiind vorba, de fapt, de o karma a familiei. Însă dacă mama se va vindeca, în mod sigur se va schimba în bine și situația fiicei, după spusele lui Carmen Harra.

Nu în ultimul rand, Carmen transmite o morală publicului, și anume: ,,Urmăriți-vă trecutul și vindecați-vă toate acțiunile voastre greșite dacă vreți să pășiți, în viitor, într-o realitate mai bună.”

Carmen Harra, predicții despre războiul din Rusia: Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. Atenţie la 7 iulie!

 

„La ea este evident că își va reface viața, că va fi din nou fericită. Este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există a treia căsătorie. Abia a treia este cea care este de durată și de bun augur”, a prezis Carmen Harra.

Carmen Harra, stabilită în Statele Unite ale Americii de foarte multă vreme, nu a mai călcat pe pământ românesc de ceva timp. Motiv pentru care, speră că va reuși curând să revină pe meleagurile natale. Pentru FANATIK, clarvăzătoarea a mărturisit ce o ține departe de plaiuri mioritice.

„Vremurile sunt tare tulburi în Europa în lunile care urmează. Să sperăm că trecem peste această etapă și că pot să ajung și eu în România. Nu uitați niciodată, poporul român e inegalabil în inteligență, în profunzime, în frumusețe, în creativitate și în tot ce vreți.

Suntem unici, suntem leagănul omenirii! Dacă vreți să știți, de fapt, acum vreo 20 de mii de ani pe pământul României s-au creat civilizațiile și s-a creat începutul existenței planetare. Asta e părerea mea! Merg mai departe crezând că românii în viitor vor dovedi lumii întregi cât de importanți sunt!”, a mai adăugat celebra Carmen Harra în încheiere.

DailyBusiness
Spor de 15% pentru anumiți angajați! Ce condiții îndeplinesc beneficiarii?
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
Avertisment RAR pentru șoferii care fac ITP. Se anulează din oficiu. Trebuie să te programezi iar
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Criză financiară gravă! Plata facturile mari determină oamenii să renunțe la mâncare!
Adevarul
Bandele de cerșetori români au invadat Londra în prejma sărbătorilor. „Toți primesc o pancardă și un pahar. Întotdeauna același scris“
wowbiz.ro
Geta Sterp, replică neașteptată la adresa lui Culiță. Cum a reacționat Daniela Iliescu în acel moment?
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Un nou test IQ. Poți afla cât de inteligent ești în doar câteva secunde
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Mama Geta, foc și pară la nunta lui Iancu: a ieșit din sală! Gestul fostului soț a scos-o din minți
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Doliu național. A murit o legendă a fotbalului din România: Inima lui a încetat să mai bată
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Lovisa Sjoberg, găsită în viață după șase zile în munți, mușcată de șarpe
MediaFlux
Vestea pentru milioane de români! Se oferă noi SERVICII GRATUITE pentru pensionari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Faith No More – Rămas-bun pe termen nedefinit?