Carmen Harra, previziuni sumbre: „Rusia va ataca Moldova curând! Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia”

Carmen Harra, cunoscută ca psiholog și terapeut în America, a prevestit încă din luna ianuarie, că va începe războiul dintre Rusia și Ucraina. 
Filip Stan
04 mai 2022, 16:39
Carmen Harra, previziuni sumbre:

Carmen Harra a declarat că România nu va fi atacată, dar că războiul nu se va opri curând. Harra a subliniat că întreaga lume va avea de suferit şi că economia va fi grav afectată. Problemele nu se vor opri, din păcate, nici în anii următori.

Carmen Harra a prevestit încă din luna ianuarie, că va începe războiul. La acel moment, Carmen Harra spunea: „Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”.

Din nefericire, ceea ce a spus celebrul terapeut s-a adeverit, ceea ce ne face să ne gândim cu fiori reci dacă nu are dreptate și acum. În urmă cu câteva ore, Carmen Harra a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cumplit: ”Așa cum v-am mai anunțat de câteva luni, Rusia va ataca Moldova curând! Ce să mai zic, va fi o tragedie. Să ne rugăm pentru Moldova! ”.

Carmen Harra, dezvăluiri fără perdea. Ce cadou și-a făcut de jumătate de milion de dolari: „Pare o nebunie, dar nu pentru mine”

În urmă cu câteva săptămâni, Harra explica: „Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

„Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Carmen Harra: „Războiul e extrem de periculos! Anii care vin, până în 2033, aduc extrem de multe probleme pentru omenire”
Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!