Carmen Harra, previziuni uluitoare despre România şi schimbările din decembrie: „Vin seisme politice”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit recent despre ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România, dar și care vor fi problemele majore. Potrivit acesteia, vom avea parte de surprize frumoase în următoarea jumătate de veac. Totodată, Carmen Harra a vorbit și despre alegerile prezidențiale care au loc anul acesta.
Filip Stan
22 aug. 2024, 16:37
Carmen Harra, previziuni uluitoare despre România şi schimbările din decembrie:
Carmen Hara, noi previziuni sumbre despre viitorul României! Ce se întâmplă din toamna anului 2023.

Carmen Harra a venit cu noi previziuni pentru români, pentru perioada imediat următoare dar și pe termen lung. Tot ce a prezis clarvăzătoarea se bazează pe numerologie, susținând că anul acesta este unul al judecății și al seismelor politice. În ceea ce privește România pe termen lung,, ea spune că ne așteaptă lucruri frumoase.

Carmen Harra a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit deschis despre viitorul României și ce prevede legat de acesta. Astfel, previziunile sale au fost făcute pentru următorii 50 de ani.

Următorii 50 de ani par să vină cu surprize frumoase pentru România. Carmen Harra vede speranță și o ascensiune a țării noastre.

„În 50 de ani de acum încolo, emigrația popoarelor va ului planeta. Ar trebui să ne întrebăm dacă în următorii 50 de ani va mai exista frumoasa Europă pe care o știm noi sau chiar America. Dacă ne întoarcem acum 50 de ani, nimeni nu s-ar fi așteptat la ce se întâmplă acum.

Carmen Harra, despre evenimentul care a zguduit întreaga planetă, noul Mesia şi viitorul preşedinte al României

Nimeni nu s-ar fi așteptat la fluxul acesta de emigranți. Din punctul acesta de vedere, România și-a păstrat integritatea. România este ceea ce se numește Grădina Maicii Domnului, are toate șansele să se ridice în perimetrul european. În viitor, are șanse să se afirme în lumea mondială. A făcut-o în trecut și își va recăpăta teritoriile. Sunt niște surprize mari în anii care vin, care dă posibilitatea României să devină ce a fost odată. Transformările vin pozitive pentru România, indiferent de cine va ajunge la președinție”, a explicat Carmen Harra.

Și pentru că alegerile pentru următorul președinte al României se apropie, Carmen Harra a făcut și primele presupuneri. Acceasta vede în cursă o femeie ambițioasă, care ne va lua pe toți prin surprindere.

„Ce simt eu în România este dorința uriașă de schimbare. Văd la conducerea României, de multă vreme, o femeie, vorbesc demult de o femeie blondă, ba mai mult spun că femeia blondă va intra în concurență cu o altă femeie. Iată că se adeverește, deoarece recent, în afară de Diana Șoșoacă, și-a mai anunțat candidatura încă o femeie. Ne trebuie cineva care să vindece rănile poporului și să scoată toată demagogia veche, să facă curățenie din rădăcină.

Carmen Harra face previziuni surprinzătoare despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. „Ea este o extrovertită”

Nici o femeie de fier, că ele nu au fost prea multe în istoria omenirii. Văd o surpriză. Exact așa cum ne-a surprins Iohannis când a apărut de unde nici nu crezi și acum de unde nici nu crede, vin surprizele. Surprizele sunt uriașe anul ăsta când e vorba de Președinție. Dorința de schimbare este puternică”, a mai spus Carmen Harra, la „Online story”.

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Românii care au interzis să conducă. Legea nu le permite să se urce la volan
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
VESTE BUNĂ pentru pensionarii necăjiți care au primit pensii tăiate. E DECIZIA MOMENTULUI!
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Veștile pe care bugetarii nu voiau să le audă. Ce se întâmplă cu salariile
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
ULTIMA ORĂ! Ce au găsit medicii în trupul lui Filip? De ce ar fi murit, de fapt, la cursul de înot
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Ministrul Muncii vine cu clarificări, după scandalul recalculării pensiilor: „Pensia nu scade”. Ce se întâmplă cu pensiile românilor de la 1 septembrie
Capital.ro
S-a pus lacătul! Decizia luată de penitenciarul în care se află Elena Udrea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Revolutie in sistemul de pensii pentru femei! Varsta de pensionare creste in 2024, dar se introduc noi beneficii pentru mame
MediaFlux
TRUMP se RĂZBUNĂ! Ce i-a FĂCUT Kamalei Harris. Susținătorii său au rămas UIMIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...