Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze: „E o crimă. Vor să ne transforme pe toţi în asistaţi social. Trebuie să spunem STOP!”

Carmen Tănase este revoltată din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze. Actriţa spune că ceea ce se întâmplă în prezent este o crimă şi acuză autorităţile că vor să-i transforme pe toţi românii în asistaţi social.
Alina Costache
17 ian. 2022, 13:14
Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze:

Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze. Tot mai mulţi români sunt afectaţi de facturile mari la energie electrică şi gaze. Printre aceştia se numără şi Carmen Tănase.

Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze

Actriţa a dezvăluit că mama sa, care are 90 de ani şi o pensie de 1.300 de lei, a primit o factură în valoare de 2.200 lei.

„Luna asta a primit 2.200 lei nu știu cu ce majorări și nu știu cu ce ajutor că ea are pensie, de fapt, 1.300 de lei. După atâția ani de muncă și muncă grea și acum a primit 2.200 de lei și a fost foarte mirată.

Sunt mulți oameni care nu au pe nimeni, sunt bolnavi care sunt neputincioși care au copiii plecați și ăia să muncească vai de steaua lor pentru câte 100 de euro prin străinătate la sparanghel sau cine știe pe unde, şi sunt într-o situație dramatică. Dar dacă conducătorii noștri dorm liniștiți știi lucrurile astea ce să mai zic”, a spus actriţa la Antena 3. 

Aceasta acuză autorităţile că prin măsurile luate vrea doar să-i trasforme pe români în persoane vulnerabile, în asistaţi sociali. Aceasta spune că ceea ce se întâmplă în prezent cu facturile la curent şi gaze este o crimă.

„Cumva, noi suntem transformați în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social, persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a mai declarat actriţa.

Citeşte şi EXCLUSIV Virgil Popescu explică, în direct la România TV, criza facturilor umflate la energie: „Săptămâna viitoare schimbăm legea. Toate facturile eronate se vor storna, fără penalităţi şi vom interzice debranşarea”

Aceasta se teme că în următoarele luni facturile vor continua să fie tot mai mari.

„Am totul pe curent electric. Şi încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci.

Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze.

Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa. Soluție acum, în clipa aceasta, nu ar mai fi decât în unire. Deci, dacă am fi uniți am avea o soluție. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”, a mai spus actriţa.

Citeşte şi Facturile uriaşe la energie ajung în atenţia procurorilor. Ministrul Justiţiei a transmis solicitarea la Parchetul General

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'