Carmen Tănase, în lacrimi. Ce a făcut-o pe marea actriță să plângă în direct: „Nu a făcut nimeni asta pentru mine”

Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut parte de o surpriză neașteptată. Actrița a fost atât de emoționată, încât nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.
Alina Costache
16 sept. 2022, 20:25
Carmen Tănase, în lacrimi. Ce a făcut-o pe marea actriță să plângă în direct: „Nu a făcut nimeni asta pentru mine”

Carmen Tănase, emoționată până la lacrimi. Cătălin Măruță i-a pregătit mai multe surprize care să îi aducă aminte de cele mai importante momente din viața sa.

Citește și Actoria a îmbolnăvit-o pe Carmen Tănase: „Am simțit că nu mai pot. Dacă mai stăteam, era prea târziu”

Actrița a avut parte de o revedere la care nu se aștepta. Foștii săi colegi de liceu i s-au alăturat în emisiune și au depănat amintiri.

Carmen Tănase nu se vaccinează.

Totodată, Carmen Tănase a văzut și niște imagini cu școala din Baba Ana, unde a predat după terminarea celor 12 clase. Actrița a fost profesoară de muzică și desen, dar și diriginta unor copii de care s-a atașat foarte mult. În perioada în care a fost cadru didactic, i-a luat pe cei mici acasă la ea, unde au mâncat cireșe și prăjituri și, de asemenea, le-a organizat banchetul din clasa a VIII-a.

Actrița a mărturisit că de ani buni, nu a mai revenit în instituția în care a predat,  dar că atunci când s-a mutat la țară, a căutat o casă în localitate.

„N-am fost la școala asta de atunci, de când am terminat. De când am intrat la facultate, din 1980…și acum când căutam casă la țară, am găsit o casă la Baba Ana și am vrut s-o iau, dar era mult de făcut la ea și nu aveam timp”, a dezvăluit Carmen Tănase, ptrivit FANATIK.

Dintre toți elevii săi, unul i-a rămas întipărit în amintire și în inimă, iar Cătălin Măruță a reținut acest lucru din declarațiile ei anterioare, astfel că a făcut tot posibilul pentru a-i face să se reîntâlnească.

„Dacă mi-l aduceți pe Rămurescu, mor. Am spus de Rămurescu de câteva ori în interviuri. (…) E un copil din clasa a V-a, de la clasa unde eram eu dirigintă, care era grăsuț și era foarte drăguț. Nu știa nimic, dar era tot timpul gata să-ți răspundă. Indiferent ce, nu conta”, și-a amintit Carmen Tănase.

Actrița a izbucnit în plâns și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă. La fel de sensibil a fost și bărbatul, care a mărturisit că mult timp nu a știut că cea pe care o urmărește la televizor este aceeași persoană care i-a fost dirigintă.

„Ce ați făcut voi acum este ceva incredibil. Ai făcut ceva ce nu ar fi făcut nimeni niciodată. Mi-ai adus timpul înapoi, este incredibil. Nu am cuvinte, este fără măsură. Nu a făcut nimeni asta pentru mine”, i-a spus Carmen Tănase lui Cătălin Măruță.

Citește și Carmen Tănase vrea să facă bani din TikTok. Vedeta are planuri mărețe de viitor: ”În loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, aș vrea să fac asta”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Europarlamentarii sancționează gestul premierului ungar Viktor Orban pentru vizita la Moscova
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'