Carmen Tănase vrea să facă bani din TikTok. Vedeta are planuri mărețe de viitor: ”În loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, aș vrea să fac asta”

Carmen Tănase are o comunitate foarte mare pe TikTok. Vedeta a mărturisit că dacă ar câștiga bani din activitatea de pe această platformă ar construi un adăpost pentru animale.
Alina Costache
27 aug. 2022, 19:38
Carmen Tănase vrea să facă bani din TikTok. Vedeta are planuri mărețe de viitor: ”În loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, aș vrea să fac asta”

Actrița Carmen Tănase este foarte activă pe rețelele sociale, iar de când și-a deschis cont pe TikTok, filmulețele ei au devenit virale. Primul său video a ajuns la 4,9 milioane de vizualizări. Vedeta se bucură de comunitatea ei de peste 350.000 de urmăritori, dar și de aproape două milioane de aprecieri.

Citește și Carmen Tănase spune de ce nu intră în politică: Nu am muncit o viaţă întreagă ca să vina unii şi să-mi facă imaginea praf

Recent, actrița a povestit ce și-ar dori să facă, dacă ar avea mai mulți bani în cont. Deși este virală pe TikTok, monetizarea nu este posibilă în România. Cel mult, influencerii pot primi sub formă de donații în live-uri sau promovând produsele unor branduri.

”Să se monetizeze mai repede (n.r. pe TikTok) că deja s-a pierdut timp. Ce să fac cu banii? O să zic acum ceva și lumea o să zică: Du-te, hai pleacă de aici!. Îi dau. Ce să fac? Îi dau cui are nevoie.

Adăpostul de câini este visul meu să fac la un moment dat în viața asta. Chit că l-oi face la 80 de ani, dacă îi apuc. Las mai departe cuiva să se ocupe. Bine eu aș vrea să fac mai multe lucruri. Asta este cel mai la îndemână pentru un buget  mărișor, dar cât de cât accesibil. Dar, așa, am în cap să fac un așezământ, că nu pot să-i zic azil, pentru bătrâni, cum nu a mai fost vreodată. Așa cum și un adăpost de câini cum nu a mai fost vreodată în România. Adică eu am în cap, capul meu lucrează tot timpul. Bani nu am”, a declarat Carmen Tănase pentru Ego.

Actrița, cunoscută ca fiind o mare iubitoare de animale a dezvăluit că își dorește foarte mult ca din banii ei să construiască un adăpost pentru prietenii săi necuvântători fără adăpost.

„Aș putea să conving oamenii să dea bani, să doneze, dar aș vrea să fie făcut de mine. Aș vrea cu banii mei. Ce face Codin Maticiuc este ceva incredibil, extraordinar, are o putere și o determinare extraordinară, dar eu vreau să trec la nivelul următor dacă se poate. Adică să aduc eu acești bani și în loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, unde se plimbă lumea cu bani, aș vrea să fac asta”, a spus Carmen Tănase.

Vedeta are în cercul său de prieteni un model pe care dorește să-l urmeze. Și anume, o prietenă bună care are în grijă cai și care face asta singură, fără vreun ajutor.

„Am un model. Am o prietenă care nu are niciun fel de problemă din punctul ăsta de vedere și în loc să se ducă să își bea cafeaua oriunde vrea ea, să se întoarcă cu avionul personal, are un adăpost de cai amărâți și ea se duce acolo și rânește la cai, îi oblojește și îi adună și pentru mine ea este model din punctul ăsta de vedere. O respect din tot sufletul pentru chestia asta.

Dacă se monetizează Tik Tok-ul nu mai am nicio problemă. Că e plin. Eu mi-am făcut contul dintr-o glumă. Eu crezând că Tik-Tok-ul e ceva pentru copii mici, la cum sună, nu am știut că este și pentru oameni mari. Dintr-o glumă, la o emisiune, mi-a făcut o domnișoară contul, că eu nu știu nici parole, nimic, sunt praf. Și tot dintr-o glumă am zis că dacă intru „îi sparg’ și i-am „spart’. Am 4,9 milioane de vizualizări la primul video. M-a luat și pe mine prin surprindere. Așa că și din asta aș putea face bani, nu? Cred că o să vină toți câinii la adăpostul ăla, nu o să dau niciunul afară că mai bine ca la adăpostul ăla nu o să fie nicăieri’, a mai povestit actrița.

Citește și Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Unde locuieşte acum actriţa: „Nu mi-a fost uşor”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata ucraineană distruge un pod cheie în regiunea Kursk, izolând orașul Glușkovo
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...