CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta!

Cinci concurente s-au luptat pentru titlul de cea mai stilată celebritate din România și pentru premiul în valoare de 100.000 de lei. Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Ruxi, Bella Santiago și Adina Halas sunt cele cinci finaliste „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, iar dintre ele a fost aleasă marea câștigătoare, Ruxi.
Alina Costache
05 feb. 2022, 23:48
CÂŞTIGĂTOARE
CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022.  Stop vot! Ruxi a câștigat! „Premiul nu e al meu, este al vostru! Vreau doar să vă demonstrez că e ok să aveți curaj. Vă dedic vouă premiul!”, a spus Ruxi, care pleacă acasă cu 100.000 de lei.

CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022.  Ruxi, finalista de la „Bravo ai Stil! Celebrities” a mărturisit că unul dintre visele sale din copilărie a fost să creeze haine, dar nimeni nu a încurajat-o. Odată cu această emisiune, Ruxi și-a dat seama de câte este capabilă și se va îndrepta către acest domeniu.

În platoul de la Kanal D, Ruxi s-a emoționat până la lacrimi când și-a adus aminte de copilăria sa, dorindu-și să creeze ținute, dar familia nu a încurajat-o și a rămas doar un vis. Aceasta a recunoscut că nu s-a putut bucura de semifinală, fiindcă urmează ceva mult mai greu și mai provocator. De mai bine de șase luni, trăiește doar pentru emisiune. Recunoaște că a muncit din greu pentru fiecare ținută și moment din gală.

„Eu sunt genul de om căruia îi vine greu să se bucure de momentul ăla de atunci când știu că urmează ceva mai greu după câstigul ăla și atunci mă gândesc la ce urmează și vai ce vine. M-a luat anxietatea când mă gândesc că vine finala. Nu am putut să mă bucur de semifinală din cauză că mă gandesc la finală. De jumătate de an trăiesc pentru Bravo, ai stil! Viața mea a fost numai „Bravo, ai stil!” în ultimele 6 luni, nimic altceva în afară de dormit. Totul a fost „Bravo, ai stil!” M-am implicat foarte mult. Alegerea a fost a mea să mă implic. Am muncit foarte mult și sunt mândră de mine că am reușit să fac chestia asta.”, a spus Ruxi.

Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”
CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Finalista de la „Bravo ai Stil! Celebrities” a menționat că s-a descoperit pe partea stilistică extrem de mult și își dorește să evolueze în domeniul fashion-ului.

„Sunt foarte mândră când mă uit în spate și îmi aduc aminte de toate momentele și tot ce am muncit, da. M-am descoperit foarte mult pe partea asta stilistică și mereu mi-au placut hainele, dar niciodată n-a crezut nimeni în talentul meu. De mică voiam să fac asta, dar pe vremea noastră, nu exista că ai voie să visezi. Muzica era singurul lucru care mă scotea din vibe-ul ăla. Mă uitam la MTV și îmi dădea șansa să visez. Doamne, ce proastă sunt…pe vremea aia nu exista să vină cineva să te încurajeze. Desenam când eram mică, dar nu îi păsa nimănui. Îmi doresc să văd unde pot să duc în domeniul ăsta.”,  a mai spus finalista.

CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Pe cine pariaza Maurice

Ruxi a povestit, într-o formă foarte emoționantă și plină de lacrimi, despre unul dintre visurile ei cele mai mari pe care-l are încă din copilărie, mai exact, acela de a fi un designer de modă și a face haine, dar nu a fost niciodată încurajată în această direcție.

Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”
CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Maurice Munteanu a dezvăluit care este concurenta de la Bravo, ai stil pe care o apreciază cel mai mult. Va câștiga ea? Va câștiga Ruxi competiția Bravo, ai stil? Maurice Munteanu a dat de înțeles că este concurenta care ar merita din plin premiul, dat fiind că a lucrat singură și a diversificat ținutele cel mai mult. Juratul concursului de modă de la Kanal D a avut numai cuvinte de laudă la adresa sătmărencei care nu a apelat niciodată la un stilist de-a lungul întregului sezon.

Colegul Ralucăi Bădulescu spune că el însuși a testat-o de multe ori pe Ruxi pentru a vedea dacă are habar de haine. I-a pus câteva întrebări-capcană în ideea de a verifica dacă se îmbracă singură, iar de fiecare dată răspunsurile brunetei au confirmat că nu are parte de niciun ajutor și simte cu adevărat moda.

„Chiar dacă nu e cea mai erudită când vine vorba de istoria modei, e cu atât mai de apreciat. E o chestie nativă. O simte. De multe ori am pus chiar eu întrebări-capcană. Mi-am dat seama că lucrează singură”, a spus Maurice Munteanu la Wownews.

Întrebat de Irisha dacă există ceva ce nu ar putea puncta la o ținută sau la un element stilistic, Maurice a oferit un răspuns surprinzător. „Nu cred că există un ceva ce nu aș putea să punctez. În 2022, consider că există o formă de expresie pentru absolut orice pe fața pământului. Dacă acelei forme îi dai o chestiune concretă, mi se pare suficient încât să fie punctată sau apreciată în funcție de context. Orice zonă estetică poate deveni relevantă pentru o comunitate”, a mai spus juratul.

CÂŞTIGĂTOARE „Bravo ai Stil! Celebrities” 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta!

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 23:00, iar sâmbăta, de la ora 20:00. Sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie de final, marea finală a competiției stilistice având loc pe 5 februarie 2022. Poți vedea emisiunile „Bravo, ai stil! Celebrities” și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'