Câştigător Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru: „De la spălat vase, am ajuns bucătar”

Narcisa Birjaru a reușit să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă din audiții, atunci când a ales să pregătească o rețetă de burger cu cartofi prăjiți. Ajunsă în finală, a surprins pe toată lumea.
Alina Costache
17 iun. 2021, 00:58
Câştigător Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru:

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.  Când chefii au ridicat cloșurile și i-au arătat verdictul, tânăra a început să plângă de fericire și l-a emoționat chiar și pe Sorin Bontea.

Narcisa, concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, intră în posesia sumei de 30.000 de euro. Tânăra este de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy. Încă din preselecții Narcisa Birjaru a dezvăluit faptul că cel mai mult își dorește cuțitul de la Cătălin Scărlătescu, cel pe care îl admiră cel mai mult și a reușit să facă parte din echipa lui și chiar să îl facă mândru, câștigând marele premiu.

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sunt o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului”, a povestit aceasta, spre surprinderea juraților.

Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. „Prăjitura lui mamaie”, reţeta de senzaţie cu care Narcisa a cucerit pe toată lumea. Iată cum poţi să o faci şi tu acasă

Apoi, tânăra în vârstă de 24 de ani a ajuns în bootcamp și, la finalul acestuia, a devenit parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Battle după battle și duel după duel, aceasta s-a întrecut pe sine și a demonstrat că merită să meargă mai departe, de fiecare dată. În ediția 49 din sezonul 9, Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1.

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu: „Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti!”

Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!
În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta. Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor!
Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii! Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut!
Si ca un ultim cuvânt…nu subestimati pe nimeni.
Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie!
@chefilacutite @narcisabirjaru @elenaamatei @catalin.amarandei

Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

La scurt timp după ce a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, Narcisa Birjaru a oferit un interviu în exclusivitate pentru A1, dezvăluind detalii surprinzătoare despre experoen

Narcisa, felicitări! Ești prima femeie care a reușit să obțină titlul ”Chefi la cuțite”! Cum te-ai simțit când ți-ai auzit numele?
Vă mulțumesc! A fost un sentiment unic, pe care nu am cum să îl descriu în cuvinte. Eram șocată, nu îmi venea să cred că mi se întâmplă asta. Mi-a luat ceva timp să procesez că eu am obținut titlul. Am plâns, am râs, am trecut prin toate stările posibile!

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Narcisa Birjaru. Concurenta a reuşit să surprindă pe toată lumea cu evoluţia sa: Mi s-a îndeplinit un vis
Cum ai resimțit finala? A fost o presiune mai mare ca în mod normal?
În finală resimți o presiune mai mare ca în mod normal. Cu toate acestea, eu pe tot parcursul show-ului am fost optimistă, cu zâmbetul pe buze. M-am bucurat de fiecare ”hop” trecut, pas cu pas, căci toate au fost importante. Așa că în ultima bătălie am decis să am aceeași strategie- să intru la gătit cu voie bună, să gătesc din suflet.

În finală ai gătit un meniu întreg de fine-dining: starter, main-course și desert. Pe care dintre preparate ai mizat cel mai mult?
Am mizat pe întregul meniu construit alături de chef Cătălin Scărlătescu. Pentru că toate preparatele erau simple, dar gustoase, respectând tema de fine-dining.

Cum ți-ai ales echipa în finală? Ai avut vreo strategie?
În finală, echipa contează cel mai mult. Nu ai cum să câștigi dacă oamenii pe care îi alegi nu luptă la fel de tare ca și tine. Spun asta, pentru că am văzut cât au tras colegii mei ca eu să obțin premiul, absolut toți au dat tot ce au avut mai bun. Și le sunt recunoscătoare! Vreau să le mulțumesc, în primul rând, Valentinei și lui Alex. I-am simțit cel mai aproape, sunt doi oameni minunați.

Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?
Totul este greu și totul este frumos! (râde) E o experiență minunată pe care trebuie să o trăieșți ca să o înțelegi.

Ce ai învățat despre tine în această competiție? Te-ai surprins în vreun fel?
Am învățat că ar trebui să am mai multă încredere în mine. M-am surprins ediție de ediție, când obțineam punctaje bune în probele individuale, însă cel mai mult în finală. Am gătit mai mult de 4 ore la foc automat, non-stop, am tras cât am putut eu de tare. Și acum realizez, că premiul aceste vine cu un scop. Trebuie să încep să cred mai mult în mine.

Ce ai învățat de la chef Cătălin Scărlătescu și de la colegii tăi din echipa mov?
Chef Cătălin este un om extraordinar! La audițiile pe nevăzute am venit cu un burger, pentru că am vrut să îl impresionez, îmi doream să mă vrea și el în echipa lui. Și mă bucur că am putut să reușim împreună ce el își dorește de mult timp- să câștige titlul alături de o femeie. La Chefi la cuțite pot să spun că am învățat câte ceva de la toată lumea, atât chef Cătălin, pe care îl iubesc, dar și chefii Bontea și Dumitrescu, pe care îi respect foarte mult. De la colegii mei de echipă, chiar și de la colegii din echipele adverse… ”Chefi la cuțite” este un show care îți oferă ocazia să te dezvolți din punct de vedere culinar într-un timp foarte scurt.

Cum s-a schimbat viața ta după Chefi la Cuțite?
În primul rând, viața mea s-a schimbat în momentul în care am primit cuțitele chefilor. Mai apoi, când am ajuns în echipa lui Chef Scărlătescu. Am intrat într-o adevărată familie la Chefi la cuțite, iar acest show mi-a dat multe oportunități. Mă recunosc oamenii pe stradă și foarte multți dintre ei îmi scriu mesaje pe conturile mele de social media. Mă susțin, mă încurajează și sunt alături de mine. Mă bucură mult fiecare mesaj și încerc, pe cât posibil, să răspund tuturor.

Cum ai descrie experiența “Chefi la cutite” în 3 cuvinte?
Intensă, dificilă, dar extrem de frumoasă!

Ce vrei să faci cu premiul obținut la ”Chefi la cuțite”?
Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?