Câştigător Chefi la Cuţite 2023. Cine este Nina Hariton, concurenta mai bogată de azi cu 30.000 de euro

S-a decis câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 11. Un concurent îndrăgit din echipa lui Chef Bontea ar fi câștigat marele premiu de 30.000 de euro, în sezonul 11.
Filip Stan
20 iun. 2023, 09:50
Câştigător Chefi la Cuţite 2023. Cine este Nina Hariton, concurenta mai bogată de azi cu 30.000 de euro

Câștigător Chefi la Cuțite 2023. Deznodământ surpriză la Chefi la cuțite, sezonul 11. Se pare că și în acest an un membru al echipei conduse de chef Sorin Bontea este marele câștigător al premiului în valoare de 30.000 de euro. Nina Hariton, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, ar fi câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 11, potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele.

Nina Hariton a venit tocmai de la Paris pentru a lua parte la Chefi la cuțite 2023 și a reușit să primească trei cuțite de aur din parte chefilor.

Câștigătoarea sezonului 11 a primit cu bucurie cuțitul de la chef Bontea și i-a promis că va ajunge chiar în finală. Nina Hariton este din Republica Moldova și locuiește la Paris din 2015. La cei 31 de ani, concurenta lucrează ca agent imobiliar, dar are o experiență uriașă în bucătărie.

Câți bani fac pe lună jurații de la „Chefi la Cuțite”. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au venituri colosale

Cuțitul de aur, Nina Hariton, a lucrat cinci ani în restaurante renumite din Franța, dar a fost nevoită să renunțe la bucătărie, din cauza programului încărcat și pentru a avea mai mult timp pentru fiul ei de 7 ani.

Concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 11 a spus: „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim. După un an de experiență și un an de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am o experiență puternică, adică eu sunt mândră de experiența mea, evident că am emoții.

La preselecții, Nina Hariton a pregătit un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de Bruxelles și kumquats. Preparatul ei a avut gust și i-a adus trei cuțite de aur, urmând ca ea să facă un pact cu Sorin Bontea.

Dacă dumneavoastră îmi dați al treilea cuțit merg la dumneavoastră. Și mergem în finală, vă promit chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”, a promis Nina Hariton.

Cine este Nina Hariton, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. E prima femeie care a luat trei cuțite de aur, are o fiică și locuiește la Paris

Nina Hariton, câştigătoare Chefi la cuţite, are o familie superbă. Locuiește cu soțul și fiica în Franța: „Am renunțat la tot și m-am dus cu inima”
Cine este Nina Hariton, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. Chefi la cuțite sezonul 11 se apropie de final, iar telespectatorii au făcut deja cunoștință cu semifinaliștii. Pe lista celor 9 norocoși se află și Nina Hariton, cea care a obținut 3 cuțite de aur de la jurați, în etapa preselecțiilor. Acum, la fel ca restul concurenților, și ea își dorește să ajungă în finală și să pună mâna pe marele premiu.

Nina Hariton locuiește în Paris alături de soțul și fiica sa

Nina Hariton locuiește în Paris alături de soțul și fiica sa

Cine este Nina Hariton, câştigător Chefi la cuțite 2023. Nina Hariton a devenit în preselecții cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. În plus, concurenta s-a făcut remarcată ca prima femeie din emisiune care a obținut trei cuțite de aur. Tânăra a reușit să-i cucerească pe chefi cu preparatul său, iar acum a ajuns în semifinală.

Cine este Nina Hariton, câştigător Chefi la cuțite 2023. În cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Nina Hariton i-a impresionat pe cei trei chefi. Concurenta a pregătit pentru preslecții un preparat de excepție și a demonstrat că își merită locul în concurs. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu i-au oferit atunci trei cuțite de aur Ninei Hariton.

Concurenta este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mic copil a fost pasionată de bucătărie, iar acum și-a făcut curaj și a decis să participe la Chefi la cuțite. Nina Hariton a pregătit pentru preselecții un piept de găină de fermă cu piure de brocolli, reușind să-i impresioneze pe cei trei jurați. „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim’, a declarat Nina Hariton.

Sorin Bontea, îngrijorat că o va pierde pe Nina Hariton din echipă
Sorin Bontea a trecut prin emoții mari, căci la un moment dat a crezut că o va pierde pe Nina Hariton din echipa sa. Concurenta a gătit paste carbonara la proba eliminatorie, dar mâncarea sa nu a fost apreciată de chefi. Tânăra a reușit să se salveze obținând zece puncte. „Doamne cum m-am speriat’, a spus chef Bontea.

Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu
Povestea de viață a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite
Cine este Nina Hariton, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. Nina Hariton a povestit că a plecat la Paris pentru a fi alături de soțul ei, pe care l-a cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El locuiește de mulți ani în Paris, iar în prezent sunt căsătoriți. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 8 ani. Nina Hariton s-a apucat de gătit și chiar a lucrat într-un restaurant care îi aparținea chefului John Carlino.

Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină‘, a mai spus concurenta.

Nina Hariton a explicat de ce a renunțat la meseria de bucătar pentru a deveni agent imobiliar.„Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine’.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Duminică, 28 iulie 2024, după ora 8, patru zodii își schimbă destinul. Oportunități, împăcări și noroc din plin pentru acești nativi
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!