CASTIGATOR FERMA 2019: Surpriză totală, răsturnare de situaţie cu totul neaşteptată. Cine s-a impus în FINALA FERMA 2019

CASTIGATOR FERMA 2019: Otniela Sandu, Marius Crăciun, Cătălin Moroşanu, Cătălin Zmărăndescu şi Florin Pastramă au luptat pentru un loc în finala „Ferma“, însă doar doi au reuşit să treacă de toate probele.
Alina Costache
24 mai 2019, 02:52
CASTIGATOR FERMA 2019: Surpriză totală, răsturnare de situaţie cu totul neaşteptată. Cine s-a impus în FINALA FERMA 2019

CASTIGATOR FERMA 2019: Marius Crăciun este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro!

CASTIGATOR FERMA 2019: Sportivul Marius Crăciun (23 de ani) şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu (43 de ani) vor lupta în finala Ferma pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi pentru titlul de „Fermierul Anului“. Cei doi au reuşit să treacă peste toate cele trei probe din semifinala reality show-ului. Primul care a pierdut şansa de a ajunge în finala „Ferma“ a fost afaceristul Florin Pastramă, urmat de jurnalista Otniela Sandu şi de luptătorul K1 Cătălin Zmărăndescu, eliminarea acestuia din urmă într-o probă de forţă luând prin surprindere pe toată lumea.

CASTIGATOR FERMA 2019: Bătaie în semifinală

Semifinala de la Ferma a avut în centrul atenției o bătaie cruntă între Florin Pastramă și Kamara. Este pentru a doua oară când cei Kamara și Pastramă și-au dat frâu liber pornirilor violente.  

În această seară a avut loc semifinala de la Ferma. Concurenții s-au luptat pentru miza cea mare. Este vorba despre premiul de 50.000 de euro pe care show-ul l-a pus în joc.

Au trecut trei luni de când concurenții de află la Ferma. Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun au fost semifinaliștii show-ului de la ProTV. Organizatorii le-au făcut acestora o surpriză și i-au readus pe toți concurenții în Fermă.

Totuși, spiritele s-au încins destul de repede, iar cei care au plecat au avut multe reproșuri de făcut după ce au părăsit emisiunea și au văzut imaginile cu ceea ce s-a întâmplat. Momentul culminant a fost bătaia dintre Florin Pastramă și Kamara, semifinalistul fiind provocat de solistul pop. Kamara a continuat să înjure, atrăgând furia celor prezenți. Emisiunea a culminat cu o bătaie între Moroșanu și Kamara, însă imaginile nu au fost difuzate, producătorii alegând să lase să se audă doar țipetele din Fermă.

 

Nu este pentru prima oară când cei Kamara și Pastramă se iau la bătaie. Cei doi au avut o dispută aprinsă care a degenerat într-o bătaie, după ce primul s-a năpustit efectiv asupra cântăreţului pentru a-l lovi. În cele din urmă, concurentul violent a fost oprit de Geanina Ilieş şi Otniela Sandu, în timp ce Vali Bărbulescu nu a intervenit decât verbal, fapt ce i-a atras critici din partea fetelor.

„Sunt mândru de mine. Poate că nu sunt conştient în momentul de faţă de cât de multe am realizat şi că sunt în finală. Am primit atâtea cuvinte de laudă, sunt foarte fericit, bucuros şi mândru. Sunt atâţia oameni pe care nu credeam că îi voi cunoaşte vreodată şi că îmi vor fi aproape, că mă vor susţine şi că îmi vor spune atâtea lucruri frumoase, că s-au ataşat de mine şi că mă încurajează. Sunt oameni pe care îi vedeam doar la televizor, iar acum am onoarea să stau lângă ei şi să mă susţină în finala Ferma“, a declarat Marius Crăciun. 

„Mă voi duela cu unul dintre oamenii care mi-au devenit prieteni, care mi-a dat lecţii de viaţă, cu care am discutat foarte mult. Chiar vorbeam că oricât de buni prieteni suntem, în luptă vom fi adversari şi vom da tot ce putem, iar după luptă vom fi din nou prieteni“, a spus sportivul despre finala cu Moro.  „Am o stare de uşurare, parcă plutesc, mi s-a luat o povară de pe suflet. Este extraordinar că am ajuns în finală şi nu mai contează absolut nimic din ce se întâmplă mai încolo. Pur şi simplu mă bucur. Pentru mine este o bucurie şi o onoare că am contribuit la ce înseamnă această fermă“, a mărturisit şi Moro.  Finala în care vom afla câştigătorul Ferma 2019 va fi difuzată de Pro TV joi seară, 23 mai, începând cu ora 21.30.   

CASTIGATOR FERMA 2019. Surpriză uriaşă, cine l-a învins pe Cătălin Moroşanu în finala show-ului Pro TV

CASTIGATOR FERMA 2019. Filmările la Ferma 2019 s-au încheiat deja și chiar dacă mai avem de așteptat până când postul din Pache Protopopescu va difuza marea finală, în media au început deja speculațiile cu privire la câștigătorul competiției. Cătălin Moroșanu este văzut de telespectatori drept principalul favorit pentru câștigarea competiției, însă un alt concurent, la care puțini s-ar fi așteptat, a reușit să plece acasă cu titlul de Fermierul anului și, implicit, cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Au făcut amor la Ferma de la Pro TV. Nu ştiau că există camere în infraroşu. Cine sunt protagoniştii VIDEO

Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, citate de Cancan.ro, câștigătorul ediției din 2019 a emisiunii Ferma ar fi nimeni altul decât Marius Crăciun. Poate părea surprinzător, ținând cont de faptul că Marius este unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse au devăluit că oponentul său în duelul din marea finală ar fi  chiar Cătălin Moroșanu.

Câștigătorul Ferma 2019 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale de judo și are o mentalitate de învingător, lucru dovedit și în urma participării la Ninja Warriors, reușind să ajungă până în finală.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă” , spunea tânărul, la intrarea în Ferma.

De asemenea, pe lângă marele premiu de  50.000 de euro, Marius Crăciun a cucerit și inima Dianei Belbiță, una dintre cele mai frumoase și râvnite concurente. Scenele incendiare în care au fost surprinși  în fermă, i-au determinat pe telespectatori să creadă că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

FERMA VEDETELOR. A apărut filmarea în care Marcel Toader face sex cu Maria Constantin VIDEO

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Ipostază total neașteptată pentru Mihaela Geoană. Surprinsă în miezul zilei
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Kamala Harris, la un pas de nominalizarea democrată pentru președinție
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!