Câștigător iUmor 2021. Declarații emoționante făcute de Virgil Ciulin. Cine e și ce va face cu marele premiu: Am crescut la ţară!

Fanii și-au delegat și câștigătorul sezonului din 2021 al emisiunii iUmor. Acesta a luat titlul și premiul în valoare de 20.000 de euro.
Alina Costache
27 dec. 2021, 11:37
Câștigător iUmor 2021. Declarații emoționante făcute de Virgil Ciulin. Cine e și ce va face cu marele premiu: Am crescut la ţară!

Câștigător iUmor 2021. În finala emisiunii iUmor au ajuns 11 concurenţi: Claudiu Medeş, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieş, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin şi Teodor Stroe.

Câștigător iUmor 2021. Declarații emoționante făcute de Virgil Ciulin. Cine e și ce va face cu marele premiu: Am crescut la ţară!

Cel care a reușit să cucerească inima publicului și cele ale juraților a fost Virgil Ciulin. El a fost ales câştigător atât de public cât şi de juriul emisiunii și a plecat acasă cu premirul de 20.000 de euro.

„Bună sara, bine v-am găsit. Mă bucur că sunt aici. M-am pregătit să fiu aici. eu de 7 ani mă tund singur. Nu mă simt confortabil de intimitatea cu frizerul. Am fost la Dani BarberShop. Dar din prima mi s-a ridicat părul pe ceafă. Dani nu am încredere în tine. Dacă îți dau voie să mă atingi pe ureche deja avem o relație. Pune mâna pe bărbiță. Suntem din România, nu cred că sunt singurul care are mai mule sticle goale de șampon.

Am crescut la țară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înțelegeți nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru și mi-a zis stai liniștit nu există Moș Crăciun”, au fost câteva dintre glumele făcute de el.

Citește și: iUmor 16 octombrie VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Mihai Bendeac, momente pline de tensiune în emisiune: E cel mai rău lucru pe care îl puteţi face!
 

Imediat după ce a primit trofeul emisiunii și cecul în valoare de 20.000 de euro, câștigătorul a făcut și primele declarații. „Nu mă așteptam, sincer. Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-ați votat, care m-ați susținut și sper să ne vedem în anii următori la spectacol de stand-up oriunde în țară. Mulțumesc foarte mult”, a spus el la Antena 1.

Citește și: Câştigător iUmor 2021. Surpriză URIAŞĂ în finala iUmor din 26 decembrie. Cine a câştigat 20.000 de euro
 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
El este românul care a salvat Europa. Războinicul despre care se vorbește cu onoare și mândrie chiar și astăzi
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Jens Stoltenberg: Ucraina ar putea deveni membră NATO în următorii zece ani
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!