Câştigător iUmor 2023. Surpriză, cine primeşte în cont 20.000 de euro de Revelion VIDEO

Marea Finală iUmor sezonul 15, difuzată pe 30 decembrie 2023, s-a încheiat cu desemnarea câștigătorului celor 20.000 de euro. Florin Gheorghe pleacă acasă cu marele trofeu al acestui sezon.
Filip Stan
30 dec. 2023, 22:38
Câştigător iUmor 2023. Surpriză, cine primeşte în cont 20.000 de euro de Revelion VIDEO

UPDATE

A fost desemnat câștigătorul sezonului 15 al emisiunii de divertisment iUmor! Din cei 10 finaliști, juriul format din Cheloo, Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu l-a ales pe Florin Gheorghe. El pleacă acasă cu marele premiu, în valoare de 20.000 de euro, dar și cu trofeul pus la bătaie în concurs.

Un comediant înnăscut și după două finale pierdute la limită, a venit rândul lui Florin Gheorghe să plece la purtător cu marele premiu. Tânărul a urcat fără emoții pe scena iUmor, având experiență cu finalale acestui show. Finalistul a explicat ce înseamnă conceptul „ești prea sărac să-ți cumperi lucruri ieftine” și a vorbit și despre cum a făcut să scape de monotonia lucratului de acasă. Momentul a fost descris cu un singur cuvânt de juratul Bordea: „țiplă”.

Momentul realizat de Florin Gheorghe în ediția din 25 noiembrie a primit cele mai multe voturi în aplicația Antena 1. Prestația a fost atent analizată atunci de către jurați: „Ai evoluat extrordinar de mult. Și la dicție, și la subiecte, și la tot. Ai ceva al tău!”, i-a spus Cătălin Bordea concurentului care a stârnit hohote de râs cu poveștile despre abilitățile culinare ale soției sale.

Cosmin Natanticu și Delia au crezut că a venit în calitate de invitat special, având în vedere cât de bun a fost numărul pus în scenă de acesta: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”.


Câştigător iUmor 2023. Sute de concurenți și-au făcut prezența la audițiile sezonului 15 iUmor, în timp ce în marea finală a show-ului de umor au ajuns doar zece dintre ei. Acum, fiecare așteaptă cu sufletul la gură nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu, dar și premiului în valoare de 20.000 de euro.

Mihai Bendeac anunţ de ultimă oră despre iUmor. Scandal şi crize de nervi!

UPDATE Jurații iUmor au avut mari așteptări de la italianul Fillipo Spreafico. În timpul momentului său din Finală, italianul s-a oprit și le-a mărturisit juraților că a clacat și că are nevoie să facă o pauză și să revină.

„Mă consider foarte italian. Sunt atât de italian încât dacă mă plătești o să mă opresc din a fi italian. Vă mulțumesc pentru aplauze. Îmi amintesc de zborul din Italia. Am venit cu un zbor cu preț redus, așa că a trebuit să împingem avionul. Eram eu și mulți români. Știți, italienii și românii sunt obișnuiți să lucreze cu mâinile”, a început concurentul iar apoi a spus: „Mă opresc”.

Filippo Spreafico a avut un blocaj în Marea Finală iUmor, sezon 5. Ce s-a întâmplat când a revenit
„Ăsta e momentul când mă aplaudați. Așa că… oricum… Da. Putem să o mai facem o dată?” a mai spus concurentul.

„Eu am crezut că face parte din număr”, a spus Cosmin Natanticu.

„Eu cu Filippo Spreafico nu știu ce s-a întâmplat. Am crezut că momentul în care a clacat e regizat. Pentru că era și un pian pe scenă și am crezut că se duce să cânte”, a spus Cătălin Bordea.

Jurații au fost de acord ca Filippo Spreafico să își ia câteva momente în care să se liniștescă și apoi să revină.

După acele clipe de pauză, italianul a avut o revenire spectaculoasă. Finalistul iUmor a cântat o melodie amuzantă la pian și a adus contraziceri la masa juriului.

Filippo Spreafico a primit 4 like-uri, ceea ce l-a calificat să intre la votul publicului. Un concurent are nevoie de câte un like de la fiecare jurat pentru a merge mai departe în Finala serii, unde publicul decide câștigătorul.

Delia: E foarte talentat. E genul rock star pe scenă. Ai fost mirific. Ai fost peste data trecută. De data asta ai venit cu pianul ăla și m-ai băgat în boală. Nu mă așteptam să cânți și la pian. Și cânți bine. Ești talentat în mai multe direcții. Și inteligent și sensibil

Cheloo: Omul s-a blocat. Revenirea a fost spectaculoasă prin text, prin curaj, prin faptul că omul s-a regrupat.

Cosmin Natanticu: Și eu te-am plăcut din prima. Mi-a plăcut foarte mult stilul tău de stand-up. Am avut foarte mari așteptări astăzi de la tine. Am fost entuziasmat când ți-am auzit numele și că urmează să vii pe scenă. Mi se pare că, față de data trecută, ai fost tot acolo. Spre deosebire de cum i s-a părut Deliei. Nu m-ai surprins cu nimic.

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului au ajuns 10 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu, gală difuzată pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cei zece finaliști sunt: Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Publicul așteaptă cu nerăbdare să vadă ce au pregătit finaliștii pentru ultima bătălie din acest sezon și cine sunt cei care vor primi câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 4 LIKE-uri, prin SMS se va decide marele câștigător.

Delia, OUT de la iUmor! „Nu mai suport și gata! A fost pe de-a întregul ceva oribil”. Surpriză uriaşă: cine ar urma să îi ia locul
Finala iUmor, difuzată sâmbătă, 30 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1, este una înregistrată, în timp ce votul telespectatorilor se va face live, sâmbătă seară, după ce Emi și Cuza vor anunța ,,START VOT!”.

Mai mult decât atât, publicul telespectator va fi cel care va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Premierul Marcel Ciolacu are grijă de „emoțiile” românilor când vine vorba de prețurile asigurărilor RCA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!