CÂŞTIGĂTOR SuperStar 2021. Surpriză uriaşă în Finala Superstar de la Pro TV, nu era printre favoriţi!

Jurații SuperStar România le-au prezis un parcurs lung în competiție și nu s-au înșelat. Din patru, doar unul va obţine marele premiu de un milion de lei vineri seară, în finala SuperStar Romania.
Alina Costache
16 dec. 2021, 21:08
CÂŞTIGĂTOR SuperStar 2021. Surpriză uriaşă în Finala Superstar de la Pro TV, nu era printre favoriţi!
CÂŞTIGĂTOR SuperStar 2021.

Cei patru au parte de repetiții speciale zilele acestea deoarece în marea finală vor cânta atât singuri, cât și în featuring cu artiști români extrem de cunoscuți. Astfel, alături de ei se vor afla: Irina Rimes (cu Alexandru Precup), AMI (cu Alessandro Mucea), EMAA (cu Maria Jugănaru) și Liviu Teodorescu (cu Romina Apostol).

Cine sunt finaliştii SuperStar România. Cei patru concurenţi se luptă pentru un milion de euro

Fiecare dintre cei patru artiști a acceptat o provocare și vor interpreta piese care nu le aparțin și pe care le-au pregătit, cu drag, alături de tinerii aflați la început de drum în cariera lor muzicală.

Invitata specială a serii va fi nimeni alta decât Inna, un adevărat superstar, care a reușit să lanseze de-a lungul anilor super hituri și a depășit granițele naționale cu piesele ei. Celebra artistă le-a pregătit tuturor celor de acasă o surpriză muzicală de neratat. Încântată să cânte live pe scena show-ului acestei toamne, Inna declară: ”Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali”.

CÂŞTIGĂTOR SuperStar 2021. Alexandru Precup, despre Marea Finală SuperStar: „Simt că am evoluat foarte mult față de primele etape”
Alexandru Precup a demonstrat încă din primele etape că are stofă de artist, iar acum se află printre cei patru finaliști SuperStar România. Tânărul a vorbit despre evoluția lui în concurs, dar și despre provocările prin care a trecut. 

„Experiența de la SuperStar mi-a dat încredere, m-a învățat tehnică muzicală, m-a scos oarecum din zona asta de introvert. Eu sunt o persoană foarte închisă în mine. Dacă nu mă băga nimeni în seamă, eu nu ziceam nimic. Acum sunt mai deschis așa ca om, mai comunicativ”, a mărturisit Alexandru într-un interviu pentru PRO TV PLUS.

„Evoluția mea cred că se vede la televizor. Simt că am evoluat foarte mult față de primele etape. Credeam la început că nu o să trec mai departe”, mai spune concurentul.

Pentru Alexandru, cea mai mare provocare din concurs este chiar marea finală: „Acum, pe ultima sută de metri, trebuie să învățăm piese, să mergem și la radio, la emisiuni. Așteptările mele… vreau să dau mai mult, să am mai mult încredere. Mi-au spus și unii colegi să fiu mai încrezător”.

Alexandru Precup și Irina Rimes vor avea o surpriză muzicală pentru cei de acasă. „Vom cânta o piesa pe care vom modifica. Este o piesă relativ simplă, dar trebuie să o înflorim. Chiar sunt curios și cum o să colaborez cu ea”, menționează Alexandru.

Tânărul are un mesaj pentru susținătorii lui: „Cea mai mare realizare este că am reușit să ajung la inimile oamenilor. Chiar sunt fascinat că am atras atenția. Sunt bucuros și le mulțumesc foarte mult”.

CÂŞTIGĂTOR SuperStar 2021. Maria Jugănaru, despre Marea Finală SuperStar: „Mi-am dat seama că trebuie să am mai multă încredere în mine” | 

Încă de la audiții, jurații au rămas uimiți de talentul ei, iar Carla’s Dreams o vedea deja în finală. Maria Jugănaru, o elevă din Pitești, se află acum printre cei patru finaliști SuperStar România. Tânăra a vorbit despre evoluția ei în concurs, dar și despre provocările prin care a trecut.

„Experiența de la SuperStar m-a învățat ce se înseamnă cu adevărat să fii artist și să-ți faci o carieră din asta, pentru că până acum îmi dădeam cu părerea doar în legătură cu ce are de făcut un artist. Acum văd ce e în spatele camerelor, cum e la repetiții, costume…Sunt lucruri pe care nu le-aș fi putut învăța decât la un concurs de genul ăsta”, a declarat Maria pentru PRO TV Plus.

Maria Jugănaru spune că l-a început nu era foarte încrezătoare în abilitățile ei muzicale. „Cred că o mare parte din evoluția mea la SuperStar e reprezentată de încrederea pe care am căpătat-o.  Înainte aveam impresia că nu ies cu nimic în evidență, dar acum primim validare de la oameni, de la juriu. Mi-am dat seama că fac bine ceeea ce fac și că trebuie să am mai multă încredere în mine și să-mi dau voie să mă exprim așa cum simt”, a spus concurenta.

Maria menționează că această experiență este un start foarte bun pentru carieră ei: „Cred că este cea mai folositoare experiență de până acum, în ceea ce privește viitoarea mea carieră. Am un public acum, ceea ce este minunat pentru un artist care încă nu s-a lansat. Când voi urca pe scenă, în fața publicului meu știu că nu o să mă pierd, că o să fiu stăpână pe mine, pentru că am mai făcut asta – la SuperStar”.

Ea consideră că provocarea cea mai mare din concurs este chiar marea finală: „Simt pentru prima dată oarecum o presiune destul de mare pe mine, să fie foarte bine. Chiar dacă am fost mândră de momentele din live-uri, știu că în marea finală trebuie să le întreacă. Mi-e să nu mă epuizez, având dorința de a da mai mult, de a fi mai spectaculoasă. Vreau să ajung în marea finală cu aceeși mentalitate cu care am ajuns și în live-uri, să fiu liniștită și entuziasmată să urc pe scenă. Nu vreau să intru cu stres sau cu gândul că nu este un moment destul de bun. Sper ca zilele de pregătire să contureze momentele și să fie cel mai bine de până acum”

Maria și EMMA vor avea o surpriză muzicală pentru cei de acasă. „Colaborarea cu EMMA a fost foarte ușoară. Este ca și cum aș fi cântat cu un prieten. Ne-am înțeles din start foarte bine”.

Romina Apostol, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Mă simt câștigată că am ajuns până aici”

Jurații SuperStar România i-au prezis un parcurs lung în competiție și nu s-au înșelat, pentru că Romina Apostol se numără printre cei patru finaliști. Tânăra de 16 ani a vorbit despre evoluția ei la SuperStar, dar și despre provocările prin care a trecut.

“Experiența de la SuperStar m-a învățat cum să fiu eu însămi, m-a învățat ce înseamnă munca, ce înseamnă să lucrezi de dimineață până seară și să nu reușești să mai dormi, dar în același timp să-ți placă. Adică să fie o bucurie atunci când termini totul și îți dai seama de ce ai făcut, de ce ai realizat”, a declarat Romina pentru PRO TV Plus.

Finala SuperStar România. Invitatul special care îi va încuraja pe concurenţi

Romina Apostol este conștientă că participarea la SuperStar va cântări greu în CV-ul ei de artist. “Consider că deja mă ajută foarte mult, atât la nivel psihic cât și la voce, dar consider că pe viitor o să fie din ce în ce mai bine. SuperStar a fost un punct de lansare și mă bucur foarte mult că am ajuns atât de departe”, a spus concurenta.

Cea mai mare provocare pentru Romina la SuperStar a fost să facă față emoțiilor. Tânăra care a oferit momente memorabile în audiții, recall-uri, semifinale și etapele LIVE promite un show plin de energie și în marea finală.

Romina și Liviu Teodorescu vor avea o surpriză muzicală pentru cei de acasă. “Mi se pare un artist complet, un artist care chiar și în spatele camerelor este un om foarte bun. Ne înțelegem foarte bine. Avem aceeași energie cumva”, a spus Romina despre cântăreț.

De la marea finală, Romina are așteptări foarte mari. “Deja mă simt câștigată că am ajuns până aici. Dar cu toate astea aș vrea să dau tot ce e mai bun din mine, aș vrea să aduc energia înapoi pe scenă și de asemenea sper ca cei de acasă să mă voteze. (…) Vă mulțumesc mult celor de acasă pentru că mi-ați oferit șansa să ajung atât de departe și sper să mă votați în continuare…Vă iubesc!”, a conchis Romina.

CÂŞTIGĂTOR SuperStar 2021. Alessandro Mucea, declarații înainte de marea finală SuperStar: “Vreau să fiu mulțumit de cum am cântat”

Marea finală SuperStar România se apropie cu pași repezi, iar cei patru finalisti sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pe scenă. Alessandro Mucea ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre evoluția sa la SuperStar și despre cum crede că-l va ajuta în carieră această experiență.

Tânărul de 17 ani este bucuros că a reușit să-și învingă tracul de scenă și își dorește să transmită și mai mult publicului de acasă.

Din experiența SuperStar România, Alessandro spune că a învățat să nu mai fie atât de autocritic și să urce cu mai multă încredere pe scenă. “Vreau să fiu acolo cu oamenii. Să trăiesc momentul și să le arăt și lor că trăiesc momentul”, a declarat concurentul pentru PRO TV Plus.

Iată ce trebuie să știi despre marile finale X Factor și SuperStar. Cine sunt favoriții publicului și care sunt datele la care se vor afla câștigătorii
Alessandro Mucea a mai declarat că este convins că experiența de la SuperStar îl va ajuta în cariera sa. În marea finală, Alessandro va urca pe scenă alături de AMI și le promite telespectatorilor: “un moment foarte frumos!”.

“Vreau să cânt bine. Să fiu eu mulțumit de mine, în primul rând. Orice s-ar întâmpla, vreau să fiu mulțumit de mine și de cum am cântat”, a mai spus Alessandro.

Finalistul are și un mesaj pentru susținătorii săi: “Le mulțumesc foarte mult. Cu ajutorul lor am mai prins curaj în mine”.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'