CÂŞTIGĂTOR SUPERSTAR ROMÂNIA 2021. Alessandro Mucea este marele câștigător al competiţiei și al premiului de 1 milion de lei

Seara finalei a adus experiențe de neratat pe scena SuperStar! Cei patru finalişti au reușit să câștige încrederea şi simpatia juraților, dar și a celor de acasă. Alessandro Mucea (17 ani) este marele câştigător al competiţiei şi pleacă acasă cu premiul de 1 milion de lei.
Oana Anghel
17 dec. 2021, 23:55
CÂŞTIGĂTOR SUPERSTAR ROMÂNIA 2021. Alessandro Mucea este marele câștigător al competiţiei și al premiului de 1 milion de lei

CÂŞTIGĂTOR SUPERSTAR ROMÂNIA 2021. În marea finală, Alexandru Mucea a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales – Bruno Pelletier și ”I See Red, alături de AMI. Proaspătul câştigător are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

UPDATE 12: Alexandru Precup a urcat pentru a treia oară pe scena SuperStar România şi, de data aceasta, a ales piesa ”Dream On” a trupei Aerosmith.

Carlas Dreams: ”Sper să se întâmple. Sunt piese pe care le asculți cu urechile, dar sunt piese pe care le simți. Tu m-ai încărcat foarte mult. Este o calitate pe care o au destul de puțini. Te felicit pentru cine ești”.

Raluka: ”Ești artistul care a reușit să aibă în seara asta trei momente reușite. A fost spectacol”.

UPDATE 11: Pentru a treia prestație, Alessandro Mucea a făcut un duet fenomenal alături de AMI. Cei doi au interpretat piesa ”I See Red”, de la Everybody Loves An Outlaw.

Smiley: ”Ai o voce fantastică. Ți se potrivește bine de tot stilul acesta

Marius Moga: ”Când s-a învolburat treaba… ai avut niște momente în care trebuia să cânți și nu ai cântat”.

Carlas Dreams: ”A fost bine. Eu, dacă eram în locul tău, alături de AMI, pe scenă, nici n-aș deschide gura. Efortul tău este consemnat”.

Raluka: ”Ambii băieți din finală au fost emoționați de fetele cu care au cântat

UPDATE 10: Pentru a treia prestație, Romina Apostol a ales piesa ”Caught Out in the Rain”, a lui Beth Hart.

Smiley: ”Eu zic că trebuie neapărat să câștigi în seara asta. Romina, mi s-a părut că ai sărit cu prăjina. Sunt foarte mulți săritori la înălțime în concurs, tu ai sărit direct cu prăjina”.

Marius Moga: ”Mi s-a părut că ai arătat și partea ta sensibilă. Bravo, mi s-a părut echilibrată piesa asta. A fost îmblânzirea bestiei”.

Carlas Dreams: ”Ești inginerul meu preferat de voci-putere”

Raluka: ”Știi ce trebuia să faci la finalul acestei piese. Drop the mic

UPDATE 9: Pentru a treia prestație, Maria Jugănaru a ales piesa ”Bohemian Rapsody” a lui Queen.

Smiley: ”Mi-e așa de drag de fata asta! Și nu doar pentru că e din Pitești. Are o sensibilitate aparte. Ne atrage și pe noi în povestea ei. Ești superbă”.

Marius Moga: ”Tu respiri muzică. Bravo! Chiar ești făcută să faci asta

Carlas Dreams: ”Când cânți tu, nimic nu mai contează

UPDATE 8: Pentru a doua prestație, Alexandru Precup a cântat alături de Irina Rimes piesa ”Where the Wild Roses Grow”, a lui Nick Cave și Kylie Minogue.

Smiley: ”Foarte bine s-au îmbinat vocile voastre. Alexandru părea cam intimidat. Pe piesele rock nu ești așa timid”.

Raluka: ”A fost un moment frumos. Irina este genul de artist atent la detalii. Ne-ați transmis această emoție și nouă. Mi-a plăcut stângăcia ta, Alex. A fost un moment superb

UPDATE 7: Pentru a doua prestație, Romina Apostol a ales piesa Nirvana ”Smells Like Teen Spirit”.

Marius Moga: ”Ai dat foc la scenă. Ambitusul meu începe aici și se termină pe acoperiș”.

Carlas Dreams: ”Bravo, Rockmina!

Raluka: ”Ai rupt scena din nou

UPDATE 6: Pentru a doua prestație, Maria Jugănaru a cântat alături de EMAA piesa lui Taylor Swift, ”Look What You Made Me Do”.

Smiley: ”Mi se pare foarte bună potrivirea. Sunteți ciudățele, în sensul foarte bun. Arătați ca o trupă. Un fel de T.A.T.U

Marius Moga: ”Eu am încredere în voi. Ați putea face ceva frumos împreună. Chiar și muzică

UPDATE 5Alessandro Mucea a intrat pentru a doua oară în scenă, iar de data aceasta a optat pentru superba melodie ”Les Temps des Cathedrales”, a lui Bruno Pelletier.

Smiley: ”De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez… E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor”

UPDATE 4: Alexandru Precup a intrat al patrulea în finală şi a interpretat piesa ”House of the Rising Sun”, semnată The Animals. Jurații s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda.

Smiley: ”Superb! Ești superversatil, nu te dai în lături de la nimic, sper ca oamenii să aprecieze valoare ta”

Marius Moga: ”Ești supererou. Ai o putere în vocea ta și mai presus de toate astea nu te dai în lături de la a încerca orice. Îndrăzneala ta te va duce departe”

Carlas Dreams: ”Eu tare sper ca oamenii de acasă să te ajute să ajugi pe scenă”.

Raluka: ”Mă bucur tare că ești în finală”.

UPDATE 3: Şi Maria Jugănaru s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor juraţilor şi fanilor. Tânăra s-a prezentat în faţa publicului cu piesa lui Tom Odell ”Another Love”, care i-a pus în valoare timbrul deosebit.

Smiley: ”Ești specială și sper să se bucure cât mai mulți oameni de specialitățile tale

Marius Moga: ”Platoul Superstar e plin de muzică și emoții. Reușești să umpli tot platoul cu vocea ta”.

Carlas Dreams: ”Continuă să faci ceea ce faci, pentru că faci foarte bine. Sper ca cei de acasă să vadă ce vedem și noi

Raluka: ”Ești minunată. N-ai voie să nu continui să muncești pe rupte ca să ajungi acolo unde vrei tu”.

UPDATE 2: Romina Apostol a urcat pe scenă alături de Liviu Teodorescu și împreună au interpretat o piesă cu mesaj puternic, Nobody’s Perfect, a lui Jessie J. Aprecierile juriului au fost la superlativ.

Smiley: ”E foarte frumos să-l văd pe Liviu susținând un potențial superstar. Mi-a mărturisit că Romina este vocea lui preferată din concurs”.

Marius Moga: ”Ați fost geniali. A fost și forță și emoție. Romina, ești Power

Carlas Dreams: ”Ești plină de energie! Mulțumește-i lui Liviu că ți-a creat energia și încredere. Un moment foarte frumos

Raluka: ”Liviu, tu știi că ești una dintre vocile mele preferate. Astă-seară, au fost pe scenă două dintre vocile mele preferate”.

UPDATE 1: Alessandro Mucea a deschis marea finală Superstar România 2021 cu piesa Human, semnată ”Rag’n’Bone Man”. Juraţii şi-au găsit cu greu cuvintele.

Smiley: ”Mi se pare că această piesă te caracterizează foarte bine”.

Marius Moga: ”Puterea ta stă în faptul că transmiți emoție”

Carlas Dreams: ”Ai cântat posibil de un milion de lei. Vocea ta poate costa un milion”.

STIREA INITIALA

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol sunt cei patru finalişti care aspiră la titlul de SuperStar!

În seara finalei, fiecare dintre cei patru concurenți va urca pe scenă de câte trei ori. Două dintre piese le vor interpreta singuri și una alături de o super vedetă. Alessandro o va avea lângă el pe AMI, Alexandru pe Irina Rimes, Maria pe EMAA și Romina pe Liviu Teodorescu, informează superstar.protv.ro

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru jurați ai show-ului au încrederea că în această seară vor avea parte de un spectacol incredibil și că îi vor vedea pe concurenți punând în aplicare toate sfaturile primite până acum.

Citeste si Finala SuperStar România. Invitatul special care îi va încuraja pe concurenţi

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
Playtech.ro
Stațiunea din România unde turiștii nu vor să meargă. E foarte populară, dar condiții sunt oribile
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
George Clooney o susține pe Kamala Harris în campania prezidențială din noiembrie
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!