Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, când doi se ceartă, al treilea câştigă 100.000 de euro de la Pro TV

Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Finala Survivor All Stars va fi difuzată joi, 30 mai, de la ora 21.30, în direct la Pro TV. Emisiunea găzduită de Daniel Pavel  (domnu' Dan) a început în data de 16 ianuarie la Pro TV.
Alina Costache
29 mai 2024, 16:45
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză uriaşă, când doi se ceartă, al treilea câştigă 100.000 de euro de la Pro TV

Câştigător Survivor All Stars 2024. Spectaculosul show de televiziune „Survivor All Stars”, difuzat de Pro TV, a ajuns la faza semifinalelor și deja încep să se facă pariuri pe numele câștigătorului ediției din 2024. Marele premiu pus în joc de Pro TV este de 100.000 de euro.

Romaniatv.net a aflat și cine sunt concurenții care se vor duela în marea finală a Survivor All Stars.

Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, s-au aflat cei trei care s-au bătut în finală pentru premiul de 100.000 de euro

Câştigător Survivor All Stars 2024. Zanni, favoritul caselor de pariuri

Cu toate că la Pro TV urmează a fi difuzată faza semifinalelor, vă prezentăm, deja, cei 3 finaliști. Duelul din finala cea mare este programat joi noapte, 30 mai, în direct. Casele de pariuri îl dau favorit pe Zannidache (are cotă 5.00 la câștigarea competiției). El este urmat la mică distanță de Iancu Sterp (cotă 6.00).

În fine, pe 3 a ajuns Andrei Ciobanu, dar la mare distanță de cei doi. Bookmakerii nu prea îi dau șanse la locul 1, Andrei Ciobanu având o cotă de 30.00 pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Mama Geta, dedicație cu subînțeles! Ce gest a avut femeia față de finaliștii Survivor All Stars, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp. ”Să câștige dreptatea”

Miza financiară a competiției este una impresionantă, iar toți concurenții vor fi recompensați pe tot parcursul participării lor în emisiune. În plus față de premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în junglă va aduce concurenților sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro.

Survivor All Stars ajunge la final joi. Emisiunea cu foştii concurenţi ai sezoanelor trecute se pregăteşte pentru etapa finală. Joi, 30 mai, va fi difuzată ultima ediţie Survivor All Stars, sezonul cinci.

Timp de patru luni de competiţie, doar cinci concurenţi s-au calificat în săptămâna finalei. Zanni (câştigătorul sezonului 2), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Robert Moscalu (sezonul 4), Sorin Puşcaşu (sezonul 2) şi Iancu Sterp (sezonul 1) sunt cei care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro.

Cătălin Moroșanu, decizie radicală după participarea la Survivor All Stars. Fostul boxer nu vrea să mai participe la niciun concurs: „Mă fac de râs și nu pot să îmi bat joc de cariera mea”

„S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”. Mă surprind nişte sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”, va spune în această seară, Iancu Sterp.

Andrei Ciobanu: „Acum, în ultimul moment, ar trebui să fim mai buni, să nu ne mai arătăm cu degetul unii pe alţii”.

„Naţiune Survivor, ne-am întors pe ţărmul unde am început această aventură a navigaţiei epice. Am rămas cu cinci concurenţi, starurile sunt pregătite să vină pe acest ţărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel.

Câştigători Survivor de până acum:

Sezonul 1 – Elena Ionescu
Sezonul 2 – Zanni
Sezonul 3 – Alexandru Delea
Sezonul 4 – Dan Ursa

Bazat pe un format internaţional, Survivor a debutat în România în ianuarie 2020. La început a fost realizat şi difuzat de Kanal D, primele două sezoane (2020-2021). Din sezonul 3, licenţa „Survivor” pentru România a fost preluată de Pro TV.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România care i-a dat pe spate pe străini. Are un potențial turistic uriaș, dar puțini români știu de el: ”Este frumos și unic. Sunteți foarte norocoși să locuiți aici”
Capital.ro
Românii cu mașini pe motorină, taxați mai puțin. A intrat în vigoare azi, 16 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
România are CEL MAI MARE preț la gaze naturale din regiune! Grecia și Bulgaria sunt în spatele nostru
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Dispar aceste mașini pe benzină. Anunțul a fost făcut
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Ce salariu are un șofer de camion în 2024: Este unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă în prezent
Capital.ro
S-a aflat adevărul despre Băsescu. Greșeală monumentală a fostului președinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a căzut în lacul Colibița
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...