CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Cine ar fi favoritul în acest sezon. Indiciu: face parte din echipa Războinicilor

S-a aflat câștigătorul de la „Survivor România”?  Face parte din echipa Războinicilor, iar șansele de a câștiga sunt unele mari. El este concurentul despre care se crede că se va întoarce acasă cu marele premiu.
Filip Stan
16 feb. 2022, 12:35
CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Cine ar fi favoritul în acest sezon. Indiciu: face parte din echipa Războinicilor

CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR ROMÂNIA 2022. În majoritatea grupurilor se speculează cine va fi câștigătorul „Survivor România” 2022. În Republica Dominicană, atât vedet cât și persoane care nu sunt cunoscute public se luptă pentru marele premiu. S-au înscris în competiție, unde trăiesc cea mai mare provocare a vieţii lor. Marele câștigător al competiției ”Survivor România” 2022 de la Pro TV are șansa să ia 100.000 de euro.

Lupta pentru marele premiu și trofeu se dă între două echipe: Faimoșii și Războinicii. O parte din concurenți deja au încheiat parcursul în competiție, iar cei care au rămas continuă să facă față presiunilor și dorului de casă. Sezonul trei al „Survivor România” 2022 a avut debutul pe 16 ianuarie 2022, pe postul de televiziune Pro Tv.

Marele câştigător al Survivor România 2022. Un fost concurent a dezvăluit numele
1. Cine este concurentul care este posibil să câștige sezonul trei „Survivor România”

Potrivit discuțiilor care circulă pe toate grupurile, se crede că Ionuț Popa ar fi unul dintre cei mai apreciați Războinici, iar șansele ca el să câștige premiul cel mare. Potrivit părerilor celor de acasă, sunt șanse mari ca războinicul să ajungă până în marea finală.

2. Cine este Ionuț Popa, războinicul de la „Survivor România”
În vârstă de 33 de ani, este de meserie antrenor personal de fitness, încă din anul 2019. S-a născut într-un oraș din Hunedoara – Petrila, și are un fiu pe nume David,. Pasiunea pentru sport l-a făcut să devină unul dintre concurenții emisiunii. „Suntem pregătiți, am fluierul la mine. (…) Pe 16 ianuarie va fi prima emisie într-o nouă etapă a Survivor România, o etapă în care, iată, pe faimoși îi cunoaștem, la tine aici, am văzut emisiunea. Doamne!

Survivor România 2022. Emil Rengle îl face praf pe CRBL: Devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează!

 

Mă uitam la ei și mărturisesc că personalitatea lor, maniera în care se dezvăluie a fost și este foarte important pentru cum o să îi privim și noi acolo. O să ne uitam la ei, urmează să intre în arenă.”, a spus Ionuț Popa la Pro TV, înainte de a pleca în Republica Dominicană

3. Ionuț Popa vrea să intre în cartea recordurilor
„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri într-o oră.”, a spus Ionuț Popa pe pagina sa de Instagram.

Câștigător Survivor România 2022.  În cadrul emisiunii ”La Măruță”, Cătălin Moroșanu, Elena Marin și Starlin au vorbit despre experiența pe care au avut-o în cadrul competiției din Republica Dominicană, dar au mărturisit, din punctul lor de vedere, cine ar putea fi marele câștigător al ”Survivor România” 2022.

„Nu am avut un feeling bun să văd traseele, mi-era scârbă, nu am avut un sentiment plăcut. Totuși, la noi a fost o competiție frumoasă. Văd că a început nebunia. Și eu am avut frică că sunt nominalizat, mi-a fost frică în prima lună, am stat trei luni jumate, nu am vrut să plec primul. De ce s-au certat? (n.red. Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu). Oricum toți bârfim. Nu există. Eu cu Sebi am avut un conflict urât, că răsucea vorbele. Pe mine nu m-a chemat Zanni la el acasă!”, a spus Cătălin Moroșanu.

Totodată, Elena Marin a mărturisit în emisiune că, după întoarcerea din Republica Dominicană, s-a confruntat cu probleme de sănătate.

”A fost o experiență frumoasă și dificilă, când m-am uitat acum la emisiune, m-a șocat că și anul acesta există o Elena la Faimoși. Când domnul Dan a strigat Elena, am avut un gol în stomac. Eu cu Zanni m-am certat pe tot parcursul show-ului, nici acum nu păstrez legătura cu el. Cu el nu am rămas în relații după emisiune, pentru că atunci când am fost eliminată a zis ca se bucură. Mi-a scris pe Instagram și m-a invitat la el acasă, la o reuniune a Faimoșilor, dar eu eram la o săptămână după operație (n.red. operația la picior). Am avut două intervenții, una la genunchi și una la gleznă, dar sunt pozitivă, la sfârșitul lunii februarie eu zic că revin, îmi deschid și școala de dans. La suflet am rămas cu sechele”, a povestit fosta concurentă.

Cătălin Moroșanu, Elena Marin și Starlin au fost întrebați de Cătălin Măruță, în emisiune, cine ar putea câștiga marele premiu oferit la ”Survivor România”. Doi dintre foștii concurenți susțin că Emil Rengle s-ar încadra la titlu, pe când alt fost concurent susține că îl vede câștigător pe Radu Itu.

”Pe Emil Rengle îl văd câștigător, că e slăbuț așa”, a spus Cătălin Moroșanu. ”Radu Itu cred că va câștiga”, susține Starlin. De asemenea, Elena Marin a declarat: ”Emil Rengle, că se vede că are lecțiile făcute”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!