Câştigător Survivor România 2023. Elena Chiriac aruncă bomba, puţini ar fi pariat pe acest nume

Elena Chiriac, fosta concurentă de la Survivor România 2023, dezvăluie pe cine vede câștigător al reality-show-ului din Dominicană.
Filip Stan
11 apr. 2023, 13:19
Câştigător Survivor România 2023. Elena Chiriac aruncă bomba, puţini ar fi pariat pe acest nume

Câştigător Survivor România 2023. Elena Chiriac s-a întors la Survivor România, după ce a fost finalistă anul trecut. Luptătoarea de taekwondo a mers în Republica Dominicană pentru a le da sfaturi concurenților, ca mentor. “A fost o provocare pentru că eu nu sunt sfătoasă. Eu nu vorbesc neîntrebată și, chiar întrebată, tot îmi calculez bine sfaturile date”, ne-a spus Elena, pentru Fanatik

Elena Chiriac, fostă concurentă la Survivor România în 2022, invitată pe traseele din Republica Dominicană și în acest an, și-a dat cu părerea referitor la marele câștigător al ediției din 2023.

Câştigător Survivor România 2023. În condițiile în care au mai rămas în competiție 12 concurenți, Elena Chiriac (care a pierdut premiul cel mare anul trecut, în ”finala” cu Alex Delea) a făcut o predicție, bazându-se pe experiența sa în show-ul de la Pro TV.

Sebastian Dobrincu dezvăluie ce a făcut cu onorariul de la Survivor: „Nu m-am dus la Survivor ca să donez banii”
„Cred că telespectatorii nu caută să știe asta, ei caută un show cu acțiune, cu drama și asta văd, dar înainte să judece un concurent, un om mai presus de toate, să ia în considerare că este mult mai mult decât se vede. Totodată cred că dacă un telespectator chiar vrea să înțeleagă are toate resursele să o facă, dar mulți telespectatori nu vor. Pe ei ii interesează să se uite la televizor și să se simtă bine. În mare parte, în cazul Survivor, în urma suferinței unor oameni e simplu te uiți de pe canapea și să-ți dai cu părerea. E foarte ușor, înțeleg de ce se întâmpla asta, dar înainte să judeci, ia în considerare că și noi suntem oameni, fie că am fost sau suntem concurenți și că sunt mult mai multe decât se văd”, a psus finalista ediţiei trecute.

”Cred că în sfârșit pot să răspund, i-am cunoscut ca oameni mai mult, nu doar ca personaje tv. Mi-ar plăcea să câștige cineva de la Faimoși.

Oscilez între Ionuț și Carmen Grebenișan. Ei sunt și preferații mei chiar dacĂ nu sunt prea apropiați. Fiecare în parte e un om special și foarte mișto”, a spus Elena Chiriac pentru Fanatik.

Câştigător  Survivor România 2023: când este marea finală

Competiția Survivor România 2023 a pornit la drum la începutul lunii ianuarie a acestui an, când 12 Faimoși și 12 Războinici au acceptat provocarea de a participa la cel mai dur și solicitant reality show din lume.

Mihai Zmărăndescu a spus cine va câștiga marele premiu de la Survivor România 2023, după ce a fost eliminat
Concurenții au fost nevoiți, încă de la început, să învingă condițiile meteo nefavorabile, lipsa odihnei, foamea, căldura excesivă, stresul, anxietatea și probele dificile de pe traseu.

Deși foarte mulți internauți s-au întrebat când se va termina sezonul 2023 de la Survivor România, conform informațiilor apărute în presă, sezonul curent ar ajunge la final la sfârșitul lunii mai, deși data oficială nu a fost anunțată încă.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?