Surpriză de proporţii la Te cunosc de undeva! Emi și Cuza au pus mâna pe marele premiu de 15.000 de euro

Sezonul numărul 17 de la Te cunosc de undeva a ajuns ala final. Fanii înrăiți ai emisiunii au aflat cine este, de fapt, marele câștigător. Surpriza nu a fost deloc una mică.
Filip Stan
09 iul. 2022, 19:58
Surpriză de proporţii la Te cunosc de undeva! Emi și Cuza au pus mâna pe marele premiu de 15.000 de euro
UPDATE 23.58:

UPDATE 23.00: Emi și Cuza, perechea despre care se spune că ar urma să câștige, au interpretat Robbie Williams, cu celebra melodie My Way. De-a lungul concursului cei doi au demonstrat că au un talent incredibil în a imita voci și personaje, lucru care i-a dus direct în finală.

Simpaticii Emi și Cuza au fost primiți în ropote de aplauze și au făcut pe scenă transformărilor un spectacol demn de marile scene precum artistul internațional a făcut-o de fiecare dată.

UPDATE 22.15: Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra melodie din Casa de Papel, un serial care a rupt box office-urile.

Tinere, pline de energie și de șarm, Ana și Monica au reușit să facă artă pe scenă, impresionând pe toată lumea. Deși tinere, cele două artiste nu au dezamagit pe nimeni, iar juriul a fost în extaz.

UPDATE 21.45: Jazzy Jo şi Zarug au avut și ei grijă să aibă un număr memorabil. Ei au interpretat-o Sabrina, cu celebra melodie „Boys Boys Boys”. Ușurința de a intra în pielea uneia dintre cele mai râvnite femei, Sabrina, a fost cheia momentului lor.

Dezinhibați și plini de șarm, Zarug și Jazzy Jo au dat frâu liber emoțiilor și au arătat cu senzualitate tot ceea ce pot face cu un asemenea personaj spumos!

UPDATE 21.20: Cu multe școli de talente în spate și pregătiți să dea totul pe scenă, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au arătat cu fiecare transformare că pot fi mai buni și mai puternici. Ei au interpretat Meat Loaf, cu celebra melodie I’d Do Anything For Love.

Câștigătorii primei gale din sezonul 17 și au demonstrat de-a lungul edițiilor că sunt extrem de pregătiți pentru tot ce înseamnă un show de televiziune și așteaptă să vadă dacă vor câștiga.

UPDATE 20.45. Al doilea cuplu din concurs au fost nimeni alții decât principalii favoriți, Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Ei au interpretat Andrea Bocelli și Celine Dion, cu celebra melodie The Prayer.

Momentul special a dus emoția la cele mai înalte cote, iar ei au reușit sub presiunea unor voci puternice să recreeze un concert asemenea celor pe care artiștii internaționali reușeau să facă pe marile scene ale lumii.

Ilona Brezoianu a fost emoționată la repetiții, iar cu puțin timp înainte de a urca pe scenă actrița a spus că este sigură că nu-i va ieși momentul, însă s-a înșelat iar acest lucru a fost confirmat și de cei patru jurați.

UPDATE 20.15: Seara a debutat în forță cu Anisia Gafton și Ionuț Rusu care au intrepretat PSY, cu celebra melodie Gangnam Style. În acestă seară ei, încă o dată, au demonstrat că se pricep atât la dans, cât și la muzică! Interpretare a uimit pe toată lumea.

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Din cele opt cupluri de vedete de la începutul show-ului au mai rămas patru care vor disputa marea finală, care a început la ora 20.00.

Mihai Petre o înlocuiește în juriu pe Andreea Bălan, plecată la mii de kilometri depărtare, unde filmează pentru America Express.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe ei!

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Surpriză de proporţii, nimeni se aştepta tocmai la ei!

Emi și Cuza, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Alexia și Dima, Romică Țociu și Carmen Chindriș sunt cele patru echipe calificate în marea finală Te cunosc de undeva.

Chiar dacă, cel mai probabil, toată lumea se așteaptă ca Ilona Brezoianu și Florin Ristei să iasă marii câștigători, se pare totuși că adevărul este cu totul altul.

Sursele voxziz.ro au dezvăluit că Emi și Cuza vor fi marii câștigătorii. De altfel cei doi băieți au impresionat la fiecare apariție a lor.

Ultimul episod al sezonului 17 Te cunosc de undeva vine, însă cu multe surprize pentru telespectatori. Pepe, alături de concurenții care nu au intrat în marea finală, a pregătit un moment special din muzicalul The Greatest Showman.

„Am trecut prin momente grele în ultimii ani și poate ne-am judecat prea mult unii pe alții, dar momentul care urmează ne aduce aminte că toți suntem diferiți și merităm să jucăm rolul principal în propria noastră viață, având curajul de a ne arăta cu autenticitate în fața lumii”, a transmis Alina Pușcaș.

Mahala Rai Banda, apariție alături de surorile Odagiu în marea finală Te cunosc de undeva!

Mahala Rai Banda, formația care a cucerit întreg Occidentul cu ritmuri gipsy, vor performa pe scena Te cunosc de undeva! alături de surorile Odagiu.

Pentru ultima transformare din sezonul cu numărul 17, Ana și Monica Odagiu le-au pregătit telespectatorilor un moment exploziv, alături de una dintre trupele care au făcut înconjurul lumii, Mahala Rai Banda, inspirat din celebra peliculă Casa de Papel.

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Despre sezonul 17

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie au intrat în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au performat pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe ei!

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir s-a alăturat echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le-a împărtăşit concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu au mai fost implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

 

 

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Obiceiul care te îmbătrânește fără să îți dai seama. Lidia Fecioru spune că multă lume îl dezvoltă în timp
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Anunț pentru românii care merg cu trenul astăzi! Vor exista întârzieri mari pe o rută importantă!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Cotraceptivele pot duce la depresie. Toate explicațiile specialiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România pe 7 și 8 iulie! Regiunile în care se vor resimți temperaturi de până la 37 de grade
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Papa Francisc avertizează asupra crizei democrației și ascensiunii populismului
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!