CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA. CEZAR OUATU a câştigat sezonul 7

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALA. Cezar Ouatu este CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA, cu 87 de puncte acumulate în finală, una cu o mare încărcătură emoţională pentru el, mai ales că şi-a cerut iubita în căsătorie.
Romania TV
16 mai 2015, 20:45
CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA. CEZAR OUATU a câştigat sezonul 7

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA: Cezar Ouatu a câştigat marele premiu de 15.000 de euro, care a fost donat în scopuri caritabile, unei familii care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA: Cezar Ouatu a aflat în FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA şi că iubita sa, Andreea, doreşte să-i fie soţie, dar şi că va concura şi în TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015: Sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.30, transforming-show-ul „Te cunosc de undeva!” şi-a desemnat câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, într-o finală plină de suspans, emoție și lacrimi de fericire. Surse din preajma show-ului au dezvaluit că Cezar Ouatu este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015.

Locul 4 a fost obţinut de Daniel Iordăchioaie, care în finală s-a transformat în Freddie Mercury.

Locul 3, cu 72 de puncte, a fost ocupat de Alb Negru, iar pe locul doi s-a clasat Alina Eremia.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015:  “Bătălia finală” s-a dat între Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru. Fiecare dintre ei a reprezentat un deceniu și a cântat câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 și ’70. În marea finală “Te cunosc de undeva!”, Alina Eremia a imitat-o pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru l-au întruchipat, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin. Cezar Ouatu s-a transformat într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson (și spune că a slăbit trei kilograme, în perioada în care a pregătit acest personaj), iar Daniel Iordăchioae a reprezenta anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.

Nefinaliștii s-au transformat, la rândul lor, în câteva personaje dragi tuturor românilor. 

Fiecare a reprezentat câte o zonă a țării și a imitat unul dintre artiștii reprezentativi ai acesteia, acompaniați de taraful Silvian Voicu. Lidia Buble a fost Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu a imitat-o pe Maria Lătărețu (Oltenia), Liviu Vârciu a fost Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi s-au transformat în Mioara Velicu (Moldova). Nefinaliștii i-au punctat pe colegii lor, finaliștii, notele lor adăugându-se celor acordate acestora de către jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits. 

Invitații speciali ai galei finale au fost Maria Buză, Pepe, Jorge și CRBL, câștigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, care s-au transformat încă o dată în… Elena Cârstea, Julie Andrews – din „Marry Poppins”, Naarghita, respectiv Keith Flint, solistul trupei The Prodigy.

De asemenea, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, împreună cu baletul “Te cunosc de undeva!” și doi invitați speciali au adus în fața telespectatorilor un fragment din musicalul “Romeo și Julieta”.

În afara marelui premiu oferit câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, sâmbătă seara, la Antena 1, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au acordat și premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare a acestui sezon, obţinut de fetele de la Bambi.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător-surpriză. Recunoşti personajul de sub machiaj?

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poliția Română avertizează asupra unei noi forme de înșelătorie: „Government Impersonation Scam”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...