CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015: Se anunţă o mare SURPRIZĂ

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015: În finala de vineri, la Vocea României, doar 3 antrenori au șanse să câștige competiția : Smiley, prin concurenții Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, Tudor Chirilă reprezentat de Cristina Bălan și Marius Moga datorită lui Tomi Weissbuch. 
Romania TV
16 dec. 2015, 21:05
CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015: Se anunţă o mare SURPRIZĂ

Concurentii repeta zi lumina pentru ca momentul lor din finala sa fie unul memorabil si sa-i convinga pe cei de acasa sa-i voteze.

Muzica ii face sufletul sa zambeasca – asa spune Michel despre bucuria enorma pe care o simte cand urca pe scena. E fericit ca a reusit sa transmita aceasta bucurie si celor de acasa, care l-au votat si l-au ajutat sa se apropie de marele premiu.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015, CUM SE PREGATESC CONCURENTII DE FINALĂ.

 Michel Kotcha„N-ar fi rau sa castig. Ar fi pentru mine un semn de integrare, ca m-au acceptat romanii pentru ce sunt.”

Smiley, antrenorul lui Michel, i-a calauzit si pasii lui Tobi Ibitoye, un tanar talentat caruia ii lipsea insa, increderea in sine.

In timp, a reusit sa-i cucereasca si pe cei de acasa, iar acum se bazeaza pe votul lor si in finala.

Tobi Ibitoye„Traiesc o alta viata, o viata cu mai multe pasiune. Parca n-am trait pana acum. Am reusit sa ma dezvolt, sa dezvolt caracterul meu de artist.”

Marius Moga a fost singurul care s-a intors la Tomi Weissbuch in etapa auditiilor pe nevazute. A crezut in el, iar Tomi promite ca vineri seara va avea cea mai buna prestatie a lui.

Tomi Weissbuc„Evolutia mea in acest concurs a fost una surprinzatoare si pentru mine pentru ca nu stiam ca pot sa fac atatea lucruri, cate am facut in acest concurs.”

Sub indrumarea lui Tudor Chirila, Cristina Balan a creat momente unice la Vocea Romaniei. A adus energie, pasiune, dar si emotie pe scena.

Cristina Balan: „Am realizat un lucru important pentru mine: sa cant niste piese cu adevarat valoroase. ASta mi se pare mie castigul meu cel mai mare.”

Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon Vocea Romaniei, va veni maine sa-i sustina pe concurenti. Si va urca din nou pe scena, de data aceasta alaturi de colegii lui din trupa Fameless.

Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon „Vocea Romaniei”: „E un sentiment dubios. parca-mi vine sa zic: Votati, Tiberiu Albu. Mi-am dorit mult sa cant din nou aici.”

Telespectatorii isi pot vota favoritii in finala de vineri seara, prin SMS sau apel la numarul 1200.


CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015: Schimbări majore în regulamentul celui mai popular concurs de talente, Vocea României. În finala de vineri, la Vocea României, doar 3 antrenori au șanse să câștige competiția : Smiley, prin concurenții Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, Tudor Chirilă reprezentat de Cristina Bălan și Marius Moga datorită lui Tomi Weissbuch. În urma duelurilor încrucișate, Loredana nu intră în finală cu niciun concurent.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015: Ei sunt favoriţii

Michel Kotcha si Tobi Ibitoye – concurenții lui Smiley – au impresionat publicul în cadrul concursului difuzat de PROTV. Voci puternice și cu priză la public, în urma sondajelor de pe internet, Michel Kothca este declarat favorit.

Tobi Ibitoye a castigat si de data aceasta inimile ascultatorilor sai si a trecut mai departe, in finala „Vocea Romaniei”, in urma duelurilor incrucisate de vineri seara.

Tobi va merge mai departe, in concurs, alaturi de antrenorul sau, Smiley. Dupa multe repetitii impreuna si dupa alegerea unor melodii care sa il puna cat mai mult in valoare pe Tobi, acesta a devenit unul dintre preferatii publicului. Telespectatorii l-au votat si l-au ajutat sa fie mai aproape de premiul in valoare de 100.000 euro.

Inainte de a participa la etapa duelurilor incrucisate, Tobi declara ca se simte senzational si ca a invatat foarte multe din aceasta experienta: „Imi doresc foarte mult sa fiu unul dintre cei patru finalisti!”. Iar acum chiar este unul dintre ei.

“Participarea la Vocea Romaniei este o experienta senzationala pentru mine. Nu am crezut ca pot ajunge pana in finala, dar Smiley mi-a dat mereu curaj si m-a facut sa am incredere in mine si in talentul meu. Sunt fericit ca publicul m-a sustinut la fiecare show live si imi doresc ca vinerea aceasta sa-i bucur pe cei de acasa si sa le ofer momente de care isi vor aduce intotdeauna aminte. Cel mai important este sa transmit exact ceea ce simt in momentul in care sunt pe scena. Va multumesc pentru sustinere si va rog sa fiti alaturi de mine si vinerea aceasta, in marea finala Vocea Romaniei!”, a mai spus Tobi Ibitoye, dupa semifinala. 

Michel Kotcha este unul dintre cei mai buni 4 concurenti de la „Vocea Romaniei”, care vineri, in etapa duelurilor incrucisate, a castigat pe merit un loc in marea finala.

Michel va participa la finala „Vocea Romaniei”, alaturi de antrenorul sau, Smiley, care a fost convins de fiecare data ca merita sa treaca mai departe. Telespectatorii, la randul lor, au fost impresionati de calitatile sale vocale si au mizat pe el de doua ori, acordandu-i voturile care l-au adus in finala.

„Eu, care nu ma asteptam sa trec de auditiile pe nevazute”, spune Michel despre inceputul acestei aventuri numite „Vocea Romaniei”. Inaintea semifinalei de vineri, tanarul declara ca participarea lui in acea etapa este o mare onoare pentru el. Cu atat mai mult acum, ca a ajuns in finala, Michel va depunde mari eforturi in a incanta publicul si antrenorii cu vocea sa demna de un astfel de show.

“Vocea Romaniei a inceput pentru mine ca o gluma, in sensul in care cantatul nu facea parte din planurile mele. Faptul ca am ajuns in finala este o dovada ca am fost acceptat de romani, ceea ce ma bucura enorm, imi da incredere in mine sa nu ii dezamagesc si sa merg mai departe cu aceasta cariera care incepe chiar acum. Vocea Romaniei m-a ajutat sa-mi descopar sensibilitatea, ceea ce am incercat sa transmit prin toate prestatiile pe care le-am avut si sper ca am reusit sa ajung la sufletele oamenilor de fiecare data. Smiley e un om extraordinar si ma ajuta foarte mult cu disponibilitatea lui, cu sfaturile pe care mi le da  si ii multumesc ca imi da voie sa-mi exprim sentimentele prin alegerile muzicale pe care le face pentru mine. Merg in finala cu o mare incredere in mine si cu sufletul plin de bucurie. Muzica imi face sufletul sa zambeasca si asta vreau sa fac tot restul vietii mele.” 

 

Tomi Weissbuch – a împlinit 18 ani în octombrie și a câștigat cea mai mare competiție de liceeni din București, tot în acest an.

Tomi are acasă și titlul de cel mai talentat liceean din București, câștigat în iunie, în competiția Pun Pariu pe talent, susținută de Evenimentul Zilei. Adolescentul a ieșit câștigător în competiția liceenilor și a dus trofeul în liceul lui, asta după ce a cucerit juriul și publicul, după 3 etape – preselecții, semifinală și finală. 

Tomi Weissbuch a reusit sa ajunga in finala „Vocea Romaniei”, impresionand publicul cu momentele prezentate pe scena, pana acum. Acelasi public l-a votat si astfel Tomi intra in batalia pentru marele premiu.

Tomi continua in „Vocea Romaniei” alaturi de Marius Moga, antrenorul sau. Moga este cel care a gasit puncte comune in stilurile fiecaruia si care l-a pregatit pe Tomi pentru a putea fi mereu in ascensiune, in show.  Cu incredere in calitatile vocale ale concurentului sau, Moga l-a salvat pe Tomi, in etapa duelurilor, iar publicul l-a votat drept unul dintre preferatii in castigarea trofeului.

„Wow…inca nu imi vine sa cred ca sunt in semifinala…este un sentiment inexplicabil! Emotii vor fi, dar sper sa fie constructive”, zicea Tomi, inainte sa stie ca va ajunge in finala de la „Vocea Romaniei”.

Tomi Weissbuch este incantat acum de aceasta experienta unica si declara: “Faptul ca am ajuns in finala Vocea Romaniei este un vis. Nu pot sa ii spun altfel. Dupa ce s-a intors exact cine voiam eu, Marius Moga, am zis ca nu mai conteaza evolutia mea in concurs, am ajuns unde mi-am dorit. Cu fiecare etapa m-am gandit ca am ajuns mult mai departe decat unde mi-am propus initial si mi se pare extraordinar! Ma bucur ca am reusit pana acum sa fac show-uri foarte bune si ca publicul a avut incredere in mine. Promit ca in finala o sa fie cea mai buna prestatie a mea din acest concurs!”. 

Cristina Bălan – cunoscută publicului datorită trupei Impact cu care a reușit câteva mari hit-uri.

Împreună cu Rareș, colegul din ei din trupa Impact, Cristina a semnat hit-uri care erau pe buzele tuturor românilor în urmă cu 10 ani. Printre ele se numără : Babe, Îngerul meu sau Te iubesc.

În urmă cu 2 ani, în 2013, Cristina Bălan a încercat să revină în peisajul muzical cu melodii care au atins 1 milion de vizualizări. De această dată, Cristina era solistă în trupa ABCD. Despre Cristina Bălan trebuie să mai știți că este mămica unei frumoase perechi de gemeni.

Vocea puternica a Cristinei Balan a dus-o direct in finala de la „Vocea Romaniei. Asta pentru ca a ajutat-o sa castige voturile celor de acasa, care au transformat-o pe Cristina intr-unul dintre cei 4 finalisti.

Cristina merge in finala alaturi de antrenorul sau, Tudor. Tot alaturi de el a adus, pana acum, pe scena, momente rock, pline de energie, pasiune si emotie. Si in mod clar, alegerile facute de cei doi i-au adus Cristinei succesul in competitia de la „Vocea Romaniei”

Inaintea semifinalei de vineri seara, Cristina se declara coplesita. Presiunea si emotiile o faceau sa spuna ca „nici nu-mi dau seama exact ce mi se intampla”, insa bucuria de a fi acolo a ajutat-o sa treaca peste aceasta etapa si sa mearga spre castigare trofeului.

“Chiar daca stiam inca de la bun inceput ca Vocea este o provocare reala si o iesire din zona de confort, trebuie sa recunosc ca a fost cu mult peste nivelul meu de asteptare. Si, cu atat mai mult, este extrem de greu acum, pe ultima suta de metri, cand presiunea este si mai mare, asteptarile publicului fiind tot mai ridicate, mai ales ca prin piesele pe care le-am ales cu Tudor, singuri ne-am ridicat stacheta si ne-am impus un anumit standard in ceea ce priveste momentele pe care le pregatim. Prin intermediul lui Tudor si al emisiunii Vocea Romaniei m-am descoperit mai mult, mi-am impins limitele si, cel mai important, am reusit sa ajung la sufletele oamenilor, sa ii fac sa traiasca intens alaturi de mine la fiecare piesa interpretata. Orice, dar orice s-ar intampla in finala, cum am mai spus, sunt extrem de fericita ca am decis sa fac acest pas de a veni la Vocea Romaniei”, a spus Cristina Balan, dupa semifinala. 

 


Cine sta in spatele coregrafiilor perfecte de la Vocea Romaniei?

In vara, coregraful de la Vocea Romaniei, Emil Rengle, impreuna cu Madalin Farc, coregraful de la Romanii au talent, au cautat cei mai talentati dansatori din Europa si Statele Unite si i-au adus pe scena de la Vocea Romaniei in cel de-al cincilea sezon al show-ului.
Cei doi au sustinut o serie de workshop-uri de dans peste ocean si au realizat un turneu european, in cadrul carora au impartasit cursantilor tainele coregrafiilor perfecte. Emil si Madalin au selectat trei dansatori din Statele Unite, Elvetia si Londra, pe care telespectatorii i-au putut urmari in fiecare editie live a noului sezon Vocea Romaniei. Alaturi de cei trei, Emil Rengle aduce in trupa PRO Dance, in fiecare vineri, noi profesionisti extrem de talentati, pentru a oferi diversitate show-ului si a crea momente complexe si spectaculoase.

Anul acesta, in premiera la Vocea Romaniei, coregraful Emil Rengle a lucrat pentru toate creatiile prezentate in fiecare vineri seara cu Madalin Farc si, impreuna, au realizat pentru acest sezon peste 20 de coregrafii senzationale.

„A fost si este una dintre cele mai creative experiente sa fiu coregraful emisiunii Vocea Romaniei. Fiind inconjurat de o echipa puternica si profesionista, am posibilitatea sa imi pun toate ideile curajoase in scena. Energiile din acest sezon au fost pline de dragoste si creativitate, traite la intensitate maxima.”, a spus Emil Rengle.

Intre repetitiile de la Vocea Romaniei, Emil si dansatorii din trupa PRO Dance merg la fundatia Viitor pentru copiii Romaniei unde le predau celor mici tainele dansului, se joaca, danseaza si se distreaza impreuna.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'