CÂŞTIGĂTOR Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, tânăra din Galaţi care i-a adus trofeul lui Tudor Chirilă: „Rock-ul mă face să trăiesc. Oscilez între Conservator şi Chirurgie”

Alexandra Căpitănescu, o tânără de 19 ani din Galați, a făcut senzație în semifinala de la „Vocea României”, așa că publicul a votat-o în finală.
Alina Costache
16 dec. 2023, 00:25
CÂŞTIGĂTOR Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, tânăra din Galaţi care i-a adus trofeul lui Tudor Chirilă: „Rock-ul mă face să trăiesc. Oscilez între Conservator şi Chirurgie”
Alexadra Căpitănescu, tânăra de 19 ani din Galați care a ajuns în finala Vocea României

UPDATE Marele câștigător din Finala Vocea României 2023 este Alexandra Căpitănescu! Pe locul numărul II s-a clasat Vlad Musta, Melisa Antonesi pe locul al III-lea, iar Alex Maxim pe cel de-al IV-lea .

Vocea României 2023: Finala. Alexandra Căpitănescu și Adrian Nour au închis show-ul cu piesa „The phantom of the Opera”

Vineri seara, în cadrul finalei live Vocea României 2023, Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor Chirilă, luptă pentru trofeu și premiul de 100.000 de euro în trei performance-uri diferite: solo, alături de un invitat și împreună cu antrenorul ei.

Alexandra Căpitănescu, finalista din echipa lui Tudor Chirilă, a închis show-ul alături de Adrian Nour cu interpretarea piesei „The phantom of the Opera”.

Alexandra Căpitănescu, un solo impresionat desprins din altă lume, cu piesa ”Alone”

Pentru momentul solo, Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor, a ales să cânte ”Alone”
Reacțiile antrenorilor nu s-au lăsat așteptate:

Smiley: ”Vă mulțumesc că ați creat momentul acesta. Tu ai ceva din Laura Stoica, dar și ceva din Dida Drăgan. Fantastică combinația”
Theo Rose: ”Se vede că ești un om bun, o fată deșteaptă, care știe cum să-și împartă energia. Ești această Laura Stoica, de care românilor le e atât de dor”
Horia Brenciu: ”Acutul este locul unde te simți ca peștele în apă. Îți place să fii pe scenă mai mult decât oriunde”
Irina Rimes: ”Bravo! Foarte bine. Eu nu cred că vreodată, la Vocea României, piesa asta se va cânta mai bine”

Alexandra Căpitănescu și Tudor Chirilă, interpretare plină de emoție a piesei ”Shallow”

Pentru primul momentul al echipei Tudor Chirilă, Alexandra și antrenorul ei au cântat piesa ”Shallow”.

Reacția celorlalți antrenori:

Smiley: ”Alexandra, ai o voce specială și țin minte că mi-a plăcut de când ai venit la Românii au talent. Ai o putere impresionată și în voce și ca om. Piesa a sunat fantastic”
Theo: ”Alexandra, mă bucur tare că ai intrat pe mâna lui Tudor. Un moment foarte emoționant”
Horia: ”În duetul pe care la-m văzut pe scenă, am văzut una dintre cele mai frumoase legături pe care a avut-o Tudor la Vocea României”.
Irina Rimes: ”Ești minunată, Alexandra. Cred că aici Tudor te-a completat frumos”

​Alexandra Căpitănescu are 19 ani și vine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical.

Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Dacă îți place Alexandra Căpitănescu și vrei să câștige Vocea României 2023, o poți vota AICI !

Alexandra Căpitănescu a reușit să cucerească pe toată lumea cu vocea ei superbă: „Este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, i-a spus Tudor Chirilă. Alexandra a cântat în semifinalele de la Vocea României o versiune spectaculoasă a piesei „Like a prayer”.

„De fiecare dată când mă uit la tine, mă gândesc la filmele lui Fellini. Ești un circar în sensul extraordinar. Ce ai făcut în seara asta pe piesa asta este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, i-a transmis atunci Tudor Chirilă.

Citește și: Scandal fără precedent la Vocea României! Revolta fanilor: „Data viitoare faceţi SMS-urile României!”

„Alexandra este chintesența lui Tudor ca antrenor. Ești foarte tare, Alexandra! Văd în tine o grămadă de concurenţi care au mai păşit pe aici, la Vocea României, dar tu parcă eşti un buchet cu multe-multe flori colorate! Mi-ar plăcea foarte mult să primesc aşa un buchet. Ești foarte tare, Alexandra! Felicitări!”, a spus Irina Rimes.

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical. Întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, dar are și o pasiune pentru muzică, fiind încă de la o vârstă fragedă fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

În copilărie, cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. O vedea ca pe o mamă, ia moartea ei, în urmă cu 4 ani, a sfâșiat-o de deurere.

Citește și: Finala Vocea României 2023. S-a aflat cine sunt cei 4 care se bat pe marele trofeu. Dintre ei se va alege CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2023

Alexandra a fost îndemnată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de 10 ani, a fost dusă la lecții de canto. Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din țară și din Republica Moldova, dar cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent.

„Rock-ul mă face să trăiesc”, a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie”, a dezvăluit adolescenta, la acea vreme.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'