CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak şi Ştefania, primele declaraţii după ce au pierdut competiţia: „Nu mă consider pe locul 2”

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak (32 de ani) și Ștefania (22 de ani) s-au îmbarcat în aventura Asia Express de la Antena 1, alături de alte cupluri de vedete cu care s-au întrecut pe «Drumul Comorilor», ajungând până în finală.
Romania TV
22 apr. 2020, 16:45
CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak şi Ştefania, primele declaraţii după ce au pierdut competiţia:

UPDATE: Speak şi Ştefania au pierdut în faţa lui Răzvan Fodor şi a lui Sorin Bontea, care au câştigat Asia Express, sezonul 3.

S-a terminat şi nu am luat locul 1. I-am văzut pe Bontea şi pe Fodor cum mă priveau, ei ştiau cât de tare îmi doream să ajung prima. M-au strâns atât de tare în braţe, că n-am putut să mă supăr. Cea mai frumoasă comoară şi cel mai frumos premiu a fost că am parcurs toată emisiunea. Chiar mă bucur că am trăit această finală de Bontea şi de Fodor, pentru că am realizat că sunt lângă cei care au câştigat premiul cel mare. Suntem exact pe acelaşi loc

Eu cred că am câştigat mai mult de aici, experienţa de aici, inelul de aici şi oamenii minunaţi cu care am trăit două luni de zile, care ne-au cicălit şi care ne-au iubit, care ne-au ridicat atunci când nu mai puteam. Nu mă consider pe locul 2, sunt pe locul 1 în Asia Express”, a declarat Ştefania.

„Este mare lucru să ştii să pierzi. Eu mă aşteptam de la Ştefania să fie foarte deprimată, dar uite că a învăţat, aici, să piardă.

Este competiţie, dar e mai mult despre legătura umană pe care o creezi şi o simţi departe de cei dragi. Şi aici se creează nişte legături între oameni. Eu cred că ăsta e cel mai mare bun„, a declarat Speak.

In momentul asta nu am foarte multe cuvinte… Dar tot ce pot spune este MULTUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte…

Publicată de Speak pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Cum a început, de fapt, relația dintre Speak și Ștefania

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: În octombrie 2016, Speak și Adelina Pestrițu și-au spus adio, după doi ani și jumătate de relație. Cei doi s-au mutat împreună la numai o lună de relație, iar mulți îi vedeau ca pe cuplul perfect. Iată că lucrurile nu au evoluat în direcția în care credeau unii, iar cei doi s-au despărțit.

Citeşte şi: Iubita lui Speak s-a aruncat de pe un bloc din SUA. Speak şi-a făcut cruce, dar a filmat momentul de bungee jumping VIDEO

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak a suferit mult după despărțirea de Adelina Pestrițu, însă, după un an, soarele a ieșit pe strada sa. S-a îndrăgostit de Ștefania, alias Libelula. Aceasta a apărut în videoclipul său, dar a avut și colaborări muzicale cu acesta.

Speak a povestit că el a făcut primul pas și că, mai mult decât atât, cu Ștefania se simte în largul său, așa cum nu s-a mai simțit cu nimeni altcineva.

Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak.

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Cei doi s-au cunoscut în urma unei colaborări pentru piesa ”Libelula”. După ce s-au distrat și au început să petreacă mult timp împreună, Speak și Ștefania și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, astfel încât au luat decizia de ase cunoaște mai bine. Totodată, cei doi au început să își facă și declarații frumoase în mediul online, ceea ce a fost și un semn clar pentru fani.

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Totodată, experiența din cadrul emisiunii Asia Express i-au unit și mai mult pe cei doi, cuplul a dat dovadă de iubire fiind alături mereu unul de celălalt la bine și la greu. Această experiență le-a dovedit că sunt de nedespărțit și pot face față în continuare problemelor.

Amintim că Speak și Ștefania s-au calificat în finala sezonului 3 de la Asia Express, alături de echipa formată din Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ştefania la Asia Express

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak şi Ştefania sunt împreună de ceva vreme şi chiar au declarat de mai multe ori că îşi doresc un copil, însă nu au spus nimic de vreo căsătorie. Cântăreţul şi-a uimit iubita, dar şi telespectatorii cu o cerere în căsătorie.

Speak s-a așezat în genunchi, cu inelul în mână și a întrebat-o pe Ștefania dacă vrea să fie soția lui. Tânăra, plângând, a acceptat și și-a pus singură inelul pe deget.

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak a povestit apoi că a hotărât încă înainte de a pleca în Asia să facă acest gest acolo, a cumpărat inelul, pe care l-a purtat cu el în bagaj timp de 5 săptămâni.

Nu vreți să știți câtă grijă am avut, cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea, cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Inițial, am zis că-i dau inelul chiar când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul, însă citirea scrisorilor partenerilor mi s-a părut portivită și am decis atunci să fac gestul”, a povestit Speak.

Cine este Ștefania de la Asia Express, iubita lui Speak. A dansat pentru INNA

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Ștefania se bucură de succes în muzică, dar și în mediul online, fiind foarte apreciată pe rețelele de socializare, aproape la fel de mult ca iubitul ei. Cei doi s-au pregătit intens pentru experiența Asia Express, chiar dacă pentru Speak a fost mai greu să se hotărască, Ștefania fiind cea care și-a dorit inițial să concureze în reality-show-ul de la Antena 1. 

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Cristina Ștefania s-a născut în Galați, unde a studiat la Liceul de Arte «Dimitrie Cuclin», loc unde s-a format profesional. Este unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care artista a putut vorbi dintotdeauna deschis despre orice.  ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp. 

Tot ea declara în urmă cu ceva vreme faptul că a avut o copilărie foarte frumoasă și că a fost un copil cuminte care nu a creat probleme.

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Cristina Ștefania a ales să se mute în București în anul 2015, pe vremea când dansul era marea ei pasiune și ceea ce a ghidat-o spre Capitală, loc unde avea să lucreze cu cei mai cunoscuți coregrafi din România, dar și unde a reușit să colaboreze cu artiști consacrați, precum INNA, în videoclipul Ruleta. Ea a mai colaborat și cu alți artiști precum Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Speak şi Ştefania, la un pas de bătaie la Asia Express. Şi-au adresat cuvinte dure

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: Speak şi Ştefania şi-au pierdut cumpătul la Asia Express şi au început să ţipe unul la celălalt. Bineînţeles, din cauza tensiunii, care a ajuns la cote maxime, cei doi şi-au adresat cuvinte grele şi au fost la un pas de bătaie.

Ştefania: Nu suntem ultimii, suntem penultimii.

Speak: Hai să mergem, lasă astea! Gata, vrei să-ţi car eu ăsta?

Ştefania: În loc să-mi *** starea, fii ăla care nu mi-o ****, pentru că tu când ai starea nasoală, eu tac şi sunt lângă tine, e ok!

Speak: Dar fă-te măh de c***t dacă vrei…
 
Ştefania: Tot eu, boss, tot eu mă fac de c***t. Încearcă să fii cu mine, dacă eu sunt leşinată.

Citeşte şi: Boală TERIBILĂ de care suferă Răzvan Fodor. Soţia lui a făcut ANUNŢUL DUREROS
 
Speak: Ce să-ţi fac? Ce să-ţi fac? Eşti nebună la cap? Ce să-ţi fac eu ţie? O să fie bine? N-o să fie bine… Şi eu sunt obosit, nici eu n-am chef.
 
Ştefania: Dar tu, de când am plecat de acasă, eşti obosit.
 
Speak: Dar nu înţeleg… care e poblema ta? Ce p**a mea, mă tragi la răspundere de când sunt obosit?
 
Ştefania: Boss, mă iau nervii, de-ţi dau cu ochelarii ăştia în cap. Gata, lasă-mă, că mă enervezi!

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: „Nu suport să pierd în niciun fel, nu suport să fiu pe locul 2. Dar, aici, nu suntem de locul 1, dar măcar de locul 3. Eu deja aveam o cădere nervoasă şi am avut o criză. Ăla a fost momentul meu de repulsie totală faţă de zilele de când suntem în Asia Express şi sunt puţine. Aprob faptul că este nasol în anumite locuri, că igiena nu există, că ne stresează anumite lucruri, ok, dar sunt momente când izbucnesc foarte tare, ca în cel de astăzi„, a declarat Ştefania.

Ce au spus Speak și Ștefania despre aventura Asia Express

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: „Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer, nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mă gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și  faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”, a declarat Speak înainte de a pleca în Filipine.

CÂŞTIGĂTORI ASIA EXPRESS 2020: „Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag.

Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare. Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar… să înceeeeaapă Asia Express!”, a completat și Ștefania.

Speak, în depresie după experienţa de la Asia Express

Cei doi au experimentat lucruri inedite, la care nu se puteau gândi vreodată şi nu au avut cum să şi le imagineze până nu le-au trăit.

La întoarcerea în ţară, artistul a fost în depresie până acum două săptămâni, când nu voia să iasă din casă. Potrivit declaraţiilor iubitei lui, Speak a avut nevoie de ajutorul medicilor psihologi, însă nu a vrut să apeleze la ei, aşa că şi-a revenit un pic mai greu.

Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Speak.

Ștefania a spus că iubitul ei a avut nevoie de terapie, însă nu a urmat-o:A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu. Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!