Câștigători Mireasa 2023. Scandal uriaş la finala sezonului 7, tunurile puse pe Simona Gherghe

Simona Gherghe a insistat ca telespectatorii să voteze pe toate platformele pentru a desemna câștigătorii Mireasa din acest sezon.
Irina Dumitrescu
11 iul. 2023, 17:07
Câștigători Mireasa 2023. Scandal uriaş la finala sezonului 7, tunurile puse pe Simona Gherghe

Câștigători Mireasa 2023 UPDATE. Concursul a fost câștigat de Maria și Antonio, votați în proporție de 28%, la o scurtă distanță de cel mai controversat cuplu al ediției, Hatice & Mihai. Toate cele cinci cupluri finaliste s-au căsătorit în finala transmisă de Antena 1, un adevărat record, de altfel!

Mirii și-au rostit jurămintele, promițându-și reciproc că nu o să se dezamăgească în afara casei. Pe locul al treilea, în topul telespectatorilor, au fost Cătălina și Vlad (24%), urmați de Dani și Daiana, respectiv Simona și Andrei.

Publicul Mireasa sezon 7 a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Telespectatorii au avut de ales între cinci cupluri: Hatice și Mihai, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio.

Simona Gherghe răspunde acuzațiilor de favoritism aduse după scandalul de la Mireasa: „Suntem oameni și reacționăm diferit”
Mireasa este, de ani buni, cel mai urmărit reality-show matrimonial din România. Concursul a mai fost difuzat și sub alte variante de nume până acum. Înainte, show-ul s-a numit „Mireasă pentru fiul meu” și a fost prezentat de Mirela Vaida. În prima variantă a sa, acest reality era cunoscut publicul sub denumirea „Noră pentru mama”, pe vremea când era difuzat la Kanal D.

Ştirea iniţială

Câștigătorii Mireasa sunt aleși în marea finală de luni, 10 iulie 2023, în direct, la Antena 1. Față de celelalte sezoane, în actuala ediție există o noutate cu privire la felul în care se va decide cine merită să primească marele premiu.

Câștigători Mireasa 2023. Simona Gherghe a făcut un anunț care a trezit câteva semne de întrebare din partea telespectatorilor. În finala acestui sezon, procentul pentru câștigătorii Mireasa va fi calculat diferit, anunță Viperele Vesele.

Pagina de Instagram care i-a acuzat pe producătorii de la Antena 1 că nu sunt transparenți privind votările atrage acum atenția asupra unui anunț pe care Simona Gherghe l-a făcut în cadrul emisiunii. E vorba despre o veste care nu a fost lămurită până la capăt.

Fanii show-ului se tem acum că preferații lor ar putea să piardă din cauza sistemului prin care vor fi ales câștigătorii. Mirii sezonului pot fi aleși în trei feluri: vot prin SMS, vor pe aplicația Antena 1 și pe site-ul mireasa.a1.ro.

Oana Lis a îmbrăcat din nou rochia de mireasă: „Aveam un voal lung, l-am băgat pe dedesubt și l-am mai tăiat. La un moment dat am vrut să o vând”
Dacă până aici lucrurile au fost destul de clare pentru telespectatori, fanii emisiunii au devenit confuzi când Simona Gherghe a spus că se va crea un anumit procent, un fel de medie din cele trei platforme.

Câștigători Mireasa 2023.  Viperele Vesele trag un semnal de alarmă cu privire la alegerea câștigătorilor Mireasa
„În ultimele zile, Simona Gherghe a prezentat modalitățile de votare pentru această finală. A insistat pentru a se vota prin cele 3 modalități, gratuit pe platforma Mireasa și aplicația Antena 1 și prin sms la 1272, “altfel puteți pierde”, spunea moderatoarea.  Afirmațiile au fost repetate și pot fi privite ca acte pregătitoare/preparatorii, în vederea săvârsirii infracțiunii de înșelăciune.

A insistat Simona Gherghe să spună publicului că premiul se va acorda după ce “se va face un procent” . De asemenea, a zis că “se va face o medie între cele 3 platforme”.

Începând de luni, 3 iulie, se votează pentru această finală care va avea loc în data de 10 iulie. A rămas un total mister pentru public ce fel de medie se va utiliza. Va fi o medie aritmetică sau ponderată?  Care este “procentul”, care este ponderea fiecărui sistem de votare? De ce, nici până la această oră, publicul nu a fost informat? Doar pregătirea săvârșirii infracțiunii de înșelăciune poate justifica această secretomanie. Este o lipsă totală de transparență”, notează Viperele Vesele.

Simona Gherghe a insistat ca telespectatorii să voteze pe toate platformele pentru a desemna câștigătorii Mireasa
În două ediții la rând, Simona Gherghe i-a avertizat, într-adevăr pe fanii reality-show-ului că dacă votează doar prin SMS sau doar pe o singură platformă, preferații lor ar putea pierde.

„E important să tot repet ca să știți exact că puteți pierde dacă votați doar pe o platformă sau doar pe două. Dacă se face o medie… Dacă apar mai multe voturi pe aplicație, dar nu e pe platforma Mireasa.a1.ro sau nu e pe SMS… Na, degeaba cântărești aici dacă aici nu e. Deci, așadar, se face o medie”, a ținut să precizeze Simona Gherghe, fanii fiind ușor debusolați.

Internauții au reacționat imediat la anunțul făcut de prezentatoarea concursului matrimonial despre cum se aleg câștigătorii Mireasa. Fanii show-ului și-au exprimat nemulțumirile în mediul online. Susținătorii cuplului Maria și Antonio, de pildă, susțin că au fost deja stabiliți câștigătorii Mireasa. Aceștia cred că producătorii ar dori cu orice preț să îi scoată în față, în marea finală, pe locul întâi pe controversații Hatice și Mihai.

„Ei inventează tot felul de metode pentru a justifica acordarea premiului cocalarilor, amazoanelor (cu care au negociat). Sunt speriați fiind de susținerea masivă a cuplului Antonio și Maria”, scrie un fan Mireasa.

Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1! Ce se întâmplă cu Mireasa din toamnă

Simona Gherghe va fi înlocuită la Antena 1 de o altă prezentatoare. Dianna Rotaru va fi în locul realizatoarei show-ului Mireasa, după încheierea celui de-al șaptelea sezon.

Anunțul a fost făcut, în direct, în finala Mireasa 7, transmisă azi, 10 iulie, de la ora 14.00. În marea finală a reality-show-ului matrimonial a fost invitată Dianna Rotaru, chiar înlocuitoarea gazdei, care a vorbit despre noua emisiune de la Antenă.

Este vorba tot despre un dating show, dar care nu se va lăsa cu nunți, dedicat persoanelor trecut de 30 și de 40 de ani care vor o nouă șansă la iubire. Dianna Rotaru va fi în locul prezentatoarei Simona Gherghe timp de cinci săptămâni, de luni până vineri de la ora 14:00.

În cadrul acestui concurs, mai multe fete și băieți vor locui în aceeași casă, de data asta fără soacre, așa cum este formatul Mireasa. Fanii concursului al cărui sezon s-a terminat azi nu trebuie să dispere, totuși! Simona Gherghe va reveni pe post la sfârșitul lunii august, căci toamna aceasta se va da drumul celui de-al 8-lea sezon Mireasa!

Dianna Rotaru o va înlocui pe Gherghe
„Este un nou început pentru fetele pe care le vedeți, sunt superbe, gata de un nou pas important în viața lor. Azi sunt adevărate dive, pentru că au pus emoție, au făcut sacrificii pentru a veni aici. Unele au făcut drumul cu avionul. Avem o premieră cu mari emoții.

Fiecare femeie își dorește să fie înțeleasă, ascultată. Eu sper că vom reuși să unim sufletele pereche. Proiectul Provocarea destinului îi are ca protagoniști pe cei trecuți de 30.

Dragostea nu are vârstă. Vor fi doar cinci săptămâni. E un timp foarte scurt în care se vor întâmpla lucruri intense”, a dezvăluit Dianna Rotaru despre emisiunea „Provocarea destinului”, la Antena 1.

Simona Gherghe a ținut să o completeze imediat pe colega ei de trust și i-a liniștit pe telespectatori. Mireasa va reveni în fața lor, la finalul lunii august 2023.

Simona Gherghe revine la finalul lunii august cu sezonul 8 Mireasa
Totodată, Simona a ținut să precizeze că reality-show-ul prezentat de Dianna Rotaru va fi diferit. „Să nu se aștepte la nunți la finalul sezonului! Ne întoarcem la sfârșitul lunii august cu noul sezon Mireasa. Telespectatorii să stea liniștiți că ne întoarcem!”, a declarat Simona Gherghe.

Sezonul 7 Mireasa s-a terminat luni, 10 iulie 2023. Marea finală a durat trei ore și a fost în direct, așa cum s-au obișnuit telespectatorii de-a lungul celor 125 de ediții ale acestui sezon.

 

Spynews
Calendar Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă. Data la care se vor afișa primele rezultate
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Stațiunea din România în care prețurile sunt cât se poate de omenești. O ciorbă costă 19 lei, iar berea 7 lei. Turiștii au luat-o cu asalt și au uitat de Mamaia sau Vama Veche
Capital.ro
1.400 de lei în plus la pensie, începând din septembrie. Casa de Pensii a aprobat plățile
Playtech.ro
Loredana Groza, gafă de INFARCT după moartea lui Alain Delon. S-a făcut de râs, imaginea NU mai poate fi ștearsă
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii: „Nu va fi nicio pensie îngheţată 5, 6, 7 ani. Legea spune clar”
Adevarul
De ce și-au pierdut românii încrederea în medici. „O cultură a non-comunicării și o atitudine grețoasă”
Spynews
Cât de schimbat este Philipp Plein de când Andreea Sasu l-a făcut tată. Este prima dată când face asta public cu unul dintre copii / FOTO
Spynews
Puya, show incendiar în deschiderea concertului lui 50 Cent din București. Publicul a cântat alături de el | VIDEO
Evz.ro
Nu lăsați cheile în ușă noaptea. Nici nu știți ce riscați
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Aventurile lui Nicușor în vacanța mare. IMAGINI DEMENȚIALE cu Șeful Bucureștiului: s-a băgat în colăcel și a făcut pluta cumințel
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
50 Cent a făcut show la concertul din București. Fanii s-au luat la bătaie în timpul spectacolului
Capital.ro
Decizia care schimbă fața României. Guvernul a dat ordin: Investiții în viitor!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca a divorțat de fostul internațional Răzvan Cociș și s-a cuplat, în SUA, cu portarul care a apărat în 233 de meciuri pentru Borussia Dortmund!
stirilekanald.ro
Soțul doctoriței ucise în Brăila, lovitură de grație în dosarul morții Marinei! Bărbatul este îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla cu viața lui
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
GREEN TALKS. Interviu cu Gemma Webb, CEO și președinte al RetuRO-SGR. România, un model de succes în reciclare sau cum sustenabilitatea devine realitate VIDEO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...