CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Surpriză uriaşă, nici Andreea Mantea nu se aştepta

CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Emoții mari duminică seara. Telespectatorii vor putea urmări marea finală a show-ului „Puterea dragostei”. Cine vor fi cei doi castigatori ai acestui sezon?
Romania TV
26 iul. 2020, 14:24
CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Surpriză uriaşă, nici Andreea Mantea nu se aştepta

UPDATE: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei” si-a desemnat duminică cei doi castigatori, o fata si un baiat. Livian Pop si Bianca Comanici au castigat cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea dragostei”, fiecare a intrat in posesia premiului in valoare de 10.000 de euro, dar si a Marelui Trofeu.

CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Duminica, 26 iulie, telespectatorii vor afla deznodamantul reality show-ului „Puterea Dragostei” si, totodata, pe cei doi castigatori ai celui de-al doilea sezon al emisiunii, odata cu difuzarea Finalei, la Kanal D. Astfel, duminica aceasta, de la ora 16:00 si de la ora 19:00, va fi ultima zi in care concurentii sezonului doi, ramasi in Casa Puterea Dragostei, pentru a-si gasi sufletul pereche, isi vor deschide sufletul si vor da frau liber emotiilor in fata iubirii.

 

 Andreea Mantea a ținut să transmită un mesaj legat de concurenții din finala show-ului TV „Puterea Dragostei” . Iată că mai avem doar 2 zile până la încheierea acestui sezon. S-au întâmplat atât de multe lucruri încât nici nu-mi vine să cred ca se termină. Este foarte emoționant, am emoții uriașe pentru cei șase finaliști pentru că, din punctul meu de vedere, cu toții merită felicitări și trebuie să se simtă câștigători; au rezistat atât de mult și și-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trăiri, foarte intense, dar iată ca in final vor fi doar doi câștigători, pe care îi vom afla duminica aceasta”, a spus Andreea Mantea.

CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Andreea Mantea anunță marea schimbare! „Vă dau un indiciu: voi avea un partener”

După ce a renunțat la „Puterea Dragostei, Andreea Mantea va prezenta o altă emisiune la Kanal D. Andreea Mantea a renunțat la rolul de gazdă a emisiunii „Puterea Dragostei”, iar locul ei, pentru sezonul al treilea, a fost luat de Cristina Mihaela Dorobanțu. Astfel, Andreea va prezenta altă emisiune la Kanal D.

Andreea Mantea s-a numărat azi printre invitații lui Teo Trandafir și ai lui Bursucu și, una dintre dezvăluirile făcute de aceasta a fost că a semnat pentru un nou proiect cu șefii săi de la Kanal D.

„V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!”, a anunțat Andreea Mantea la „Teo Show”.

Mai mult, prezentatoarea a vorbit și despre finala show-ului „Puterea Dragostei”, care va avea loc pe 26 iulie.

„Cum bine au aflat mulți telespectatori, ne-am intors pentru ca am filmat în avans și am filmat pana în 26 iulie, ziua în care va fi marea finală. Nu pot decât să vă spun că am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți. Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru că noi avem deja votul concurenților. Mai rămane acel 50% din partea telespectatorilor.

Votul e așa: 50% din partea concurentilor și 50% din partea telespectatorilor. Așadar, vom avea un câștigător și o câștigătoare care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele și la propriu, și la figurat, și suma fabuloasă de 10.000 de euro. Mulți dintre ei au plecat deja cu trofeul de mână. În următoarele două săptămâni va fi nebunie în casa «Puterea Dragostei». Se va schimba tot”, a mai spus fosta gazdă a reality show-ului matrimonial.

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei, pentru că mi-a fost imposibil să mă intorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!”, a declarat vedeta Kanal D, după despărțirea de emisiunea „Puterea Dragostei”.

Sustinatorii concurentilor de la Puterea Dragostei vor avea ocazia sa isi voteze favoritii si vor afla, in direct, duminica aceasta, cine sunt castigatorii celui de-al doilea sezon. Fiecare dintre cei doi castigatori, o fata si un baiat, va intra in posesia Marelui Trofeu, dar si a premiului de 10.000 de Euro.

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului declara ca are mari emotii, cu atat mai mult cu cat a fost, pentru o lunga perioada, zi de zi alaturi de cei care s-au aflat in cautarea dragostei. Prezentatoarea emisiunii declara ca toti cei sase finalisti si-au demonstrat puterea dragostei, insa numai doi dintre acestia vor fi declarati castigatori.

CASTIGATORI PUTEREA DRAGOSTEI 2020. Am emoții uriașe

„Iata ca mai avem puţin la incheierea acestui sezon. S-au intamplat atat de multe lucruri incat nici nu-mi vine sa cred ca se termina. Este foarte emotionant, am emotii uriase pentru cei sase finalisati pentru ca, din punctul meu de vedere, cu totii merita felicitari si trebuie sa se simta castigatori; au rezistat atat de mult si si-au demonstrat puterea dragostei. Au fost diverse trairi, foarte intense, dar iata ca in final vor fi doar doi castigatori, pe care ii vom afla duminica aceasta”, spune Andreea Mantea.

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continua cu cel de-al treilea sezon, ce va avea premiera luni, 27 iulie. Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.

Nu ratati duminica, 26 iulie, de la ora 16.00 si de la ora 19.00 Marea Finala a show-ului Puterea Dragostei, difuzata la Kanal D. Cei doi castigatori, o fata si un baiat, vor fi desemnati, in direct, iar fiecare dintre acestia va intra in posesia marelui premiu de 10.000 de Euro.

Finala emisiunii Puterea Dragostei 2020 inca nu s-a difuzat la TV, dar se pare ca s-a aflat numele castigatorilor. Este ultima emisiune prezentata de Andreea Mantea.

Puterea Dragostei este o emisiune matrimoniala difuzata de postul de televiziune Kanal D. Potrivit site-urilor de specialitate, este una dintre cele mai urmarite productii din grila statiei.

Prima editie a fost castigata de Bianca si de Bogdan Moncanu, care au primit fiecare cate 10.000 de euro. Bianca a format un cuplu cu Livian, de care s-a despartit la inceputul acestui an, iar Bogdan a ales sa plece din care, dupa ce a fostmat un cuplu cu Andra, de care s-a despartit, insa afara.

Cine castiga Puterea Dragostei, sezonul 2

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Mary, a marturisit cine vor fi castigatorii celui de-al doilea sezon.

“Ella si Livian vor fi castigatorii. Asa cred eu, asa simt. Sunt cei mai iubiti de public si merita”, a spus Mary. Mai mult, Ella si Livian sunt cei care au obtinut pana acum cele mai multe premii saptamanale.

Nelson Mondialu are alta varianta. Acesta spune, potrivit fanatik.ro, ca are informatiile de la staff-ul emisiunii, iar anuntul a fost facut pe contul sau de YouTube.

Castigatorii sezonului 2 Puterea Dragostei ar fi Marius si Ella, potrivit sursei citate.

Andreea Mantea paraseste emisiunea

Andreea Mantea paraseste show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D incepand cu sezonul trei. Ultima emisiune pe care o va prezenta vedeta va fi difuzata pe 26 iulie, atunci cand are loc marea finala.

Ce de-al treilea sezon Puterea Dragostei va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, o fosta concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Cadavrul unui bărbat descoperit într-un geamantan în Vaslui. Suspecții, filmați și ulterior prinși în Brașov
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'