Câştigători Te cunosc de undeva 2023. Surpriză uriaşă, s-a aflat! Cine paria pe acest cuplu la începutul sezonului se îmbogăţea. UPDATE: primele declaraţii

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final. Reamintim că în finală s-au calificat Wrs și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă, ADDA și Radu Bucălae.
Filip Stan
24 iun. 2023, 23:42
Câştigători Te cunosc de undeva 2023. Surpriză uriaşă, s-a aflat! Cine paria pe acest cuplu la începutul sezonului se îmbogăţea. UPDATE: primele declaraţii

Câştigători Te cunosc de undeva 2023.  A fost o adevărată desfășurare de forțe în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cele patru echipe finaliste au dat tot ce au avut mai bun în lupta pentru trofeu și premiul cel mare. WRS și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă și ADDA și Radu Bucălae au impresionat cu reprezentațiile lor, care au fost lăudate și aplaudate la scenă deschisă.

Concurenții nu lăsat niciun detaliu la voia întâmplării și le-au făcut misiunea grea atât juraților, cât și celor aflați în public. Cu toate acestea, numai o echipă a reușit să convingă pe toată lumea cu interpretarea lor și aceea a fost cea compusă din WRS și Emilian.

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum a reacționat echipa dublu victorioasă
WRS și Emilian au ținut stindardul sus și în acest sezon. Cei doi și-au apărat cu onoare trofeul obținut sezonul trecut și mai mult, au bifat o nouă victorie.

La o distanță considerabilă, pe locul 2, cu 450 de puncte, s-au situat CRBL și Radu Țibulcă. Locul 3, a fost ocupat de Nicole Cherry și Juno, cu 448 de puncte, iar locul 4 de ADDA și Radu Bucălae, care au înregistrat un total de 409 puncte.

„Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta

Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian.

Câştigători Te cunosc de undeva 2023. Show-ul  i-a adus în marea finală pe mulți dintre concurenții preferați de juriu și de public. În ultima ediție din sezonul 19 își vor face simțită prezența pe scenă CRBL și Radu Țibulcă. Ei vor interpreta piesa lui Eminem – The Real Slim Shady.

De asemenea, Adda și Radu Bucălae se vor ridica la înălțimea așteptărilor și vor face show datorită transformării în Harry Styles. Concurenții de la Antena 1 vor cânta As It Was, în timp ce Juno și Nicole Cherry devin Rihanna și Jay-Z și vor cânta Umbrella.

Cine sunt marii finaliști de la „Te cunosc de undeva”. Cele patru echipe care se duelează pentru trofeu

Învingătorii Te cunosc de undeva 2023, sezon 19, au fost aflați. O echipă foarte unită ar fi pus mâna pe trofeul show-ului difuzat la Antena 1, în fiecare seară de sâmbătă. Potrivit surselor din mediul online, este vorba de niște concurenți care au mai câștigat trofeul și anterior.

Câştigători Te cunosc de undeva 2023. Sursa menționată arată că WRS și Emilian s-au descurcat excelent în ultimele luni, motiv pentru care au fost aleși. Ei și-au însușit suma de 15.000 de euro, distanțându-se mult de ceilalți participanți din finală. Cei doi artiști de muzică ușoară au câștigat și sezonul 18 al emisiunii transformărilor, moderată de Pepe și Alina Pușcaș. Cântăreții au donat banii pentru o cauză nobilă, așa cum se va întâmpla și de această dată.

„Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna”, a spus WRS după ce a aflat că a câștigat Te cunosc de undeva, sezon 18.

„Ne bucurăm din suflet că am reuşit să câştigăm sezonul cu numărul 18. Nu îmi vine să cred, abia peste câteva zile cred că voi realiza cu adevărat ce s-a întâmplat aici. Vă iubesc pe toţi.

Câştigători Te cunosc de undeva 2023.  Echipa formată din Wrs și Emilian ar fi câștigat trofeul Te cunosc de undeva 2023, conform paginii de Instagram, Viperele Vesele.

CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2022

Cei doi concurenți au câștigat trofeul Te cunosc de undeva în sezonul trecut, dar au decis să participe și în această ediție. Ar fi pentru prima dată când aceeași echipă ar câștiga de două ori premiul emisiunii. Wrs și Emilian au format echipă pentru prima dată anul trecut, în sezonul 18 ale emisiunii. Cei doi s-au remarcat imediat, datorită talentului și energiei de care au dat dovadă până la final. Deși au câștigat trofeul Te cunosc de undeva și premiul în bani, Wrs și Emilian au decis să revină în sezonul 19, deoarece au fost foarte încântați de toată experiența de la Te cunosc de undeva.

Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna”, a spus WRS la acea vreme.

„Ne bucurăm din suflet că am reuşit să câştigăm sezonul cu numărul 18. Nu îmi vine să cred, abia peste câteva zile cred că voi realiza cu adevărat ce s-a întâmplat aici. Vă iubesc pe toţi şi de la fiecare dintre voi cred că am învăţat câte ceva. Si sunt foarte mândru de tine, WRS”, a spus Emilian.

Pepe, actualul prezentator al emisiunii a reușit performanța de a câștiga două sezoane la rând.

17 martie – 26 mai 2012: CRBL
15 septembrie – 1 decembrie 2012: Jorge
16 febuarie – 11 mai 2013: Pepe
15 februarie – 17 mai 2014: Pepe
13 septembrie – 20 decembrie 2014: Maria Buză
14 februarie – 16 mai 2015: Liviu Teodorescu
12 septembrie – 26 decembrie 2015: Florin Ristei
13 februarie – 28 mai 2016: Liviu Teodorescu
11 septembrie – 24 decembrie 2016: Liviu Teodorescu
18 februarie – 3 iunie 2017: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu
9 septembrie – 16 decembrie 2017: Alin Pascal
8 septembrie – 15 decembrie 2018: Barbara Isasi
7 septembrie 2019 – 21 decembrie 2019: Bella Santiago
12 septembrie 2020 – 19 decembrie 2020: Ami
6 februarie 2021 -15 mai 2021: Adriana Trandafir și Romică Țociu
30 aprilie 2022 -9 iulie 2022: Emi și Cuza
10 septembrie 2022 -17 decembrie 2022: Wrs și Emilian

Ce sumă uriașă primește câștigătorul Te cunosc de undeva. A dezvăluit din greșeală câți bani ia la un eveniment

Una dintre cele mai mari vedete ale emisiunii de la Antena 1, Te cunosc de undeva, Emilian, artistul care a câștigat sezonul de anul trecut, a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta! Creatorul de conținut, Radu Țibulcă, l-a sunat pe Emilian într-un live realizat pe YouTube, pentru a în face o farsă de zile mari! Dar, nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat!

Concret, Radu Țibulcă i-a spus lui Emilian la telefon că este primarul din comuna sa natală. Fără să bănuiaescă că totul este o farsă, câștigătorul de anul trecut de la Te cunosc de undeva, a spus câți bani cere pentru 40 de minute de cântat.

Câştigători Te cunosc de undeva 2023, tarif de vedete: 40 de minute de cântat, egal 1500 de euro

Mai mult, pentru că nici prin gând nu i-a trecut că este vorba de o păcăleală, Emilian a tot insistat cu suma pe care o cere pentru aproximativ 40 de minute de cântat la ziua comunei Bârnova, iar prețul este de 1.500 de euro plus TVA.

Așadar, Emilian ia, pentru 40 de minute de prestație, în jur de 7.500 de lei. Dar, nu toți acești bani ajung la el în buzunar. Artistul are și o dansatoare, care este și ea plătită.

Țibulcă a luat la rând mai mulți colegi de la Te cunosc de undeva, în cadrul live-ului pe care l-a făcut cu CRBL pe YouTube. Dar, Emilian a fost singurul care a dat și cifre.

Veste bombă pentru fanii emisiunii „Te cunosc de undeva”. S-a aflat cine sunt marii câștigători ai acestui sezon
„Pentru mai multe detalii, puteți suna la persoana care se ocupă de booking. 1.500 de euro, 40 de minute”, a spus cu seninătate Emilian, neștiind că îl aud toți cei care urmăreau live-ul.

„În iulie, facem de Ziua Franței, că noi suntem cu francofilia asta. Am sunat la ăștia de muzică populară. Am sunat și la colegul dumneavoastră Valentin Sanfira. El n-a răspuns”, a fost ”vrăjeala” cu care l-a luat Radu Țibulcă pe Emilian. „Pachetul ăsta e standard. 1.500 de euro plus TVA”, a completat, insistând pe sumă, Emilian.

Pe lângă Emilian, Țibulcă i-a sunat și pe Radu Bucălae, Jean Gavril și Juno. Lui Jean primarul fictiv Țibulcă i-a cerut să îi pupe nevasta pe scenă, așa cum a făcut-o, de dragul show-ului, cu Andreea Bălan la America Express.

Totuși, Jean Gavril a spus că în pachetul lui nu intră așa ceva. L-a refuzat politicos pe primar, fără să aibă habar că la celălalt capăt al firului era, de fapt, actorul Radu Țibulcă.

Ei au spus că și-au depășit limitele, doar că în ediția din 6 mai, cea de sâmbăta aceasta, vor avea un moment dezastruos, fără să ofere detalii prea multe.

„Ne depășim limitele, cu bune, cu rele. Cu lacrimi, nu!”, a spus CRBL în live-ul de pe YouTube. „Sâmbăta asta va fi un dezastru, vă spunem de pe acuma. Dar o să râdeți. Vă garantăm râsul și amuzamentul. Râsul de noi și cu noi. Aveți permisiunea noastră. Veți râde oricum, garantat”, au adăugat CRBL și Țibulcă.

Ce spune Adda despre Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva 2023: „Se potrivesc foarte bine”

Adda este în finala Te cunosc de undeva, iar concurenta a dezvăluit ce părere are despre Wrs și Emilian, cei despre s-a aflat că au câștigat pentru a doua oară concursul de la Antena 1.

Adda a făcut echipă în acest sezon cu Radu Bucălae! Actorul cu care a trecut prin cele mai incredibile transformări a surprins-o după primele repetiții. Cântăreața ne-a zis că, deși nu e muzician de profesie, partenerul ei de emisiune a întrecut toate așteptările.

Experiența pe care a trăit-o pe platoul de filmare a fost una memorabilă pentru Adda, finalistă la Te cunosc de undeva. Vedeta a dezvăluit, pentru FANATIK, că pe lângă orele de muncă intense prin care au trecut concurenții, s-au și distrat, ba chiar s-au legat și niște prietenii frumoase.

Adda, uimită de cum s-a descurcat colegul ei, Radu Bucălae: „Mai bine decât credeam”
„A fost o experiență foarte mișto. Toate personajele au fost destul de dificile. Să fac echipă cu Radu (n. red.: Bucălae) a fost ceva interesant. Noi ne-am asumat de la început faptul că el nu e cântăreț, ne-am asumat treaba asta.

Citește și: Câştigător Te cunosc de undeva Andreea Bălan, aproape goală la masa juriului. Artista a atras toate privirile

S-a descurcat mult mai bine decât credeam. A evoluat foarte mult. A și muncit foarte mult și eu zic că am făcut o echipă destul de bună, sincer”, a declarat Adda. Concurenta de la Te cunosc de undeva, ajunsă în finală alături de Radu Bucălae, a fost întrebată de FANATIK dacă are vreo echipă preferată ori dacă a avut emoții în special pentru anumiți ”adversari” din competiție.

Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva, i-au cucerit pe toți: „Erau mereu așteptați”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Adda a spus că toată lumea aștepta cu sufletul la gură momentele pregătite de Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva, așa cum au anunțat Viperele vesele.

„Mi-a plăcut mult cast-ul din sezonul ăsta. S-au legat și niște prietenii. Mi-a cam plăcut ce a făcut toată lumea. Toate momentele au fost foarte bine. Evident, Wrs și Emilian, cumva, erau mereu așteptați.

Momentele lor erau mereu așteptate, pentru că li se potrivește, se potrivesc foarte bine pentru formatul ăsta. Ne bucuram de prestația lor de fiecare dată, că erau mișto”, ne-a mai spus Adda.

 

Cât despre prieteniile de la Te cunosc de undeva, Addei i-a fost ușor să se înțeleagă cu ceilalți participanți. Pe toți îi știa dinainte, cu excepția unei singure persoane: Anca Țurcașiu.

„Eu îi știam pe toți dinainte de emisiune. Singura pe care nu o cunoșteam personal era Anca Țurcașiu. E o fată super-mișto. Ne-am înțeles super-bine. Cu toții ne-am înțeles bine. Nu pot să zic că am fost mai prietenă cu cineva. Eu zic că am făcut o echipă destul de bună”, a completat Adda.  Ce face Adda după terminarea proiectului de la Antena 1? Ei bine, cântăreața vrea să se refacă după lunile de muncă asiduă și nu exclude să plece în vacanță cu soțul și fiul ei.

„Vreau să mă odihnesc. Am foarte multe lucruri de făcut. Aș vrea să mă și relaxez vara asta. Cred că o să plecăm și în vacanță, încă suntem cu planificările. O să și muncim un pic vara asta, dar vreau să ne și relaxăm. Mai lucrăm și la casă. Ne ocupăm de lucruri normale”, a încheiat Adda, finalistă la Te cunosc de undeva.

Marea finală va fi transmisă sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 20:00, la Antena 1. Pe lângă cuplurile Adda & Radu Bucălae și Wrs & Emilian, în finală s-au calificat și Nicole Cherry & Juno și CRBL & Radu Țibulcă.

Wrs și Emilian au câștigat pentru a doua oară, consecutiv, show-ul de la Antena 1.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 5 august 2024. Balanța își schimbă destinul, veste tristă pentru Scorpion
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vești neașteptate de la ANM. Schimbare majoră a vremii în zilele următoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacurile Ucrainei asupra țintelor din Crimeea surprinse în imagini spectaculoase
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?