Câștigătorul Chefi la cuțite îi pune la zid pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Mihai Dragomir. Ce părere are despre fostele vedete Antena 1: „Am fost dezamăgit”

Câștigătorul celui de-al 13-lea sezon „Chefi la cuțite”, Mihai Dragomir, și-a spus părerea sinceră despre foștii chefi-vedetă de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Alina Costache
18 mai 2024, 16:41
Câștigătorul Chefi la cuțite îi pune la zid pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Mihai Dragomir. Ce părere are despre fostele vedete Antena 1: „Am fost dezamăgit”
Câștigătorul Chefi la cuțite îi pune la zid pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Mihai Dragomir. Ce părere are despre fostele vedete Antena 1: „Am fost dezamăgit”

Mihai Dragomir, câștigătorul sezonului 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurent în echipa lui chef Alexandru Sautner, a răspuns la acuzațiile spectatorilor și internauților care îl indicau ca fiind „ipocrit”. De asemenea, el a dezvăluit și ce părere are despre cei trei bucătari care au făcut show la Antena 1, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Citește și: Antena 1, dispusă să cheltuiască cinci milioane de euro ca să-i aducă înapoi pe jurații de la Chefi la Cuțite, după audiențele dezastruoase

Câștigătorul Chefi la cuțite îi pune la zid pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Mihai Dragomir a dorit să vorbească despre faptul că mulți oameni l-au numit „ipocrit” pentru că s-a înscris în timpul show-ului culinar în timp ce jurizau foștii chefi. El a făcut un clip video pe TikTok unde a explicat cum a stat, de fapt, situația, dar și ce părere are despre cei trei bucătari plecați acum la ProTV.

Potrivit tânărului bucătar, el a concurat și în urmă cu 6 ani la Chefi la cuțite, însă nu a fost încântat de experiență, astfel că în toți anii ce au urmat s-a perfecționat într-ale gastronimiei și a concurat din nou pentru a-și demonstra calitățile. Întâmplarea a făcut ca acum să se afle alți bucătari în juriu, însă acest lucru l-a ambiționat să meargă mai departe cu încredere, mai ales că este de părere că foștii jurați nu erau foarte corecți atunci când dădeau „notele”.

„Salutare! Am revenit să lămuresc conflictul ăsta cu chefii, pentru că am primit foarte multe mesaje cum că sunt ipocrit, cum că eu când m-am înscris la concurs erau foștii chefi – da, așa era, când m-am înscris la concurs erau foștii chefi, dar m-am înscris pentru mine. Eu am mai fost acolo acum 6 ani și am fost cumva dezamăgit de jurizare. Și atunci m-am uitat la emisiune și de multe ori jurizările mi s-au părut nedrepte. Și din prisma asta nu-mi plac chefii.

Dar eu m-am reînscris la concurs pentru mine. Ca să fac o performanță să-mi demonstrez mie că nu mai sunt acolo unde eram acum șase ani, când am fost la concursul ăsta. Cred că am făcut alegerea înțeleaptă. Mie, personal, mi se par mai ok chefii din această ediție, și plus de asta nu aveam să particip oricum la MasterChef, pentru că este un concurs pentru bucătari amatori și eu deja profesez ca bucătar și asta n-ar fi fost corect”, a explicat câștigătorul emisiunii culinare, prin intermediul unui clip video postat pe TikTok.

@mihaidragomir381 Ca răspuns pentru @Minnie!!! ♬ sunet original – Mihai Dragomir

La scurt timp după aflarea veștii că este fericitul câștigător al sezonului 23 „Chefi la cuțite”, Mihai Dragomir a ținut un mic discurs care i-a înduioșat până și pe colegi și chefi.

„Nu-mi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, efectiv m-au lăsat picioarele! Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul și i-am făcut mândri pe chefi. Nu-mi vine să cred că premiul ăsta îmi aparține, că pe farfuria asta scrie chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp până în momentul ăsta am muncit pentru acest titlu. Sunt atât de mândru de tot!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir.

„Sunt cel mai bucuros om din lume! Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat să câștig sezonul ăsta, e victoria lui Mihai”, a spus și chef Alexandru Sautner.

Citește și: Chefi la cuţite sezonul 13. Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: „Nu am scăzut 3, ci am adunat 1!”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Condimentul delicios, dar care devine periculos după ce este gătit. Românii adoră să îl adauge în numeroase rețete, dar nu își dau seama de efectele secundare pe care le are
Capital.ro
Stațiile ITP sunt obligate. Legea e lege. Nu mai scapă nimeni
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Se schimbă banii în Europa. Anunțul BNR pentru cei care preferă bani cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Două polițiste arestate pentru furt de bunuri confiscate la Suceava
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!