Cât a ajuns să coste o bonă filipineză în 2024. Plata se face cu ora sau lunar. Statul român vrea să aprobe „indemnizaţia de bunic”

Bonele filipineze și din alte țări asiatice sunt căutate în România, renumite fiind pentru pasiunea și seriozitate cu care ajută la creșterea copiilor români.
Filip Stan
12 mart. 2024, 11:44
Cât a ajuns să coste o bonă filipineză în 2024. Plata se face cu ora sau lunar. Statul român vrea să aprobe

Cât costă o bonă în România în 2024? Tot mai mulţi români apelează la serviciile unei bone pentru creşterea copiilor. Românii s-au adaptat, în ultimii ani, la cerinţele vieţii moderne. O caracteristică a acestui stil de viaţă este posibilitatea de a apela la serviciile unei bone, situaţie preluată, practic, din Occident.

De la celebrități, la oameni de rând care au nevoie de ajutor în creșterea copiilor, cu toții apelează cu încredere la bonele din Asia, o categorie de personal foarte apreciată în întreaga lume. România nu face excepție, atunci când vine vorba despre investițiile pentru îngrijirea celor mici, familiile din toată țara fiind dispuse să plătească aproximativ 3000 de euro agențiilor de recrutare doar pentru aducerea bonelor din țări precum: Filipine, Nepal, Indonezia și Sri Lanka.

Pe lângă costurile de aducere, angajatorii mai trebuie să plătească și salariul lunar al bonelor, de aproximativ 500-600 de euro și odată cu acesta și impozitele aferente. În plus, pentru bonele aduse din Asia trebuie asigurată de asemenea cazarea și masa de către fiecare angajator.

,,Clienții sunt cupluri cu vârste cuprinse între 30 și 50 ani, cu unul până la trei copii, oameni care sunt angajați în poziții medii sau deținători de afaceri, din toată țara. În ceea ce privește costurile aducerii bonelor din Asia acestea variază între 2500 și 3500 euro, iar pachetul de servicii se poate personaliza”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, general manager Work from Asia, una dintre cele mai mari agenții specializate în aducerea bonelor din Asia prin intermediul companiei sale Bona de Nota 10.

Deşi există un număr redus de persoane angajate oficial ca bone, tot mai mulţi români au decis să apeleze la serviciile unei bone, existând inclusiv situaţii în care acestea sunt plătite la negru, mai ales când vorbim despre o plată efectuată pentru doar câteva ore de lucru.

În cele mai multe cazuri vorbim despre bone care câştigă cel puţin 20 de lei pe ora lucrată însă este evident că acest câştig diferă în funcţie de numeroşi factori precum experienţa avută sau numărul de copii de care trebuie să se ocupe.

În România au apărut tot mai multe site-uri care oferă inclusiv servicii de babysitting. Putem vorbi despre site-uri de joburi, în general, dar şi de site-uri specializate, unde doritorii pot face anumite comparaţii sau pot obţine detalii despre bonele care îşi oferă serviciile, scrie Observator

Ce salariu lunar poate avea o bonă
Cum spuneam, câştigul bonelor poate să difere de la caz la caz, în funcţie de mai multe detalii. Iar când vorbim despre un salariu lunar, numărul de factori luaţi în calcul creşte. Pentru că salariul unei bone poate să difere chiar şi de la oraş la oraş.

În general, vorbim despre salarii cuprinse între 3.650 şi 5.000 de lei pe lună, dar în anumite cazuri poate fi vorba inclusiv de salarii mai mari, care s-ar traduce chiar şi prin mai multe obligaţii pentru bona respectivă.

Salariul diferă și în funcție de experienţă şi cerințe. În general, bonele sunt de două feluri: interne sau externe. Iar la calcularea salariilor se mai ține cont de câțiva factori, printre care și intervalul orar, care poate fi full – time sau part – time.

Spre exemplu, potrivit unui un anunț postat pe portalul Jobble, salariul oferit unei bone, pentru program part-time – București, sector 3, Dristor este de 1500 – 1800 lei, negociabil în funcție de experiență.

În timp ce pe pagina Babysits, tariful unei bone porneşte de la 20 lei şi poate ajunge până la 40 de lei pe oră.

Bonele filipineze sunt tot mai căutate în România în ultimii ani. Acestea sunt la mare căutare printre părinţii români, care spun că le preferă şi pentru că sunt răbdătoare şi blânde. În plus, vorbesc cursiv limba engleză.

Numărul bonelor din Filipine care lucrează în România creşte de la an la an. O bonă filipineză are asigurată în România cazarea, masa, iar salariul porneşte de la 500 de euro. Acasă ele ar câştiga mai mult de 200-250 de euro pe lună.

Bine pregătite, atente și implicate, cu o bună cunoaștere a limbii engleze, bonele din Asia reprezintă un serviciu exclusivist, pe care unele agenții de recrutare a personalului străin îl pun la dispoziția clienților săi. Apreciate în general pentru discreția lor și implicare, bonele din Asia au de cele mai multe ori la rândul lor copii, lăsați în urmă acasă, atunci când aleg să vină să lucreze în România.

,,Oamenii vor bone și menajere din Asia pentru hărnicia și stabilitatea cu care vin la pachet. De multe ori, faptul că nu sunt vorbitoare de limba română a reprezentat chiar un avantaj. Bonele și menajerele vin să lucreze pe o perioadă de minim doi ani de zile și te poti baza pe ele, bineînțeles cu excepția unui procent de 10%, care este reprezentativ pentru orice domeniu de business, pentru că nu trebuie să uităm că lucrăm cu oamenii. De aceea există însă un contract de prestări servicii cu agenția, prin care noi oferim garanții pentru personalul adus și consiliere în gestionarea colaborării cu bonele și menajerele recrutate prin intermediu agenției noastre”., a completat Yosef Gavriel Peisakh.

Salariul unei bone interne ajunge la 5.000 de lei

Cel mai important factor în funcţie de care se alege o bonă este experienţa acesteia. Din acest motiv, bonele care au mai multă experienţa pot câştiga chiar şi 5.000 de lei pe lună, în mână, sau poate chiar mai mult.

Pe de altă parte, bonele cu mai puţină experienţă sunt căutate pentru servicii oferite la oră sau pentru program part-time, astfel încât să fie ajutate şi ele să acumuleze experienţă.

Cât costă o bonă filipineză sau de altă naţionalitate

Moda bonelor de sorginte străină a început să câştige tot mai mulţi adepţi şi în România. În special pentru că există posibilitatea ca serviciile acestora să implice cheltuieli mai mici.

Pe de altă parte, se recomandă apelarea la serviciile unei bone de sorginte străină doar prin intermediul unor companii specializate în plasarea forţei de muncă, pentru a evita eventuale neplăceri inclusiv cu legea.

Comisionul agenţiilor pentru o bonă ajunge la mii de lei!Cum tot mai mulţi români au început să apeleze la serviciile unor bone, a crescut şi numărul companiilor specializate în plasarea de bone pe piaţa muncii. Iar condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea, strict vizavi de bone, diferă de la un caz la altul.

Există inclusiv companii care percep taxă de vizionare, undeva la 150 de lei, doar pentru posibilitatea de a vedea dosarele candidatelor existente. În general, însă, vorbim despre un comision al agenţiilor care poate să ajungă la mii de lei, indiferent că vorbim despre un comision de 10% din salariul lunar al bonei sau un comision de 50% din primul salariu pe care îl încasează bona.

Sub ce formă legală poţi plăti o bonă? În principiu, exercitarea profesiei de bonă este reglementată printr-o lege din 2014. Totuşi, specialiştii atrag atenţia că există anumite detalii care nu ar fi tocmai bine puse la punct, astfel că mulţi părinţi continuă să mizeze pe serviciile unor bone angajate la negru.

Se recomandă stabilirea posibilităţii ca părinţii să poată să angajeze o bonă în mod direct, fără să mai fie obligaţi să-şi deschidă o firmă pentru a putea plăti serviciile respective sau bona să fie obligată să-şi deschidă un PFA (persoană fizică autorizată) pentru a încasa banii respectivi.

 

Indemnizaţie de bunici consistentă! Mamele pot merge la muncă imediat după naștere. Cât primesc seniorii care au grijă de nepoţi, mai puţin ca o bonă profesionistă

Indemnizaţie de bunici pentru a suplini deficitul de forţă de muncă. Cancelarul federal al Austriei, Karl Nehammer va prezenta vineri, în planul său, un model adaptat cu succes al politicii familiale maghiare: Bunicii ar trebui să poată beneficia și în viitor de concediu parental.

Autoritățile au atras deja atenția în urmă cu câteva luni despre ideea „concediului bunicilor”. Scopul din spatele acesteia este clar: tinerii părinți, în special tinerele mame, nu ar trebui să sufere un recul major în carieră atunci când au copii.

Angajații importanți nu ar trebui să fie pierduți pe piață în timp ce copiii sunt încă îngrijiți în familie. „Sunt foarte mulțumită că cancelarul federal a inclus acum modelul concediului bunicilor în planul său austriac. Un astfel de concediu al bunicii nu numai că ne-ar oferi noi oportunități pentru piața muncii, dar ar rezolva și multe probleme existente în contextul îngrijirii copiilor”, a declarat deputatul Sachslehner pentru eXXpress.

„Dacă acest lucru înseamnă că multe femei cu un nivel de educație și calificare ridicat se întorc pe piața muncii cât mai devreme posibil, de ce să nu profităm de acest lucru?”, adaugă ea. De fapt, probabil că modelul este oricum deja o realitate în multe familii și ar trebui acum promovat.

Indemnizaţie de bunici de 1500 de lei. Vârstinicii care sunt bonă sau babysitteri pentru nepoţi mai încasează o pensie

Și în România s-a discutat despre un proiect prin care bunicii care îi au în grijă pe nepoţi să primească o indemnizaţie în valoare de 1.500 de lei, în cazul în care părinţii revin la serviciu mai devreme de vârsta de doi ani a copilului, însă nu legea nu a fost adoptată.

Indemnizaţie de bunici. Bani de la stat pentru bunicii care au grijă de nepoți. Un proiect legislativ care prevede ca bunicii care au grijă de nepoții lor să primească o indemnizație pentru creșterea și îngrijirea acestora se discută într-o comisie importantă a Camerei Deputaților.

Proiectul legislativ pare să aibă susținere din mai multe partide, fie că vorbim despre UDMR, PNL sau PSD. Cu toții își doresc trecerea acestui proiect tocmai pentru că, în momentul de față, România se confruntă cu o scădere a natalității, pentru că părinții nu mai au cu cine să își lase copiii acasă.

Alocații pentru copii mărite de luna aceasta. Câți bani vor intra pe card de miercuri

Mai exact, vârstnicii care stau cu nepoții ar putea încasa bani importanți de la stat. Suma propusă printr-un proiect de lege discutat de parlamentari este 1.500 de lei.

Deocamdată, liderii Comisie de Muncă au amânat luarea deciziei cu două săptămâni. Vestea bună este că proiectul legislativ ar avea parte de susținere puternică din mai multe partide, în special din direcția celor din coaliție: UDMR, PNL sau PSD.

Majoritatea aleșilor și-ar dori adoptarea acestui proiect din cauza faptului că, în momentul de față, România se confruntă cu o scădere a natalității.

Foarte mulți părinții nu mai au cu cine să își lase copiii acasă în momentul în care, legal, sunt obligați să meargă la locul de muncă.

Șansă și pentru bunicii care nu au vârsta pensionării


La ora actuală, în România sunt foarte multe persoane în vârstă care, pentru că nu au ajuns la anii legali de pensionare, nu au niciun venit.

Pentru acestea, legea ar fi una perfectă. Mai există și bunici care, deși nu au ieșit la pensie, au renunțat la salariu tocmai pentru a avea grijă de nepoți. Cu acest venit de 1.500 de lei, ei ar îmbina utilul cu îngrijitul celor mici.

Proiectul ar fi trecut deja, în mod tacit, de votul Senatului, notează sursa citată. În zilele următoare, actul normativ va ajunge din nou pe masa discuțiilor în Camera Deputaților. Acest proiect ar trebui să primească un vot pozitiv și din partea deputaților, dată fiind susținerea din Senat.

Citește și: Zile libere 2023. Când este următoarea minivacanţă pentru români

Pentru a se aplica efectiv și oamenii să primească cei 1.500 de lei, proiectul trebuie ulterior să fie promulgat de președintele țării și să fie publicat în Monitorul Oficial.

Indemnizaţie de bunici şi de la autorităţile locale, cazul Braşov

Cine poate beneficia
Pentru a beneficia de „ajutorul de creşă privată”, este necesar a fi îndepinite, cumulative, mai multe condiţii:
a) părinţii/ persoanele îndreptăţite să solicite sunt cetăţeni români, cetăţeni străini sau apatrizi;
b) să aibă domiciliul stabil în Municipiul Braşov;
c) copilul să fie înscris la o unitate de educaţie timpurie antepreşcolară acreditată cu sediul în Municipiul Braşov, în sistem privat;
d) copilul este înscris pe lista de aşteptare la o creşă din sistemul public, iar persoana care solicită ajutorul nu a refuzat un loc la creşele din sistemul public ori nu a retras copilul aflat în întreţinere de la oricare dintre creşele din sistemul public, pentru anul şcolar curent;
e) părinţii/ persoanele îndreptăţite să solicite, după caz, nu au datorii faţă de bugetul local;
f) părinţii/ persoanele îndreptăţite să solicite după caz, sunt angajaţi cu contract individual de muncă ori în baza unui raport de serviciu, desfăşoară activităţi independente, obţin venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activităţi agricole, silvicultură sau piscicultură ori exercită o funcţie de demnitate publică sau asimilată.

Cui se acordă indemnizația de bunic
Pentru indemnizaţia de bunic, condiţiile sunt următoarele:
a) părinţii/părintele la care copilul locuieşte în mod statornic, să aibă domiciliul stabil pe raza Municipiului Braşov;
b) bunicul se află în relaţii de rudenie firească sau din adopţie cu nepotul/nepoţii pentru care solicită indemnizaţia şi are acordul părinţilor acestuia/acestora;
c) bunicul este cetăţean român, cetăţean străin sau apatrid;
d) bunicul are, conform legii, domiciliul în Municipiul Braşov;
e) bunicul se ocupă de creşterea şi îngrijirea cu nepotul/nepoţii pentru care solicită indemnizaţia;
f) bunicul are o stare de sănătate corespunzătoare îngrijirii nepotului/nepoţilor;
g) copilul este înscris pe lista de aşteptare la o creşă din sistemul public şi niciunul dintre părinţi nu a refuzat un loc la creşele din sistemul public ori nu a retras copilul aflat în întreţinere de la oricare dintre creşele din sistemul public, pentru anul şcolar curent;
h) părinţii/părintele la care copilul locuieşte în mod statornic şi bunicul beneficiar al indemnizaţiei nu au datorii faţă de bugetul local;
i) părinţii/părintele la care copilul locuieşte în mod statornic (în cazul părinţilor divortaţi) sunt angajaţi cu contract individual de muncă ori în baza unui raport de serviciu, desfăşoară activităţi independente, obţin venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activităţi agricole, silvicultură sau piscicultură ori exercită o funcţie de demnitate publică sau asimilată.

Indemnizaţie de 7650 de lei pentru mame, majorarea este de 127,5%

Indemnizaţie mai mare pentru mame. Natalitatea este o problemă reală în România, iar Guvernul gândește mai multe măsuri prin care să crească sporul natural. În sedinta de Guvern de azi intră în vigoare majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului pentru părinții de gemeni, tripleți și multipleți.

– indemnizația lunară pentru creșterea copiilor este în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani, inainte de nastere.

– Asta inseamna ca parintii de gemeni vor primi o indemnizatie de 127,5%. Adica, la salariul mediu pe economie, de 6000 de lei, indemnizatia mamei cu gemeni va fi de 5100+2550 = 7650 de lei. Mai mare decat salariul. Indemnizatia este acordata timp de doi ani.

Bugetarii pot pierde jumătate din venituri! Noua lege a salarizarii prevede acordarea de sporuri doar pe criterii de perfomanţă

Majorarea se acordă și în cazul copiilor născuți în timpul în care părinții primesc deja indemnizația pentru creșterea altui copil.

Mai mult, indemnizatia creste cu 50% pentru fiecare copil născut în timpul concediului de maternitate.

Tot in sedinta de guvern vor fi acordate si alte facilități fiscale pentru părinți. Mai exact, se majorarează plafonul pâmă la care părinții nu plătesc impozit pe venituri în perioada concediului de maternitate. Plafonul urcă de la 6.500 de lei la 10.512 de lei.

Cum era legea care reglementa această indemnizaţie până acum

Potrivit legii în vigoare, în cazul naşterii de gemeni sau tripleţi, familia va primi pentru primul copil indemnizaţia în cuantum de 600 lei sau, opţional, 85 % din media veniturilor realizate în ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4000 lei, iar pentru al doilea şi al treilea copil indemnizaţii suplimentare a câte 600 de lei pentru fiecare.

De asemnea, Normele Metodologice adoptate de Guvern vor face aplicabilă şi Legea nr.240/2009 care extinde aria beneficiarilor de indemnizaţie pentru creşterea copilului şi la tinerele care frecventează o formă de învăţământ şi nu au realizat venituri în ultimele 12 luni.
Indemnizaţia de 600 lei pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap, se va acorda şi persoanelor care urmează, fără întrerupere, cursurile de zi ale învăţământului preuniversitar sau, după caz, universitar, cu excepţia situaţiei de întrerupere a cursurilor din motive medicale, considerându-se inclusiv perioada cuprinsă între absolvirea cursurilor de zi ale învăţământului preuniversitar şi începerea învățământului universitar, în acelaşi an calendaristic.

Vești uriașe pentru viitoarele mămici! Se dau Vouchere Materna și în 2023. Cum poți să beneficiezi de acest sprijin

În evidenţa Agenţiei Naţionale de Prestaţii Sociale sunt înregistrate 1.726 de familii cu gemeni şi 20 de familii cu tripleţi. Pentru persoanele care la data intrării in vigoare a legii nr.239/2009 erau deja în plata indemnizației pentru creșterea copilului, indemnizatiile vor fi plătite retroactiv, respectiv din iunie 2009 și vor fi asigurate din oficiu.

Tichetele pentru activităţi casnice, în vigoare din luna ianuarie. Cât pot încasa cei care prestează aceste activităţi şi cum pot fi folosite tichetele

Beneficiarul de servicii la domiciliu și furnizorul acestor servicii se înțeleg cu privire la tipul de activități, numărul de ore sau volumul de muncă necesar, printr- un  acord de voinţă al părţilor, fără a avea o formă scrisă. Cel care va beneficia de serviciile casnice îl va plăti pe prestator prin intermediul tichetelor speciale.

Durata zilnică de prestare a serviciilor la domiciliu pentru un beneficiar nu poate depăși 12 ore, sau 6 ore în cazul furnizorilor de servicii la domiciliu cu vârste între 16 și 18 ani. Prestatorul casnic nu poate fi un membru al familiei beneficiarului casnic, potrivit publicaţiei Ora de Sibiu.

Valoarea nominală a tichetului de activităţi casnice este de 15 lei şi poate fi actualizată anual. Tichetele de activităţi casnice nu sunt transferabile, nu pot fi utilizate pentru achiziţia altor bunuri şi servicii şi pot fi utilizate numai de către prestatorul casnic ale cărui date sunt completate pe acestea.

In cazul celui care beneficiază de serviciile casnice, tichetul de activităţi casnice se achiziţionează de la oricare dintre agențiile  pentru ocuparea forţei de muncă judeţene, de la  serviciile poştale  sau de pe Platforma electronică de evidenţă a desfăşurării activităţilor casnice.

La achiziţia tichetelor de activităţi casnice, beneficiarul casnic suportă doar valoarea nominală a acestora,  in prezent 15 lei pentru un tichet, costul de tipărire şi de distribuire fiind suportat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cum pot fi folosite tichetele pentru activităţi casnice

In cazul celui care prestează serviciile de curaţenie, tichetele de activităţi casnice pot fi preschimbate în bani, de către acesta,  în maximum 12 luni de la data primirii lor, la oricare dintre agențiile  pentru ocuparea forţei de muncă judeţene, la  serviciile poştale  ori, după caz, prin ordin de plată/transfer în contul bancar indicat de către prestatorul casnic prin Platforma electronică de evidenţă a desfăşurării activităţilor casnice.

Contravaloarea plătită  unei persoane prestatoare de servicii casnice este egală cu rezultatul înmulţirii numărului de tichete de activităţi casnice cu valoarea de 15 lei,  din care se scade valoarea impozitului pe venit şi valoarea contribuţiei de asigurări sociale.

Obligaţiile fiscale prevăzute mai sus se calculează şi se reţin din contravaloarea aferentă  şi se plătesc, în numele prestatorilor casnici, de către agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă.

Ele se declară prin D112″Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”.

Prestatorul de curăţenie sau care oferă servicii de bonă poate beneficia de asigurare de sănătate

În situaţia în care prestatorul casnic nu este asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate, acesta poate dobândi calitatea de asigurat, dacă doreşte, fără plata contribuţiei, şi are dreptul la pachetul de servicii medicale de bază, prevăzut de Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, de la data la care a solicitat preschimbarea a cel puţin 85 de tichete de activităţi casnice.

Menţinerea calităţii de asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate se face prin preschimbarea în bani a minimum 85 de tichete de activităţi casnice, lunar.

Activitatea casnică, aşa cum este definită de lege,  reprezintă activitatea ocazională, necalificată, desfăşurată de  un prestator casnic în legătură cu gospodăria/gospodăriile unei familii sau a/ale unei persoane singure, în calitate de beneficiar casnic.  Activitatea include: servicii de curăţenie/igienizare, spălatul/călcatul rufelor, servicii de croitorie, servicii de preparare a hranei, servicii de îngrijire corporală, bonă, hrănire, supraveghere a beneficiarului casnic dependent.

DailyBusiness
ANPC continuă controalele! Este ILEGAL!
Spynews
Breaking news! Alina Petre a obținut un ordin de protecție pentru 5 zile împotriva celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț. Vedeta se teme pentru viața ei
Bzi.ro
Viorel Lis a ajuns de urgență la spital! Oana Lis este în lacrimi: „Asta este viața!”
Fanatik.ro
Ce conține untul Deluxe de la Lidl, de fapt. Mulți români îl cumpără, în special când e la ofertă, dar puțini citesc și eticheta
Capital.ro
Informația dimineții despre Corina Chiriac. Ce s-a întâmplat cu marea artistă a României
Playtech.ro
Orașul din România acoperit de zăpadă la mijloc de noiembrie. Ninge fără oprire de....
DailyBusiness
Guvernul a promis! Strategia națională 2025-2035 ar elimina complet sărăcia energetică!
Adevarul
Cum își direcționează voturile candidații cu scor bun, dar fără șanse in turul 2. Analist: „Mă aștept ca Simion să nu fie susținut” | ANALIZǍ
wowbiz.ro
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc
Spynews
Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce poliția a fost chemată la domiciliul lui Gabi Bădălău. Vedeta a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și iubitul ei
Spynews
Fostul iubit al Adrianei Bahmuțeanu spune că vedeta este amenințată. Declarațiile făcute de George Restivan la mai bine de o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană 
Evz.ro
Exclusiv. Iubita lui Bromania, iritată în plină stradă. Cum a fost surprinsă Fabiola
Ego.ro
Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață
Prosport.ro
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
kanald.ro
Cutremur în România vineri dimineață! Care au fost zonele afectate și ce magnitudine a înregistrat seismul
Cancan.ro
Motivul real pentru care Silviu Prigoană și-a botezat primii copii Honorius, Silvius și Maximus
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
UE a dat ordin. Devine interzis inclusiv în România din ianuarie 2025. Cetățenii vor fi obligați
StirileBZI
Cu cât vor creşte pensiile de la 1 ianuarie 2025: Ce anunţ a făcut Simona Bucura-Oprescu
Prosport.ro
FOTO. Jaqueline Cristian, imagini fabuloase în costum de baie
stirilekanald.ro
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale
substantial.ro
Alegătorii din București sunt chemați la referendum cu privire la organizarea financiară și prevenirea consumului de droguri
MediaFlux
Putin se RĂZBUNĂ! RACHETA rușilor care a SPERIAT țările NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ciolacu a descoperit secretele covrigilor de Buzău: din a câta încercare i-a ieșit?