Cât costă parfumul preferat al Deliei. Mulți românii își plătesc facturile cu suma.

Celebra cântăreață în vârstă de 42 de ani a dezvăluit de-a lungul timpului că are o obsesie pentru parfumuri. Artista susține că această pasiune vine încă din copilărie, când obișnuia să își strângă bani pentru a-și putea cumpăra parfumuri.
Filip Stan
08 apr. 2024, 23:25
Cât costă parfumul preferat al Deliei. Mulți românii își plătesc facturile cu suma.
Suma uriașă pe care a cheltuit-o Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite acest lux

Delia investește extrem de mulți bani în imaginea sa și alege să își cumpere lucruri care o definesc și care o fac să se simtă bine, indiferent de costuri.

Activă pe rețelele de socializare, cântăreața le-a împărtășit de mai multe ori fanilor ca are o obsesie pentru parfumuri și le-a vorbit despre acestea. Delia spune că pasiunea pentru parfumuri vine încă din copilărie, când obișnuia să strângă bani pentru a le putea cumpăra. Gina, mama Deliei nu era de acord cu ceea ce făcea fiica sa și, ca să o pedepsească, îi arunca parfumurile pe care ea le cumpăra din banii economisiți când avea doar 13 ani. „Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum”.

Delia are o colecție impresionantă de parfumuri, însă printre preferatele ei se regăsește Pomelo Riviera de Atelier des Ors, un parfum citric, unisex. O sticluță de 100 ml costă nici mai mult, nici mai puțin de 1025 de lei.  Parfumul a fost creat de Marie Salamagne și s-a lansat în 2019.  Notele de varf sunt grapefruit, iasomie si bergamot, notele de mijloc sunt floare de portocal, sare si trandafir, iar nota de baza este cedru.

Citește și: Păcăleală la un concert Delia în SUA! Mesajul unei tinere care își cumpărase bilet, însă s-a trezit cu ușa închisă în nas. ”Sunteți de toată jena! Inclusiv aici funcționați pe sistem românesc”

Delia stârnește reacții prin stilul vestimentar

În urmă cu câteva săptămâni, Delia a postat pe social media o serie de imagini în care apărea îmbrăcată cu o geacă de rafie. Pozele au stârnit numeroase reacții în mediul online. Mulți dintre fanii vedetei au criticat ținuta în care s-a afișat.

Printre cei care nu au avut o părere foarte bună despre vestimentația aleasă de cântăreață s-a numărat și designerul Florin Burescu. Chiar și Cătălin Botezatu a analizat ținuta mai puțin obișnuită a artistei. „Mi se pare foarte cool, foarte Delia. Ea este printre puținele vedete care știu să îmbine brand-uri cunoscute cu cele no name, unele poate că sunt foarte ciudate, dar sunt destinate oamenilor care au curaj, care vor și sunt altfel față de alții”

Citește și: Cristina Ciobănașu, veste mult așteptată despre nunta cu Alexandru Mureșan, la scurt timp după ce fostul iubit, Vlad Gherman, s-a căsătorit civil: „Nu e cale de întoarcere”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi, lăsați pe loc fără permis. S-a schimbat legea
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?