Cât de bine sărută bărbații în funcție de zodie. Iubitul pasional care te va face să simți fluturi în stomac după o simplă atingere

Cum sărută bărbații în funcție de zodie. Dacă unii nu stau foarte bine la acest capitol, alții au abilitatea de a săruta ca în filme. Află care sunt experții în tainele sărutului.
Alina Costache
22 oct. 2024, 20:06
Cât de bine sărută bărbații în funcție de zodie. Iubitul pasional care te va face să simți fluturi în stomac după o simplă atingere
Cum sărută bărbații în funcție de zodie

Se pare că astrele nu influențează doar comportamentul persoanelor, ci și felul în care sărută. În funcție de zodie, bărbații au moduri diferite de a săruta. Unii nu prea se pricep la asta, în timp ce alții te fac să simți fluturi în stomac. Iată cum sărută bărbații în funcție de zodie.

Cum sărută bărbații în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt pasionali și plini de încredere, așa că sărutul lor este de-a dreptul uimitor. Acordă foarte multă importanță sărutului și va face orice pentru a cuceri o femeie care i-a picat cu tronc. Sărutul lor e brusc și pasional. Au capacitatea de a face o femeie să se simtă hipnotizată de sărutul lor.

Taur

Taurii sunt direcți, pasionali și seducători, iar sărutul lor te poate lăsa fără respirație. Nu se grăbesc niciodată, preferâns să savureze fiecare moment, fieccare sărut, fiecare atingere și fiecare mângâiere. Acești nativi știu cum ar trebui să fie un sărut și știu cum să ofere plăcere. Știu cum să își exprime sentimentele, iar buzele lor sunt extrem de seducătoare.

Citește și: Horoscop 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie. Urmează o săptămână încărcată din punct de vedere emoțional

Gemeni

Gemenii se vorbesc mai mult la vorbit decât la acțiune. Le ia ceva timp până să facă primul pas spre sărut, dar vor da semne, poate, poate vine sărutul din partea celeilalte persoane. Pot fi încordați în timpul sărutului, dar nu se grăbesc nicăieri. Pot deveni agitați când se apropie momentul și e posibil să dea greș prima dată.

Rac

Racul este foarte romantic, are nevoie de preludiu chiar și atunci când vine vorba de sărut. Sărută lung și pasional, deci e destul de greu să nu te îndrăgostești de el. Sărutul acestui nativ îți va transmite multă căldură și senazația de siguranță. Săruturile lor sunt calde și pline de pasiune.

Leu

Leii nu stau pe gânduri, sărută brusc și extrem de pasional. Nu se încurcă cu declarații siropoase și nu va apela la trucuri pentru a impresiona. Săruturile lor sunt catalogate ca fiind sălbatice, pline de pasiune. Dacă dorești un sărut romantic și să fii curtată, bărbatul Leu ți le poate oferi pe amândouă în același timp.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este cel mai bun la sărutat. Pentru el, totul trebuie să fie perfect, de la durata sărutului până la tehnică. Nu-i place să sărute ore în șir, dar nici nu se rezumă la câteva sărutări scurte. Bărbații Fecioară au abilitatea de a te face să simți că levitezi atunci când te sărută. Ei vor pune mereu nevoile partenerului pe primul loc.

Balanță

Bărbatul Balanță este foarte romantic și visător, iar când sărută are în minte eternitatea. Este un adevărat cuceritor, are o senzualitate puternică, iar sărutul este punctul său forte. Sărutul său îți taie respirația, dar vei vrea mai mult. Balanțele sunt pline de romantism.

Scorpion

Scorpionii sărută lung, adânc, pasional, umed și senzual. Te va face să îți dorești mai mult și să îți pierzi mințile, datorită firii lor pasionale. Devin creativi atunci când sărută. Dacă ai o fantezie mai specială, bărbații Scorpion sunt cei mai potriviți pentru a ți le îndeplini.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventuroși, optimiști și pasionali. Sărută atunci când cealaltă persoană se așteaptă cel mai puțin, dar vor face o glumiță înainte, pentru a destinde atmosfera. Săgetătorul este o fire spontană, iar dacă îți dorești romantism din partea lui, va fi destul de greu. Dacă reușești să obții romantism din partea lui, sărutul va dura o viață.

Citește și: Horoscopul banilor 21-27 octombrie 2024 cu Remus Ionescu. Când se face plata cea mare, zilele norocoase financiar ale săptămânii pebntru fiecare zodie

Capricorn

Capricornii sunt de părere că lucrurile necesită timp, iar la finalul totul va fi mai dulce. Nativii cred că lucrurile bune necesită timp. Când se termină distracția, începe dragostea, care este una reală și de durată. Atunci când își dorește cu adevărat să sărute, este plin de sentimente pasionale.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte diferiți în romantism. Au parte de povești ciudate de dragoste, iar săruturie lor sunt pline de ingeniozitate. Când vor să sărute pe cineva, o vor face foarte bine. Săruturile lor au la bază mișcări surprinzătoare, care te vor lăsa fără aer.

Pești

Sărutul lor este extrem de pasional. Cel mai probabil vine după un schimb intens de priviri și după o scurtă giugiuleală. Bărbatul Pește sărută cu atenție și în toate modurile posibile. Te face să simți că visezi și te distrezi în același timp. După doar un sărut, vei ieși din lumea ta și vei intra în cea a bărbatului Pește.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?