Cât de bun este în pat în funcţie de ziua în care s-a născut

Pentru a avea o relație de lungă durată, este necesar să existe o conexiune atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Degeaba există atracție fizică dacă nu există și o conexiune mentală.
Iulian Tudor
20 dec. 2017, 09:42
Cât de bun este în pat în funcţie de ziua în care s-a născut

Astrele ne dezvăluie o mulțime de lucruri despre noi și despre cei din jurul nostru, lucruri pe care nu avem de unde să le știm, scrie estisuperba.ro. De această dată, astrele ne spun cum se mișcă bărbații în dormitor în funcție de ziua în care s-au născut.

Citeşte şi Cel mai tolerant bărbat din lume. „Iubita mea se culcă des cu diferiţi bărbaţi, dar nu mă deranjează! Când vine acasă…”

Se spune că modul în care ne mișcăm în dormitor poate fi șlefuit și poate fi îmbunătățit prin experiență, însă de cele mai multe ori, acest lucru este nativ. Iată ce spun astrele despre bărbați:

01 – Bărbații născuți în prima zi a lunii sunt foarte pasionali. Își scot la iveală toate abilitățile și dau tot ce este ma bun pentru a fi tu fericită. Îți va îndeplini orice fantezie și va avea grijă să te simți cea mai specială femeie.

02 – Cei născuți în a doua zi a lunii sunt romantici și loiali. Sunt bărbații care merită păstrați pentru totdeauna. Vor fi delicați, blânzi și atenți în pat și la început pot fi timizi, însă cu timpul vei vedea că aparențele înșală.

03 – Acești bărbați sunt adevărați gentlemani și vor fi în stare să încerce orice pentru a te aduce în al nouălea cer. Orice mișcare va face te va înnebuni cu siguranță. Cel mai mare defect al lor este gelozia.

04 – Acești bărbați sunt descrierea perfectă a zicalei: „Nu judeca o carte după copertă”. Sunt timizi în viața de zi cu zi, dar în pat nu vei putea ține pasul cu ei pentru că se transformă total. Odată ajunsă acolo, te vei topi de plăcere.

05 – Pe cât este de generos, atât este de posesiv, deci trebuie să ai grijă. Cu toate acestea, bărbatul născut în a 5-a zi a lunii este un adevărat zeu în pat și te vei bucura de clipe de neuitat alături de el.

06 – Pentru a te face fericită în dormitor, bărbatul născut în această zi va trebui să te cunoască foarte bine. Până nu cunoaște bine persoana și simte o conexiune cu ea, nu se va putea bucura de moment.

07 – Acești bărbați nu se prea descurcă în dormitor și nu te vor duce de prea multe ori la plăcerea maximă. Nu-și dau prea mult interesul și vor mai mult să aibă ei plăcere.

08 – Bărbații născuți în această zi au foarte multă experiență și nu este vreun lucru pe care să nu-l fi încercat, însă se plictisesc foarte repede și dacă nu poți să ții pasul cu el, este grav pentru că nu va sta lângă tine.

09 – În cazul celui născut în a noua zi a lunii, sunt foarte importante sentimentele pe care le are față de tine. Dacă reprezinți doar o aventură, amorul va fi groaznic, dar dacă te iubește, merită păstrat.

10 – Acești bărbați sunt foarte calculați și de cele mai multe ori de pot speria cu atâtea calcule. De cele mai multe ori, femeile simt că sunt doar un trofeu în preajma lor.

11 – Un partener de cursă lungă. Face orice să te facă fericită,dar nu iese din rutină când vine vorba de amor, deci într-un final te va plictisi această monotonie.

12 – Genul de mascul care se crede regele lumii. De obicei acești bărbați sunt foarte frumoși și carismatici, cu foarte multă încredere în ei, de aceea nu se vor strădui prea tare în dormitor pentru că vor considera că te-au cucerit deja.

13 – Bărbații născuți în această zi nu sunt foarte romantici, însă sunt sinceri. Trebuie să preiei și tu controlul din când în când, altfel nu te vor mai satisface niciodată.

14 – Acești bărbați sunt imprevizibili. În pat ori te te fac să te simți ca o prințesă i te aduc în al nouălea cer, ori sunt un eșec total. Totul depinde de conexiunea pe care o stabiliți.

15 – Pe bărbații născuți în a 15-a zi a lunii nu prea te poți baza pentru că iubesc din toată inima, însă nu doar o singură femeie. Cu toate acestea, în pat te vor satisface la maximum.

16 – Dacă ai alături un bărbat născut în această zi, ești cea mai norocoasă pentru că te va aduce în culmile plăcerii de fiecare dată. Vecinii se vor speria de țipetele tale!

17 – Acest bărbat este bărbatul perfect prin comportament, însă nu te va putea satisface în întregime. De putut poate, însă caracterul nu-i permite să dea frâu fanteziilor.

18 – Poate că-i vei reproșa că nu este înțelegător și că nu îți spune cât de mult te iubește, însă îți va demonstra toate aceste lucruri în dormitor. Nu trebuie să-i spui ce-ți place, va știi deja.

19 – Pe moment te va satisface, însă nu-ți vei aduce aminte de el prea mult timp. Este romantic, dar uneori tinde să se repede în dormitor.

20 – Dacă vei avea răbdarea necesară să îi demonstrezi că îl placi și că înseamnă ceva pentru tine, va da totul pentru a te face fericită. Nu numai în viața de zi cu zi, ci și în dormitor.

21 – Trebuie să știi de la început ce îi place. Trebuie să iei inițiativa și să-l controlezi din când în când, numai așa vei putea fi și tu la rândul tău satisfăcută. Dacă faci asta, te va cutremura cu mișcările sale.

22 – Acești bărbați sunt cei mai pasionali și o noapte de amor cu ei va fi trecută în calendar pentru că nu vei mai fi tu după această experiență. Au un libidou crescut și ori de câte ori o veți face, te vei bucura de plăcerea maximă.

23 – Bărbații născuți în această zi sunt de păstrat pentru că ziua sunt tandrii și afectuoși, iar seara sunt masculii alfa care te fac să te simți dorită și atrăgătoare.

Citeşte şi Şi-a părăsit iubitul pentru cel mai bun prieten al acestuia

24 – Nu este bun pentru aventuri pentru că nu experimentează, însă este bun ca soț. Vrea relații pe termen lung și nu iese din rutina sa nici când vine vorba de amor.

25 – Acești bărbați sunt foarte chipeși și au o părere foarte bună despre ei și despre felul în care arată. De aceea, vor fi prea ocupați să se admire chiar și în timpul momentelor intime pentru a se mai concentra la plăcerea ta.

26 – Nu știi niciodată la ce să te aștepți când te afli în pat cu un asemenea bărbat pentru că te ia mereu prin surprindere. Totuși, va deveni obositor la un moment.

27 – bărbații născuți în această zi te vor analiza constant și vor fi atenți la orice detaliu. Dacă poți suporta acest stres, merită! Se pricep la ce fac și au și cu ce pentru că sunt dotați.

28 – Acești bărbați sunt emoționali și vor trece imediat de la o extremă la alta. Performanța lor în pat la fi la fel. Ori va fi romantic, ori o bestie.

29 – Sunt destul de paranoici și le plac discuțiile fără sens după amor. Dacă ești dispusă să accepți asta, nu ai decât să rămâi lângă el. Nici în pat nu se descurcă prea bine, depinde de stare.

30 – amorul cu el va fi foarte precaut, ca și firea lui, deci poți sta fără grijă la acest capitol. Este atrăgător și te va duce pe culmile plăcerii chiar din preludiu.

31 – Bărbații născuți în ziua 31 a lunii sunt inteligenți și au capacitatea de a citi un om imediat. De aceea, va știi imediat ce îți plac când vine vorba de amor fără să-i spui tu ceva dinainte.

DailyBusiness
GRATIS de la bancă! Se oferă până pe 15 octombrie
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Bzi.ro
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Cum scapi rapid de siliconul de pe cadă. Cea mai simplă metodă care nu lasă nicio urmă pe suprafețe
Capital.ro
Plata cu cardul. Se pregătesc amenzi usturătoare. NU au voie să refuze
Playtech.ro
Catherine Zeta-Jones, apariție ȘOCANTĂ! Nu mai are NIMIC din frumusețea ei, sigur NU o mai recunoști
DailyBusiness
VINE IARNA în România! ANM anunță scăderi bruște de temperaturi
Adevarul
Partea nevăzută a vieții unor români din Suedia. „A început să arunce obiecte după noi și să ne spună să plecăm în țara noastră”
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
Zodii care trec greu peste despărțire. Se comportă haotic
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul româncei găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Care este, de fapt, motivul pentru care a fost ucisă: „Am vrut să știu cum e”
Cancan.ro
Fost fotbalist, găsit mort în camera de hotel, cu o rană la cap. A petrecut cu prietenii înainte de tragedie
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ungaria ne dă lecții. Ungurii ne-au făcut de rușine. România a rămas în urmă
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Reuniune de urgență a miniștrilor de externe UE pentru criza din Liban
MediaFlux
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Țara cu drumuri ca ale României, dar cu de patru ori mai puține accidente. Metoda prin care a reușit să prevină tragediile rutiere