HOROSCOP: Cât de bun este la pat, în funcţie de zodie

Arta seducției duce, inevitabil, în pat. Sex de la prima întâlnire sau relaționare cu scopul de a se cunoaște mai bine? Cum reacționează nativii atunci când vine vorba de atracția fizică? Ei bine, sunt zodii care nu pot trăi fără sex. 
Iulian Tudor
25 oct. 2015, 14:09
HOROSCOP: Cât de bun este la pat, în funcţie de zodie

HOROSCOP: A fost făcut un top al nativilor care sunt extrem de dornici de aventură, scrie unica.ro.

Berbec – Extrovertit, cu un caracter puternic, ii place sa domine in majoritatea situatiilor. Nativiul zodiei Berbec este pasional si vulcanic in pat. Nu tine cont de reguli si conventii si adora sa-si domine perechea… De obicei, ii place sa fie mereu la conducere si aceeasi regula se aplica si in dormitor. Are initiativa, este cuceritor si trece repede la actiune. Se aprinde foarte usor si niciodata nu da inapoi cand este provocat. Zambeste, misca-te provocator, nu fii cea mai subtila persoana daca iti doresti ceva de la un Berbec.

Citeşte şi Mişcări sexuale care le dau gata pe femei

Leu – Barbatul Leu este o personalitate sexuala puternica. Este tandru si romantic, dar nu cu orice femeie. Atitudinea in pat este la fel de importanta ca sexul in sine. Este generos in pat, atat timp cat ii dai la fel de mult cat primesti. Iubeste varietatea in pat, este spontan si plin de vitalitate. Trece impetuos peste conventii si reguli. Femeia care incepe o relatie cu el trebuie sa dea tot ceea ce a promis. Leului ii place o femeie care sa stie sa arate ca savureaza. Femeia nu are voie sa-l refuze, altfel el va cauta alte domenii de vanatoare.

Gemeni – Barbatul Gemeni este plin de energie, instabil si nehotarat. Poate juca, cand vrea, dublul rol: spectator si participant. Se entuziasmeaza repede in pat si vrea sa incerce mereu lucruri noi. Creierul este cel mai erogen organ al sau. Stapanesc foarte bine arta conversatiei, asadar stiu foarte bine cand si ce trebuie sa spuna pentru a fi convingatori in pat. Desi este convingator, nu este bine sa ai incredere oarba in sinceritatea lui. Ea este adevarata doar pentru moment. Are nevoie de o iubita lipsita de inhibitii.

Rac – Nativii acestei zodii sunt romanticii zodiacului.. Sunt parteneri sensibili,care adora sa isi rasfete partenera de cuplu. Au o imaginatie bogata si viseaza la nopti de dragoste desprinse din filme. Se pot adapta la starile sufletesti ale partenerei, iar asta ii face sa fie artisti ai dragostei. Ofera-i incredere si odata depasita timiditatea, vei descoperi o persoana cu o sexualitate exploziva. Defectul lor este ca uneori se asteapta sa le intuiesti tu dorintele in pat.

Leu – Barbatul Leu este o personalitate sexuala puternica. Este tandru si romantic, dar nu cu orice femeie. Atitudinea in pat este la fel de importanta ca sexul in sine. Este generos in pat, atat timp cat ii dai la fel de mult cat primesti. Iubeste varietatea in pat, este spontan si plin de vitalitate. Trece impetuos peste conventii si reguli. Femeia care incepe o relatie cu el trebuie sa dea tot ceea ce a promis. Leului ii place o femeie care sa stie sa arate ca savureaza. Femeia nu are voie sa-l refuze, altfel el va cauta alte domenii de vanatoare.

Fecioara – Nativii zodiei Fecioara sunt rezervati si indecisi in privinta sexului.Au emotii atunci cand fac avansuri unei femei. Le este teama sa faca primul pas, cand inca nu isi cunoasc partenera in cele mai mici detalii. Sunt cumpatati in pat, insa au o imaginatie bogata si daca vor avea sentimentul stabilitatii in relatie, se vor dezlantui surprinzator. Acorda partenerei toate atentia si le place sa ii indeplinesca orice pofta. Te vor surprinde prin schimbarile lor de atitudine, insa acccepta-i pentru ca niciodata nu vei stii care sunt personalitatile cu care iti vei petrece noaptea.

Balanta – Nativii zodiei Balanta sunt seducatori si romantici . Sunt galanti in pat si nu uita sa isi foloseasca si sarmul. Le place sa incite, adora tachinarile senzuale si sunt foarte inventivi in dormitor. In pat este mereu relaxat, si acelasi lucru il doreste si de la partenera, sa fie relaxata si rabdatoare. Sunt pretentiosi in privinta atmosferei in care are loc partida. Combinarea artei de a iubi cu linistea, garanteaza satisfacerea sa. Comportamentul vulgar nu este acceptat, si reactioneaza la complimente si la laude.

Citeşte şi Jucării sexuale pe care nu ştiai ca le ai în casă

Scorpion – Barbatul Scorpion, tacut la prima vedere, ascunde o personalitate puternica si o imaginatie lipsita de inhibitii. Pasional, seducator si plin de sarm, stie cum sa isi domine partenera. Daca ea ii refuza avansurile, va dispera cu gandul ca a pierdut controlul. Pentru el, actul sexual este ceva fundamental, este o modalitate de a comunica si il vede ca pe un lucru care va implica doar pe voi doi si va uneste mai tare. Experimenteaza totul pentru ca aventura sa-l faca de neuitat.

Sagetator – Nativii zodiei Sagetator sunt dezinhibati si deschisi la orice propunere care vizeaza sexul. Aparent calmi si timizi, isi dezvaluie latura pasionala in intimitate. Nu este nici romantic, nici serios, dar in schimb este dinamic si jucaus. Ei nu au prejudecati si nu va trebui sa le ai nici tu, pentru ca sunt sedusi in special de persoane cu un caracter mai libertin si puternic, curajoase si temperare in ceea ce fac. Au o minte agera si isi pot convinge partenra la orice.

Capricorn – Nativii acestei zodii sunt loiali si senzuali. Au nevoie de dragoste si afectiune. Isi doresc stabilitate si afectiune si nu sunt preocupati sa experimenteze foarte multe pe plan erotic. In timpul actului sexual abordeaza o atitudine matura si isi protejeaza partenera. Alaturi de partenera potrivita se vor lasa antrenati in jocul iubirii si se vor darui fara rezerve. Capricornul nu reactioneaza placut atunci cand primeste indicatii, iar o femeie care ii va da lectii, in loc sa-l laude, il va pune pe fuga.

Varsator – Barbatul Varsator traieste fiecare experienta sexuala la maxim.Adora sa experimenteze in pat si sa te surprinda cu atitudinea sa indrazneata. Primul contact cu el trebuie sa aiba loc in domeniul spiritual.Vrea sa respecte femeia ca om si mai apoi ca iubita. Are nevoie de o partenera lipsita de inhibitii, care sa nu refuze propunerile sale.Ii place sa fie stimulat cand in cand si atunci se dovedeste plin de fantezie si cu mare rezistent. Se adapteaza foarte bine dupa dorintele jumatatii lor. Femeia care stie ce vrea, poate sa faca ce doreste cu el, dar numai cu tact si in mod seducator.

Pesti – Fa tu primul pas cu barbatul Pesti. Este receptiv avansurilor si iti raspunde intr-un stil romantic. In timpul sexului, nu dispune de foarte multa energie, dar lui oricum ii place ritmul mai lent de a face dragoste, considerand ca sexul are farmec doar daca este tandru si afectuos. Sunt usor timizi, asa ca nu ii interpreta gresit atitudinea uneori distanta. Pont sexy: Pestii adora sa desluseasca mistere, asa ca adopta un aer misterios si nu ii spune de la bun inceput ce iti place si ce nu in pat. Lasa-l sa descopere singur comorile sexului.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Și-a modificat CNP-ul la 14 ani, ca să poată lucra: ”Construiam ceva, când puteam să bat mingea!”
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!