Cât de perversă e în funcţie de felul în care merge. Indicii

Limbajul trupului ne deconspira emotiile si felul in care ne simtim in propriul corp, modul in care pasim si pozitia corpului spunand mult mai multe despre felul nostru de a fi decat ne imaginam noi.
Alina Costache
19 ian. 2014, 12:29
Cât de perversă e în funcţie de felul în care merge. Indicii

Multe dintre miscarile pe care le face o femeie, zi de zi, le face in mod inconstient, nedandu-si seama ca in spatele arcuirii spatelui, a mersului mai apasat sau usor sau a incovaierii coloanei vertebrale exista emotii, pareri despre propria persoana, dar dispozitii sau indispozitii care, pana una alta, ne compum personalitate si ne definesc propriile limite.

Felul in care o femeie merge nu numai ca- idezvaluie personalitatea, dar si starea ei de spirit in acel moment. Daca o femeie este binedispusa, cel mai probabil va avea un ritm energic si va pasi mai repede, chiar daca in mod normal nu ii sta in fire.

Persoanele care au incredere in sine si curaj tind sa faca pasi mai mari decat cele care se desconsidera pe sine, al caror mers este marunt.

Bineinteles, atunci cand citim pozitia si mersul unei femei trebuie sa tinem cont si de incaltarile pe care le are in picioare. Pana una alta, o femeie care este obisnuita sa poarte incaltari sport, balerini sau ghete si care poarta foarte rar pantofi cu tot va avea un mers usor distorsionat cand isi va pune tocuri. Iarasi, o femeie obisnuita sa mearga mereu „la inaltime”, pe tocuri, s-ar putea sa aiba un mers saltaret cand va fi nevoita sa poarte tenisi.

Cu toate acestea, indiferent de incaltari, mersul unei femei spune multe despre ea, adesea mai multe decat si-ar dori ea sa dezvalui.

Merge pe tocuri, cu fundul inapoi

O femeie care are o postura dreapta, cu sanii inainte, fundul tras inapoi si abdomentul incordat atunci cand este pe tocuri este o femeie care-si cunoaste propria feminitate, care stie sa foloseasca in favoarea ei propria-i senzualitate si arata ca are incredere in sine chiar in momentele in care se teme de ceva, doar pentru a-si pastra aparentele. Unei astfel de femei ii place sa fie mereu in control, inclusiv in relatiile cu barbatii. Ea este dispusa adesea sa faca sex, chiar daca nu o va arata mereu. De altfel, ea va sari in pat cu barbatul pe care si-l doreste tocmai in momentul in care el se asteapta mai putin, din dorinta de a-l surprinde. Oricum, de asteptat… nu-l va lasa sa astepte mult caci o astfel de femeie are nevoie sa i se reconfirma senzualitatea periodic.

Merge pe tocuri cu umerii aplecati in fata

Femeile care merg cu umerii aplecati in fata, parca incercand sa-si ascunda bustul, sunt firi introvertite care au nevoie de rabdare, intelegere si discutii indelungate pana sa se dezvaluie pe sine. Sunt femei timide care, daca ar fi dupa ele, s-ar ascunde sub plapuma in fata oricarei situatii problematice. In acest lucru nu le face neaparat lase, caci – in ciuda primului instinct – respecta adesea principiul „Daca trebuie facut, atunci il facem”. O astfel de femeie va fi mai greu de atras intre asternuturi, dar odata acolo se va dezvlantui pana se va surprinde si pe ea insasi, nu doar pe partenerul ei.

Merge pe tocuri cocosata

Cocoasa poate fi un defect dobandit pe bancile scolii sau la locul de munca. Cu toate acestea, o femeie care este constienta ca aparenta conteaza va face tot posibilul sa si-o corecteze prin pozitia pe care o adopta, mai ales cand este incaltata cu pantofi cu toc. Insa, o femeie pe tocuri care continua sa stea cocosata arata, de fapt, o dezinvoltura fata de propria persoana, fata de starea ei de spirit si, mai ales, o indiferenta fata de parerea celor din jurul ei. Desi pozitia cocosata nu este flatanta pentru nicio femeie, ei nu-i pasa. Ea iti cunoaste bine atuurile si nu simte nevoia sa le demonstreze nimanui din jur. O astfel de femeie este autoritata, cu principii bine stabilite si foarte exigenta, dar aventurierea cand vine vorba de relatii sexuale. Este tipul de femeie pe care barbatii ar numi-o „perversa” in pat.

Merge cu varfurile picioarelor orientate spre exterior

Mai conteaza si cum calcam, iar o femeie isi da usor seama de acest lucru uitandu-se la modul in care I se deterioreaza pantofii, dar si cat de des are nevoie sa-si schimbe flecurile. Insa dincolo de faptul ca arata cat de apasat calci, mersul poate dezvalui mai multe: cum ar fi un nivel sporit de fertilitate. Acest lucru nu presupune neaparat ca acea femeie poate sau nu avea copii, ci faptul ca se apropie de acea perioada a lunii in care este cel mai fertila: de ovulatie. De altfel, s-a descoperit ca femeile calca cu varfurile picioarelor orientate mai spre exterior cand se apropie de ovulatie, instinctiv fiind mai „deschise” la procreere, dar fara a fi constiente de acest lucru.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 august 2024, produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Se dau banii înapoi în România. Decizia venită chiar azi, 2 august: Contactați neapărat!
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
O nouă monedă în România. Lansare BNR, pe 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Greșeala majoră comisă de ucigașul doctoriței din Brăila. Îl va costa mult, azi și-a aflat pedeapsa primită
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Pugilista italiană Angela Carini își cere scuze față de Imane Khelif după abandonul din sferturile JO 2024
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?