Cât de scump este un mic răsfăț pe litoralul românesc! Prețurile pentru un sejur pentru minivacanță de Rusalii 2024

Rusalii 2024. Se dă bătălia ofertelor pe litoral pentru minivacața de la final de iunie. Hotelierii au pregătit prețuri excelente pentru doritorii de plajă și de soare.
Filip Stan
15 iun. 2024, 11:57
Cât de scump este un mic răsfăț pe litoralul românesc! Prețurile pentru un sejur pentru minivacanță de Rusalii 2024
Cât de scump este un mic răsfăț pe litoralul românesc! Prețurile pentru un sejur pentru minivacanță de Rusalii 2024

Rusalii 2024. Dacă te bate gândul să dai o fuga până la mare, ar trebui să te interesezi deja de ofertele apărute pe internet. În weekend-ul de Rusalii, condițiile meteorologice se anunță ideale pentru o evadare pe litoral, iar mii de turiști sunt așteptați să se bucure de soare și de mare.

Citește și: Zile libere iunie 2024. Câte zile nelucrătoare plătite de stat au românii în prima lună de vară. Minivacanţă de Rusalii

Hotelierii și-au adaptat ofertele pentru a atrage cât mai mulți vizitatori, renunțând la prețurile exagerate în favoarea unor tarife speciale și accesibile. Astfel, pentru cei care optează pentru un sejur all inclusive, costurile nu depășesc 1.700 de lei.

Stațiunile de pe malul mării își reiau treptat strălucierea, iar Mamaia rămâne, ca în fiecare an, destinația preferată, înregistrând cel mai mare grad de ocupare în acest sezon până acum.

„Peste 35.000 de turişti sunt aşteptaţi la mare, în minivacanţa, uşor prelungită, de Rusalii. Ne vom bucura în continuare de cele mai mici tarife din timpul sezonului. Suntem şi în această perioadă în programul litoralul pentru toţi”, spune Corina Martin, președinte RESTO.

„Veşti bune de pe litoral. Avem grad de ocupare 100% de Rusalii. Avem şi oferte speciale. Pornim de la 49 de euro de persoană pentru alegerea conceptului all inclusive?”,  a declarat Roxana Taiss, hotelier.

În plus, oferta culturală și de divertisment este extrem de bogată. Pe lângă condițiile avantajoase de cazare, turiștii vor avea parte de spectacole deosebite susținute de cei mai cunoscuți artiști ai momentului precum Loredana, Andrei Bănuță și Alina Eremia. Aceștia vor asigura o atmosferă plină de energie și de bucurie pentru toți cei prezenți pe litoral.

Rusalii 2024. Ce poți să faci pe litoral

„Vorbim de facilităţi exterioare, două piscine, una pentru adulţi, două pentru copii. Un program extrem de complex atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Cu muzică live, animaţie, dar şi plajă privată şi sezlonguri incluse”,  a declarat Roxana Taiss, hotelier.

„Avem temperaturi foarte bune pentru a face baie în apa mării, peste 21 de grade, dar avem şi temperaturi ridicate, numai bune pentru expunerea la soare şi pentru primul bronz”, completează Corina Martin, președinte RESTO.

Pregătirile sunt în toi şi în restaurante, acolo unde cei mai iscusiţi bucătari le vor pune la dispoziţie turiştilor cele mai gustoase preparate.

„În toate staţiunile de pe litoral sunt hoteluri pregătite. Restaurantele şi atracţiile pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, îşi aşteaptă cu toţii oaspeţii”, mai spune Corina Martin, președinte RESTO.

Dacă în stațiunea Mamaia, costurile sunt ceva mai piperate, în Eforie Nord, minivacanţa de Rusalii vine cu cele mai mici preţuri. Pentru un hotel de trei stele turiştii pot scoate din buzunar în jur de 130 de lei pe noapte.

Citește și: Rusalii 2024. Ziua în care atragi toate ghinioanele dacă te cerţi. De ce nu se culeg plante de leac şi nu se munceşte

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!