Cât te costă să te cazezi la Mihai Trăistariu! Artistul a dezvăluit care e motivul pentru care atrage turiști: „N-am ridicat prețul deloc”

Dacă te gândești să te bucuri de o vacanță la malul Mării Negre, locurile de cazare puse la dispoziție de Mihai Trăistariu s-ar putea să fie cea mai bună opțiune. Iată cu ce se laudă artistul.
Alina Costache
09 iun. 2024, 13:27
Cât te costă să te cazezi la Mihai Trăistariu! Artistul a dezvăluit care e motivul pentru care atrage turiști: „N-am ridicat prețul deloc”
Cât te costă să te cazezi la Mihai Trăistariu! Artistul a dezvăluit care e motivul pentru care atrage turiști: „N-am ridicat prețul deloc”

Nu mai este un secret faptul că Mihai Trăistariu a intrat puternic pe piață turismului românesc. Acesta are mai multe apartamente în Mamaia pe care le închiriază în regim hotelier, iar această afacere se pare că este înfloritoare. Artistul se laudă cu faptul că la el turiștii se pot bucura de prețuri excelente, iar acesta este unul dintre motivele pentru care afacerea merge foarte bine.

Citește și: Mihai Trăistariu, la capătul puterilor. Ce probleme are cu apartamentul de lux de la mare. De ce nu-l poate închiria

Pentru că planurile lui s-au legat așa cum a sperat, Mihai Trăistariu a reușit să își mai achiziționeze încă un apartament, pe care îl va scoate pe piață în acest sezon estival. Acesta a povestit că se consideră un om norocos, cu toate că a pornit pe drumul antreprenoriatului chiar în 2020, pe timp de pandemie.

„Eu sunt un norocos in privința turismului și în privința afacerilor, in sensul că am deschis chiar în pandemie, în 2020.Atunci a mers un pic la jumătate. În anul următor a mers ceva mai bine, iar în 2022 am avut o vară plină.”, a declarat artistul pentru Playtech.

Cu altă ocazie, Mihai Trăistariu a povestit că lucrurile nu au fost roz mereu, însă Paștele l-a salvat de un faliment, care părea iminent.

„Am fost foarte afectat de pandemie, nu am avut spectacole, a fost foarte greu. A trebuit să vând o garsonieră, pentru că pandemia m-a prins cu o rată lunară la bancă de 5.000 de euro. Chiriile astea, de Paște, m-au salvat. Am avut noroc că, înainte de pandemie, mi-am mai scos din chirii în medie de 20.000-30.000 de euro.”

S-a dat deja startul szonnului estival, începând cu 1 Mai, așa cum se întâmplă în acest an. Cum era previzibil, prețurile au crescut anul acesta, dar chiar și așa spațiile de cazare au fost ocupate în proporție de aproape 100%.

În ceea ce privește afacerea, se pare că în 2024 lucrurile merg foarte bine, așa că ne-am decis să aflăm cât costă o noapte de cazare pentru apartamentele lui Mihai Trăistariu de pe litoral:

„Am început die la 1 aprilie cu 200 lei pe noapte, apartamentul în mai fiind la 200 lei că a fost Paștele și 1 mai. În iunie, am ridică Ia 250 pe noapte și iulie august, va ajunge la 350 lei pe noapte care e un tarif excepțional. Dacă o să cauți apartamente pe undeva cu 350 lei la malul mării, în Mamaia Nord în mijlocul stațiunii la plajă, mai ieftin nu găsești. Probabil nu sunt chiar Ia jumate, dar aproape. Adică am preferat să țin tariful jos. Așa este de 4 ani de zile. Nu I-am ridicat deloc, tocmai ca să fie plin ca să ii mulțumesc pe oameni.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea moștenitori bazați pe știință! Cum vrea artistul să devină tatăl unui copil-clonă: „Să-l cresc și să-i spun: vezi că tu ești eu”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii agresivi nu mai au scăpare. Au greșit, vor plăti scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?