Cătălin Bordea a încălcat regulamentul America Express. Înainte de a pleca în Mexic, fostul co-prezentator de la Antena 1 a declarat că dacă va câștiga competiția își va face acest tatuaj. Ei bine, această promisiune a fost îndeplinită, însă nu după ce a fost difuzat ultimul episod al emisiunii, ci înainte.
Zilele trecute, Cancan.ro l-a fotografiat pe comediant pe străzile Capitalei, la volanul bolidului pe care îl conduce, un superb BMW X5. Cătălin Bordea a plecat de acasă cu obiectivul clar de a merge la sala de forță. Pe drum, a făcut un mic popas și s-a oprit la o benzinărie. A alimentat de vreo 200 de lei după care a ajuns în zona Lacul Tei, unde, de altfel, își și propusese.
Ceea ce a atras atenți a fost cel mai recent tatuaj de pe gât. O stea mare, în față, care aduce, clar, cu emblema America Express. Se pare că Bordea a încălcat cea mai importantă clauză de confidențialitate din contractul semnat cu Antena 1. Potrivit acesteia, dacă unul dintre concurenți spune sau face ceva care să desecretizeze câștigătorul concursului, acesta trebuie să plătească nu mai puțin de 100.000 de euro.
După o aventură plină de misiuni dificile, sezonul 5 al reality show-ului a fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. „Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express. „Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.
În finala America Express 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bordea și Cortea au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Ca să reușească, aceștia au numărat steaguri, au băut cafele din pahare speciale, au descifrat mesajul ascuns dintr-un cântec și au făcut autostopul. Apoi, următoarea misiune i-a trimis la casa lui Rafael Nunez, o figură istorică importantă în Columbia, unde au avut de învățat cifre în limbajul Braille, pentru a putea rezolva o ecuație.