Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Spike. Comediantul a șters pe jos cu actualul iubit al fostei soții

Cătălin Bordea nu s-a mai putut abține și i-a spus tot ce i-a venit la gură prietenului său, Spike. În timp ce comediantul a șters pe jos cu el, cântărețul a lăsat capul în pământ, vinovat.
Alina Costache
09 sept. 2023, 10:14
Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Spike. Comediantul a șters pe jos cu actualul iubit al fostei soții
Cătălin Bordea l-a făcut praf pe Spike. Comediantul a șters pe jos cu actualul iubit al fostei soții

Cătălin Bordea nu s-a mai ascuns după aparențe și i-a spus lui Spike tot ce crede despre el. Comediantul nu a avut milă de actualul iubit al fostei sale soții, ba chiar l-a îngenuncheat cu vorbele spuse.

Citește și: Cât va ține relația lui Spike cu Livia Bordea: „Și-a băgat dracul coada”. Un preot prezice ce soartă va avea și Cătălin Bordea după divorț

Cătălin Bordea i-a spus tot ce i-a venit la gură lui Spike

Fostul soț și actualul iubit al Liviei Bordea au stat față în față, iar comediantul nu l-a slăbit deloc pe amicul său. În urmă cu trei ani, cântărețul a organizat o sesiune de roast într-unul dintre cluburile bucureștene de stand-up. Când cei doi au avut ocazia să își spună of-urile, Bordea nu l-a favorizat pe prietenul și cavalerul său de onoare, ci ba din contră.

„Spike, salut! Fost dansator în trupa Paraziții. După aceea și-a făcut trupa lui, Spike și Guess Who. Această trupă Andre a hip-hop-ului românesc. La fel ca și fetele din trupa Andre, unul a luat-o într-o parte, celălalt în cealaltă. Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că atunci când ai bani, le ai chiar pe toate. Melodiile lui sunt inspirate din realitate. Una dintre ele este «Încerc» și tot încerc. Se referă la lupta lui acerbă de a termina liceul. Ești cel mai morocănos om pe care l-am întâlnit vreodată. Deci omul ăsta e atât de morocănos, încât sunt sigur că atunci când ai ieșit din maică-ta, tu nu ai plâns ca ceilalți copii, ci te-ai plâns”, este o parte din momentul lui Cătălin Bordea dedicat lui Spike, la sesiunea de roast.

Vedeta a avut și prima reacție, după ce au apărut imagini în spațiul public cu Livia și Spike, în timp ce se sărută cu patos în mașina artistului. Cătălin Bordea a dat de înțeles că nu mai vrea să audă nici de cea alături de care a trăit aproape un deceniu, dar nici despre cel pe care îl considera cel mai bun prieten.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Bordea în online, adăugând pentru Antena Stars că „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, referindu-se la persoanele dragi pe care le-a scos cu singur gest din viața lui.

În ceea ce îl privește pe Spike, acesta nu pare prea deranjat de situația creată, semn că își asumă în totalitate statutul de nou iubit al Liviei și de fost prieten al lui Bordea. Întrebat despre imaginile tandre în care apare cu mireasa, acesta a spus că este ceva normal.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid ”, a declarat Spike pentru cancan.ro.

Citește și: Cătălin Bordea confirmă relația cu sosia fostei soții: „Este o femeie minunată”. Ce spune despre o nouă căsătorie

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!