Cătălin Bordea și Livia voiau să își întemeieze o familie, chiar înainte de întoarcerea comediantului de la America Express: ”Îmi doresc genul ăsta de probleme”

Toată lumea știe că Livia și Cătălin Bordea au decis să meargă pe drumuri separate, mai ales că relația s-a terminat într-un mod neprietenos. Chiar și așa, cei doi vorbeau de copii, chiar înainte de divorț. Mai jos ai toate detaliile.
Alina Costache
11 dec. 2023, 11:00
Cătălin Bordea și Livia voiau să își întemeieze o familie, chiar înainte de întoarcerea comediantului de la America Express: ”Îmi doresc genul ăsta de probleme”

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România, însă pe plan amoros acesta nu a avut neapărat noroc.

Citește și Cum a reacționat Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și Spike s-au mutat împreună. „Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”

Înainte să se despartă, Cătălin și Livia ar fi vorbit despre copii, însă în cele din urmă au ales să se despartă.

După ce a participat la America Express, ideea de a face un copil i-a răsunat și mai tare în minte comediantului, mai ales pentru că l-a văzut pe Nelu Cortea în rolul unui familist convins.

Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, chiar înainte de divorț. Însă la mijlocul lunii iullie, Cătălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț, după 11 ani de relație.

Fosta soție a comediantului a început o relație cu Spike, doar că nu au confirmat-o public, deși au apărut imagini în care cei doi erau foarte apropiați.

Cătălin Bordea a început să-și dorească un copil în timpul filmărilor pentru America Express, după ce l-a văzut pe Nelu Cortea, colegul său de echipă și scenă, frământat de dorul familiei.

Juratul de la iUmor se imagina în rolul de tată și își dorea să-și întemeieze o familie cu fosta lui soție, Livia, după întoarcerea în România.

„Mi-a spus la un moment dat: „Tu într-un an o să faci copil”. Eu îmi doresc, adică nu am respins ideea niciodată. Eu, după America Express, după ce am văzut trăirile lui Cortea în ceea ce îi privește pe fetița și băiețelul lui, mi-am dorit genul ăsta de probleme. Începusem să îmi doresc genul ăsta de probleme. Să îmi fie dor, să te preocupe o tuse mică, o chestie”, a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

”E o diferență foarte mare”

Cătălin Bordea recunoaște că a avut discuții referitoare la copil cu fosta lui soție, Livia.

Citește și Ce a spus familia lui Cătălin Bordea despre infidelitatea Liviei, fosta soție a comediantului: „Nici nu pot să reproduc. O să le mulțumesc toată viața”

Multă vreme s-a simțit nepregătit pentru rolul de tată, lucru pe care i l-a transmis și brunetei, însă ajunsese într-un punct în care devenise capabil să facă față acestei schimbări majore.

Cei doi au divorțat, din nefericire, în luna iulie a acestui an, după mai bine de un deceniu în care au format un cuplu.

„I-am și zis la un moment dat: „Nu sunt pregătit, pentru că nu o să fiu niciodată pregătit. Diferența acum e că mă simt capabil să fac față unei chestii de genul”. Deci cuvântul s-a transformat din pregătit în capabil, e o diferență foarte mare”, a adăugat comediantul.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Orașul cu apartamente ieftine în care se mută tot mai mulți tineri și familiști. E la o aruncătură de băț de București și are cea mai mare creștere a populației din Europa
Capital.ro
Pace în Ucraina. Anunț ISTORIC de la Kremlin: Primul pas a fost făcut azi
Playtech.ro
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea pe patul de spital după accidentul grav. A primit un diagnostic crunt din partea medicilor
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ancuța și Costel Lăzărescu, împreună cu cei 2 copilași ai lor, conduși pe ultimul drum. IMAGINILE DURERII
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Putin cere retragerea totală a trupelor ucrainene din regiunile revendicate la întâlnirea cu Viktor Orban
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!