Candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a intonat imnul național al României, la un eveniment electoral.
În fața a peste 500 de președinți de organizații zonale, președinți de secții de votare și membrii ai PSD Sector 3, Cătălin Cîrstoiu a deschis acțiunea, împreună cu Robert Negoiță și Adrian Țuțuianu cu momentul solemn al intonării imnului național.
Cătălin Cîrstoiu îl contrazice pe Nicușor Dan: ”A greșit total, nu sunt controlat nici de PSD, nici de PNL. Eu sunt eu”
PSD Sector 3 a declanșat, luni, campania de strângere de semnături pentru alegerile din luna iunie.
Dincolo de chestiunile organizatorice, colegii noștri au profitat de prezența candidaților Coaliției PSD-PNL la Primăria Generală și la Primăria Sectorului 3, Cătălin Cîrstoiu și Robert Negoiță, pentru o sesiune de Q&A despre problemele majore, respectiv proiectele și soluțiile de care avem nevoie în Capitală, a transmis Adrian Țuțuianu.
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, începe dialogul cu bucureştenii
„Vă salut, dragi bucureşteni! Pentru mine, a comunica cu oamenii este esenţial şi de aceea, de azi, ne putem întâlni şi dialoga aici. Oraşul nostru are atâtea probleme şi pentru că nimeni nu vorbeşte cu bucureştenii. De fapt, actualul primar, un om altfel inteligent, nu a reuşit să aibă dialog cu nimeni. Nici cu cetăţenii, nici cu viceprimarii, nici cu angajaţii primăriei, nici cu primarii de sector, cu Guvernul sau partidele politice. Cu nimeni!”, spune Cătălin Cîrstoiu pe pagina de Facebook.
Cătălin Cîrstoiu, despre Cristian Popescu Piedone: ”Va fi un bun primar de sector, dar atât”
Acesta anunţă că va candida „ca independent” pentru Primăria Capitalei, susţinut de cele mai mari partide, PSD şi PNL, pentru a putea să mişcăm lucrurile în Capitală cu viteză, cu vigoare, cu curaj. Şi, mai ales, în echipă cu toţi! Este nevoie să fim împreună, în acest proiect. Un oraş atât de mare nu se poate conduce izolat, dintr-un birou”.
Acesta spune că Bucureştiul azi pare „un oraş fără cârmă, fără direcţie, fără viziune. Totul pare să se facă la întâmplare”.
„Oraşul pare pus pe pilot automat, insensibil la dorinţele şi aşteptările locuitorilor săi. În cariera mea de medic, am avut rezultate doar atunci când am vorbit cu oamenii. Fiindcă, dincolo de diagnostic corect şi operaţii reuşite, empatia, răbdarea şi sinceritatea sunt vitale în procesul de vindecare”, potrivit lui Cîrstoiu.