Cătălin Crișan are o nouă iubită. Artistul este gata să se însoare, la 55 de ani şi după două divorţuri: „Nu am pretenții mari și multe de la o femeie”

Cătălin Crișan are deja 55 de ani, însă dat fiind că vârsta este doar un număr, acesta reușește să își păstreze inima deschisă și să iubească. Artistul are o nouă iubită. Iată ce pretenții are acesta de la o femeie.
Irina Dumitrescu
03 iul. 2023, 18:15
Cătălin Crișan are o nouă iubită. Artistul este gata să se însoare, la 55 de ani şi după două divorţuri:
Cătălin Crișan are o nouă iubită. Artistul este gata să se însoare, la 55 de ani şi după două divoţuri: "Nu am pretenții mari și multe de la o femeie"

La numai vârsta de 19 ani Cătălin Crișan devenea celebru, iar acum ani mai târziu piesa care l-a consacrat este încă fredonată de fanii din trei generații. De peste 36 de ani, artistul nu cântă, iar sute de mii de oameni se bucură de piesele sale.  Cătălin este definit de modestie și este de părere că doar publicul are puterea de a dcide dacă „exiști” ca artist. Dacă vorbim despre romantism, artistul nu duce lipsă, ceea ce se vede și din piesele sale. Cătălin Crișan nu a avut cea mai lină viață din punct de vedere al iubirii, însă reușește să își păstreze inima deschisă. În cadrul unui interviu acordat pentru Viva!, acesta a dezvăluit că are o nouă iubită, cu toate că a ajuns la vârsta de 55 de ani.

Citește și: Cum a reușit Cătălin Crișan să slăbească peste 30 de kilograme. Dieta minune pentru cei care vor să piardă în greutate într-un mod sănătos

Întrebat cine este „omul Cătălin Crișan” acesta a vorbit despre faptul că are o viață cât se poate de normală. Acesta s-a dovedit a fi extrem de modest.

„Cătălin Crișan este un om mai mult decât normal. Mănâncă, doarme, se enervează, râde, plânge, se bucură sau se-ntristează, iubește etc. Poate ceea ce îl deosebește de câteva persoane este faptul că meseria lui este una publică, nimic mai mult. Trebuie însă să precizez că o persoană publică nu este obligatoriu și una iubită (Hitler – de exemplu). Deocamdată, după treizeci și șase de ani de carieră, mă bucur încă de simpatia oamenilor care trec pe stradă și mă salută cu respect și drag. Le mulțumesc pentru zâmbetul lor cald!”, a declarat Cătălin Crișan.

Artistul a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale lui, în special din punct de vedere artistic. Acesta a afirmat că ar fi trebuit să fie mai atent cu oamenii din jur.

„Din punct de vedere artistic, nu am niciun regret. O… aș face multe corecții… Unele pot fi destăinuite public, altele nu. Cele din prima categorie: aș fi mai atent la „prieteni, la oamenii care au pretins că m-au iubit, n-aș mai da sfaturi celor care nu mi le cer, aș fi poate mai diplomat, mai tăcut, mi-aș asculta serios flerul, instinctul, glasul interior, „Vocea lui Dumnezeu, cum spunea cineva, și aș încerca să am mai mult grijă de mine, și nu de alții. Nu-mi pare foarte rău de ceea ce am făcut, ci de ceea ce am pierdut…”, a mai povestit artistul.

Pe cine iubește Cătălin Crișan

Acesta a mai afirmat că iubește oamenii, iar cei care vor să îl cunoască pot face asta ascultându-i piesele.

„Așa cum cânt, așa sunt. Este foarte simplu: având în vedere că majoritatea melodiilor cântate în treizeci și șase de ani sunt scrise de către mine, dacă ai răbdare să asculți câteva îți dai seama foarte repede ce fel de om este Cătălin Crișan. Eu iubesc oamenii și încerc întotdeauna să văd partea plină a sufletelor lor. Poate de aceea am luat câteva plase zdravene în viață. Da, m-am îndrăgostit și da… am învățat din suferințele prin care am trecut”, a explicat Cătălin Crișan

Atunci când vine vorba de iubire, artistul a recunoscut că are mai multe regrete, dar că preferă să le țină pentru el. Mai mult de atât, acesta a dezvăluit că are pe cineva în viața lui. Acesta a vorbit și despre ce își dorește de la o femeie.

„În ceea ce privește viața personală am păstrat întotdeauna tăcerea. Am reacționat doar atunci când s-a mințit crâncen depășindu-se cu mult bunul-simț… Dacă am în general regrete în viață ? Da, am foarte multe, dar, așa cum spuneam, sunt ale mele. Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund. Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat artistul.

Citește și: Copiii lui Cătălin Crișan evită să răspundă cum sunt ajutați financiar de artist: „Este irelevant!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!