Cătălin Crișan, de urgență pe masa de operație: „Am îndurat dureri groaznice. N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg”

Cătălin Crișan a fost operat de urgență din cauza unei hernii de disc. Artistul în vârstă de 56 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că s-a confruntat cu dureri crunte și că situația lui a fost atât de gravă încât medicii neurochirurgi care l-au consultat au bătut în retragere.
Alina Costache
29 ian. 2024, 09:42
Cătălin Crișan, de urgență pe masa de operație:

Cătălin Crișan a fost suspus unei operații riscante, iar cel care s-a încumetat să o facă a fost medicul neurochirurg Mihai Adrian Cristescu. Artistul s-a retras, în ultimele luni, din lumina reflectoarelor și asta mai cu seamă din cauza durerilor insuportabile pricinuite de hernia de disc.

Cătălin Crișan, de urgență pe masa de operație: „Am îndurat dureri groaznice. N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg”

În cele din urmă, artistul a fost operat, iar acum se reface și se bucură că a scăpat de problema de sănătate care nu i-a dat pace în ultima perioadă.

Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, cântărețul nu a uitat să-i mulțumească nici iubitei sale, care -a fost permanent alături și care l-a sprijinit emoțional în toată această perioadă.

Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a mai spus el.

Citeste si Cătălin Crișan are o nouă iubită. Artistul este gata să se însoare, la 55 de ani şi după două divorţuri: „Nu am pretenții mari și multe de la o femeie”

Cine este iubita lui Cătălin Crișan

Artistul a trecut prin două divorțuri, de Lucia Bubulac, cu care a fost căsătorit între 1995 – 2009, și Alina Cupșa, cu care a rămas căsătorit timp de trei ani, între 2010 – 2013. Ambele sale soții i-au dăruit copii. În vara anului 2023, Cătălin dezvăluia faptul că în viața lui a apărut cineva, dar a păstrat misterul asupra acestei persoane.

În ceea ce privește viața personală am păstrat întotdeauna tăcerea. Am reacționat doar atunci când s-a mințit crâncen depășindu-se cu mult bunul-simț… Dacă am în general regrete în viață ? Da, am foarte multe, dar, așa cum spuneam, sunt ale mele. Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund. Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat artistul într-un interviu pentru revista Viva

Citeste si Dieta lui Cătălin Crișan. Cum a reușit artistul să slăbească 32 kg în timp-record cu cinci mese pe zi

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Locul din România unde a nins în luna iulie. S-a depus inclusiv un strat subțire de zăpadă
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?