Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Ce mesaje a primit după premiera sezonului 13: „Vă așteptăm pe voi oriunde, oricum, cu un proiect”

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Aceștia au trimis multe mesaje după premiera sezonului 13, în care îi transmit fostului jurat că emisiunea nu are farmac fără el și îl roagă să pregătească un alt proiect. Fostul jurat se află, în prezent, în proces cu Antena 1.
Alina Costache
21 mart. 2024, 21:17
Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Ce mesaje a primit după premiera sezonului 13:
Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite. Sezonul 13 i-a întâmpinat pe telespectatori cu noi povești de viață, preparate delicioase, dar și un juriu schimbat total. Cei care jurizează acum sunt Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner,  Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia.

Citește și: Cătălin Scărlătescu s-a enervat la culme! Ce i-a transmis Antenei 1, în frunte cu Roxana, producătoarea ”Chefi la cuțite”. ”Se cred Dumnezei și noi sclaveți pe care să îi jecmănească”

Cătălin Scărlătescu, regretat de fanii Chefi la cuțite

Între timp, foștii jurați s-au implicat în alte proiecte, după plecarea de la Antena 1. De altfel, își țin la curent urmăritorii cu activitățile sale. De exemplu, Cătălin Scărlătescu s-a pozat, recent, în timp ce își savura cafeaua. În dreptul imaginii, a scris: „Bună dimineața… Gata… nu mai am nevoie de ochelari. Viitorul se vede… foarte frumos”.

Fanii au profitat de ocazie și i-au trimis sute de mesaje, în care susțin că emisiunea Chefi la Cuțite nu are farmec, după plecarea celor trei jurați.

Bună dimineața! Fără voi nu mai există Chefi la Cuțite. Păcat/ Nu are farmec emisiunea fără voi, erați sarea și piperul/ Trioul vostru, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, rămâne emblema Chefi la Cuțite. Nu mai urmăresc emisiunea pentru că fără voi nu mai are același farmec. Să se uite cei care v-au interzis/ Nu ne uităm!!! Vă așteptăm pe voi oriunde, oricum, cu un proiect. Toată țara vă iubește”, sunt câteva dintre mesajele pe care utilizatorii le-au transmis.

Cum s-au distrat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în timp ce se difuza Chefi la cuțite

Timp de 12 sezoane, Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au făcut parte din juriul emisiunii, dar parcursul lor a ajuns la final cu puțin timp înainte ca filmările pentru sezonul 13 să înceapă.

Aceștia au decis că locul lor nu mai este acolo, după ce ar fi ajuns la epuizare având în vedere că nu a existat pauză între filmări.

Ultimele lor postări de pe rețelele sociale demonstrează că au avut diverse activități care i-au ținut departe de canapea și televizor.

Cătălin Scărlătesci le-a arătat fanilor săi o rețetă pentru ardei umpluți, Sorin Bontea a gătit chili con carne, iar Florin Dumitrescu a avut câteva dileme privind ridichea albă, dar a făcut și pe Zâna Măseluță după ce una dintre fetițele lui a pierdut un dinte de lapte.

S-a râs mult, dar s-a și plâns…de la ceapă”, a fost mesajul postat de Sorin Bontea pe contul lui de Instagram.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Localitatea cu cei mai longevivi români. Mulți ajung să trăiască 100 de ani, secretul lor constă în aceste lucruri simple
Capital.ro
Ultimele informații despre Florin Piersic. Cum se simte marele actor
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
David Popovici, mesaj viral pentru Marcel de la Insula Iubirii
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Un milion de români pot fi chemați în armată. Bărbații cu vârste între 20 și 35 de ani sunt obligați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Medicii din India, în grevă națională după o crimă brutală în Kolkata
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...