Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri cutremurătoare despre suspiciunea de cancer: „Am luat-o razna! Bă, am copii de crescut”

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați sportivi de la noi din țară, însă, cu ocazia Survivor All Stars, acesta a avut ocazia să arate lumii întregi că este un om cu adevărat valoros.
Filip Stan
02 apr. 2024, 11:08
Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri cutremurătoare despre suspiciunea de cancer: „Am luat-o razna! Bă, am copii de crescut”
Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri cutremurătoare despre suspicinea de cancer

Cătălin Zmărăndescu a demonstrat că este un om condus de altruism, civism și devotament față de Divinitate. Întors de la Survivor ALL STARS, fostul luptător a dezvăluit detalii recente despre intrigile din culisele competiției de la Pro TV. Experiența în show-ul de supraviețuire l-a ajutat pe Zmărăndescu să descopere, întâmplător, o problemă serioasă de sănătate, existând suspiciunea unui cancer, care necesită monitorizare atentă.

Citește și: Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliţă. Fostul fotbalist a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Asta mi-am dorit!” VIDEO

Cu o atitudine pozitivă și încredere în Dumnezeu, el abordează situația cu optimism. De asemenea, s-a reconciliat cu fiul său cel mare, Mihai. Pentru mai multe detalii despre schimbările care au apărut în stilul său de viață, te invităm să parcurgi interviul Cancan cu vedeta. În ceea ce privește ceilalți concurenți rămași în Republica Dominicană, aceștia pot fi urmăriți în cadrul emisiunii Survivor ALL STARS de marți până joi, începând cu ora 21:30.

Cătălin Zmărăndescu a avut parte de transformări uriașe în ceea ce privește relația sa cu Divinitatea, iar acum sportivul a mărturisit și care a fost momentul declanșator pentru această schimbare.

„A venit a doua oportunitate cu Survivor, zic „de ce să mă duc la Survivor, de ce să accept?!”. Am o academie de sport la Târgoviște, mi-am băgat căldura în sală, mi-am făcut niște îmbunătățiri, zic „am niște bani buni de dat pentru treaba asta, merită, mă duc la Survivor, iau banii grămadă, plătesc, să nu mă doară capul”. Zic „măcar termin cu sala asta definitiv, stau liniștit, îmi văd de ale mele”, cam asta a fost în capul meu.  A venit ziua în care trebuie să faci vizita medicală. Auzeam „ăla probleme cu genunchii, ăla nu știu ce, ăla nu știu ce”. Îmi zice pe final, făcusem radiografiile la genunchi, la spate, îmi zice doctorul „stai cel mai bine dintre ei, fizic”. Și eu zic „dar ce e pata aia pe picior?”, am văzut o pată neagră pe femurul piciorului stâng. I-am rugat frumos, mi-au dat filmul și am început să mă duc. Nu era în regulă, o pată destul de urâtă pe interiorul femurului stâng.

M-am dus, am discutat cu medicul ortoped, a încercat omul să nu mă sperie, mi-a zis „poate să fie malign sau benign”. Dar zice „ar trebui să stai liniștit, pentru că nu a afectat marginile osoase, poate să nu fie”, oricum în capul meu deja o luasem razna, „bă, am copii de crescut”. Mai am doi din altă căsătorie, care sunt mari, băiatul face 25 de ani în iunie, fata face 23, îi am pe ceilalți mici – o am pe Matilda care are cinci ani și jumătate, Vladimir trei ani și jumătate. Te gândești „ăștia nici nu știu cu ce se mănâncă viața, sunt la început, trebuie să am grijă de ei, cum fac asta?!”. Eu nu cred că mi-am încheiat încă socotelile cu pământul ăsta, mai am de lucru. M-am dus, mi-am făcut analize peste tot, urmează să le fac din nou la șase luni, la un an de zile, la doi ani de zile”, a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Din fericire, la momentul acesta verdictul medicilor a fost unul optimist, însă pata respectivă trebuie urmărită cu atenție pe parcursul anilor.

„Verdictul a fost că este benign, nu prezintă o structură pe care o prezintă de obicei cancerul, rămâne de văzut ce va fi pe viitor, dacă va fi nevoie să facă puncție, să vadă exact, să extragă. Momentan ar fi OK. Vedem la următoarele analize, n-am un istoric. Mi-a spus „te-ai fi putut alege cu pata aia de când te-ai născut”. ”, a mai explicat sportivul.

Sportivul a explicat că nu se teme de această situație, dat fiind că are încredere totală în Dumnezeu și în bunătatea Lui.

„Nu am niciun fel de teamă. Am atâta încredere în Dumnezeu și în Maica Domnului, încât nu îmi pasă ce va fi. Pentru că Ei vor avea grijă de tot ceea ce se întâmplă. Dacă asta va fi să fie pentru mine pedeapsa, o duc până la capăt așa cum este. Nu-mi mai pun niciun fel de întrebări. Dacă Dumnezeu spune «trebuie să faci chestia asta și s-o duci pentru că meriți», asta fac. Dacă este doar o sperietură și nu este nimic, înseamnă că Dumnezeu nu vrea ca eu să fiu bătut în așa fel încât să mă chinuiesc cu lucrul ăsta. Dacă o luăm și pe parte medicală, medicina a evoluat destul de mult în momentul ăsta, sunt soluții”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Citește și: Infecția care îți mănâncă creierul! Specialiștii, alarmați cu privire la parazitul ”Naegleria”: ”Oamenii pot muri în 24 de ore”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!