Catalog Fashion Days Black Friday 2017: Toate ofertele pentru branduri renumite

Încă din seara zilei de 16 noiembrie, Fashion Days a anunţat că dă startul campaniei de Black Friday de anul acesta. Un catalog cu 1 milion de produse la reduceri este deja disponibil! Retailerul a dat drumul la campanie în aplicația sa!
Romania TV
16 nov. 2017, 19:30
Catalog Fashion Days Black Friday 2017: Toate ofertele pentru branduri renumite

Catalog Fashion Days Black Friday 2017: Ce produse sunt la ofertă

Special pentru această campanie au fost făcute achiziţii de diamante, genţi şi accesorii de lux. Sunt disponibile branduri precumClogau, Prada şi Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

De asemenea, sunt disponibile şi articole semnate Burberry, Valentino, Jimmy Choo, Rado. Clienţii le vor putea găsi pe acestea pe site şi în aplicaţia de mobil.

Stocurile includ peste 300.000 de produse de îmbrăcăminte pentru femei, 200.000 de produse de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, 150.000 de articole vestimentare pentru copii.

De asemenea, pe stoc mai sunt 100.000 de articole de încălţăminte de sezon pentru bărbaţi, 150.000 de articole de încălţăminte pentru femei. În ofertă mai regăsim 50.000 de rochii şi 20.000 de ceasuri.

Retailerul a dat unele detalii şi despre ofertele care vor fi afişate de Black Friday 2017. Astfel, o bijuterie Frez Wilie ar putea fi achiziţionată la preţul de 1290 de lei. o pereche de pantofi de damă Valentino la 1790 de lei, o pereche de pantofi de damă Jimmy Choo la preţul de 1690 RON sau o geantă de femeie de la Prada la 6690 de lei.

Fashion Days a anunţat de Black Friday 2017 reduceri care pot ajunge şi la 90%!

CLICK AICI să vezi ofertele de la Fashion Days!

 

estinatia #1 de fashion online din Europa Centrala si de Est

Fashion Days, cel mai mare magazin online de moda, iti pune la dispozitie sute de mii de produse si ultimele colectii ale brandurilor de top. Alege articolele preferate din selectia noastra de imbracaminte online, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii. In plus, ai livrare rapida si retur gratuit pentru ca tu sa te bucuri de experiente captivante de shopping, in fiecare zi!

Poarta increderea si depaseste provocarile zilnice cu tinute inspirate

Simti ca poti sa faci orice atunci cand porti increderea. Fie ca este vorba despre un succes profesional, o emotie puternica, o persoana speciala, o rochie in care atragi toate privirile sau o camasa in care nu mai ai nevoie de introducere, reflecta increderea in tot ceea ce faci.

Fashion Days este despre plusul de incredere pe care ti-l ofera hainele cumparate online: acea pereche de blugi sau acel model de pantofi care se potriveste perfect cu personalitatea ta. Alege-ti piesele definitorii si bucura-te de oferte speciale in fiecare zi.

O varietate de branduri si produse

United Colors of Benetton, GUESS, Esprit, Love Moschino, Zee Lane, Next, Mango, Calvin Klein, Nike, New Balance sau Adidas sunt doar cateva dintre brandurile de top unde regasesti o multime de haine online, dar si incaltaminte si accesorii. Contureaza-ti stilul personal, mizand pe imbracaminte online cool: de la jachete in care cuceresti orasul, pantaloni in care te simti in largul tau sau tricouri in care nu-ti pasa de reguli pana la rochii in care esti sufletul petrecerii. Tu alegi hainele tale online care te reprezinta, iar noi livram direct la tine acasa, in doar cateva zile. Atat de simplu.

Pantofii: niciodata prea multi in garderoba

Pantofii reprezinta scuza perfecta pentru innoirea garderobei, insa gasirea modelului perfect poate fi o adevarata provocare. Pe fashiondays.ro ai mii de produse din care sa-i alegi pe cei in care sa simti ca plutesti: de la pantofi casual sau sporttenisighetecizme si pana la sandale sau papuci. Cum incaltamintea potrivita e must-have, barbatii regasesc in shop o varietate de modele din care sa aleaga pantofi sport sau casualghete sau tenisi confortabili.

Accesoriile cu care impresionezi

Detaliile fac diferenta! Adauga tinutei tusa personala necesara prin accesorizare si creeaza outfituri memorabile mizand pe genti impresionante, bijuterii stralucitoare, esarfe colorate sau ceasuri elegante. Vei atrage atentia? Bineinteles!

Copiii, mereu in tendinte

Cei mici au nevoie de acea doza zilnica de incredere pentru a se dezvolta armonios. Sporeste-le increderea in sine, mizand pe haine de copii potrivite varstei si personalitatii lor. Descopera intreaga selectie de imbracaminte online pentru cei mici si lasa-i pe ei sa-si aleaga favoritele: de la tricouribluzepulovere sau jachete cool pana la pantalonifusteaccesorii sau incaltaminte confortabila. Stilul personal se contureaza de la varste fragede, asa ca ce mai astepti?

Caminul tau stylish

Descopera tendintele actuale in design interior si personalizeaza-ti caminul cu cele mai cool articole pentru casa. Adauga prospetime, confort si culoare alegand accesorii pentru bucatarielenjerii de pathalate de baie, prosoape delicate sau obiecte decorative sic care sa reflecte preferintele tale stilistice.

Aplicatia Fashion Days: stilul tau, la un touch distanta

Poarta increderea in buzunar! Gasesti usor exact ce-ti doresti si comanzi haine online de oriunde, oricand prin intermediul aplicatiilor noastre mobile disponibile pentru iPhoneiPad si Android. Simte pulsul modei si fii mereu la curent cu ultimele colectii de imbracaminte online si cu oferte speciale exclusiv in aplicatie. Activeaza-ti alertele push si afla inaintea tuturor!

Alatura-te comunitatii Fashion Days

Ramai conectat cu noutatile! Urmareste-ne zilnic pe FacebookInstagram si The Daily Issue, blogul unde vei gasi inspiratie pentru acele tinute wow care sa-ti sporeasca si mai mult increderea in sine. Fii mereu la curent cu ultimele tendinte in moda, trucuri de frumusete, evenimente culturale urbane, destinatii cool de vacanta sau ultimele stiri de lifestyle.

 

Update: In cateva momente, se va da startul campaniei de Black Friday 2017 la Fashion Days si pe variantele desktop si mobile ale site-ului. Puteti accesa linkul de mai sus pentru a vedea ce puteți găsi pe site-ul retailerului de obiecte vestimentare!

Reprezentanţii comerciantului susţin că Black Friday-ul de anul acesta va fi cel mai mare de până acum. Oferta este una diversificată şi va cuprinde şi branduri de lux, precum poşete Prada, diamante sau accesorii de lux.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Nancy Pelosi o susține pe Kamala Harris pentru alegerile prezidențiale din 2024
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!