Caţavencii: Momente esenţiale din viaţa de mafiot a lui Giovani Becali

Jurnaliştii de la Caţavencii au scris "o cronoligie a mafiotului" Giovani Becali.
Romania TV
16 nov. 2012, 12:11
Caţavencii: Momente esenţiale din viaţa de mafiot a lui Giovani Becali

1952 – Vine pe lume Giovani Becali. Tatăl lui nu mai poate de bucurie când îl aude pe medic spunându-i: „Felicitări, e un mafiot!”

1957 – Micuțul Giovani e dat nu la grădinița banală din localitatea de domiciliu, ci la o grădiniță de mafioți, unde este coleg cu Berlusconi și Mourinho.

1959 – În prima zi de școală, își scuipă violent un coleg, căruia îi reproșează că are cămașa murdară. „Băi săracule, ce cămașă e asta pe tine? Tu știi de unde mă-mbrac eu? Habar n-ai să scrii pe litere casa de modă de unde mi-am luat eu uniforma asta școlară de mafiot. Pe tine cine te-a pregătit, băi, hahaleră, pentru prima zi de școală, mă-ta și cu tac-tu? Pe mine m-au pregătit Berlusconi, Mourinho. M-am trezit, m-am bărberit, m-am dat cu parfum de 500 de euro, mi-am pus caietul de citire și Abecedarul în ghiozdan și-am plecat la școală cu limuzina, că așa faci dacă ești om și te respecți. Ptiu. Ești cel mai elev prost din câți am văzut. Tu știi ce zic ceilalți elevi despre tine? Un curvar, un drogat, un nespălat. Ptiu, ptiu, că-mi faci și scârbă.”

Citește și: Cațavencii TV: Semafor inteligent numit şeful Poliţiei Rutiere

1963 – Elevului Giovani îi pică la teză fix ce nu voia el, adică niște întrebări incomode despre dosarul transferurilor.

1967 – Becali se impune în cercul lui de prieteni ca un scuipător de temut. Mereu când un amic are probleme cu golanii din cartier, acesta apelează la Giovani ca să-i scuipe. E lucru știut că Giovani poate să se scuipe cu mai mulți deodată, evitând cu agilitate flegmele adversarilor și plasând flegme imparabile în punctele lor cele mai sensibile: la ficat și în testicule.

1972 – Giovani face armata la antiaeriană, prilej cu care își dezvoltă abilitatea de a doborî MIG-uri scuipându-le la motor.

1984 – Vinde bilete în față la Patria, ca un adevărat mafiot. De menționat că în fața cinematografului Scala vindea bilete Berlusconi, iar la Studio, Mourinho.

1991 – E nevoit să se întoarcă din Germania, după ce-i ia gâtul unui milionar local, pe care-l transferă pe bani buni la o echipă de pe lumea cealaltă. Va recunoaște abia după ce faptele din acest dosar al transferurilor se vor fi prescris.

2012 – E condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. Pedeapsa i se pare exagerată, în ideea că nici Messi n-a semnat pe o perioadă atât de lungă.

Citește și: Cele mai bune răspunsuri pentru interviul de angajare într-o bancă

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!