Câte calorii are băutura Bubble Tea. Faimoasa licoare debordează de zahăr

Numărul de calorii din deja celebra băutură Bubble Tea nu este de neglijat. Pe lângă aromele interesante și experiența oferită, această licoare debordează de zahăr, astfel că ar trebui consumată cu moderație pentru a nu deveni un real pericol pentru sănătate.
Alina Costache
02 oct. 2023, 12:38
Câte calorii are băutura Bubble Tea. Faimoasa licoare debordează de zahăr
Câte calorii are băutura Bubble Tea. Faimoasa licoare debordează de zahăr

Băutura Bubble Tea a făcut senzație în România în ultima perioadă, iar românii o cumpără din ce în ce mai des, în tot felul de combinații, care mai de care mai inedite. Gustul și savoarea sunt cele care îi conving pe clienți să nu renunțe la ea, însă ceea ce nu știu este că ascunde un real pericol. Un singur pahar are o cantitate foarte mare de zahăr și calorii deloc de neglijat.

Citește și: Cel mai bun truc care te va salva atunci când trebuie să faci curățenie în baie. Ai nevoie doar de un plic de ceai

Câte calorii și cât zahăr are băutura Bubble Tea

De când a ajuns și pe piața din România, băutura Bubble Tea i-a cucerit pe amatorii de inedit. O mare parte a populației a consumat cel puțin o dată această băutură, declarându-se cuceriți. Totuși, ingredientele folosite ar putea deveni un motiv de îngrijorare și un motiv real pentru care această licoare să fie evitată pe cât posibil, mai ales că afectează și silueta.

Având în vedere că poate fi consumată în orice moment al zilei, comparativ cu alte băuturi, ca de exemplu cafeaua, chiar poate deveni un dușman atroce pentru greutatea corporală. Un singur pahar de Bubble Tea are nu mai puțin de 500 calorii care se depun direct pe siluetă. În combinație cu o cantitate mare de zahăr, de care nu duce deloc lipsă, vorbind despre 40-60 de grame de zahăr, acestea sunt nocive pentru organism. Încă de la vârste fragede, consumul acestei băuturi, în cantități mari, poate duce la obezitate.

Un alt ceai, dar de această dată benefic organismului, este ceaiul sărat, denumit și Garbo. Recomandat mai ales în sezonul rece, acest tip de ceai face mult bine organismului și imunității. Acesta este de patru feluri:

Ceylon tea – Originea acestuia este Sri Lanka și este considerat de multe persoane cel mai bun ceai din lume. Acesta poate fi negru, verde sau chiar alb, în funcție de procesul de producție. Planta de ceai sau Camellia sinensis stă la baza acestui ceai deosebit, alături de notele citrice. Printre beneficiile acestuia se numără prezența multor antioxidanți, menținerea sănătății inimii, dar și faptul că ajută la controlul zahărului din sânge.

Mousse au Vin Rouge – Ceaiul este special datorită combinației de ingrediente. Acesta are o aromă delicată de vin roșu combinat cu fructe precum afine, vișine, coacăze negre, alte fructe de pădure și struguri.

Tomato Mint Tea – Ceaiul sărat are ca ingredient principal roșia, fiind acompaniată de o aromă unică de mentă. Denumit și ceaiul mahmurelii, oamenii obișnuiesc să adauge ghimbir, sfeclă roșie și un strop de vodcă. Acest amestec spectaculos oferă note calmante de plante, vitamine și o aromă inedită. Multe persoane asociază acest ceai cu un cocktail faimos numit Bloody Mary.

Iar ultimul este chiar Bubble Tea, însă despre acesta, specialiștii spun că este un caz aparte. Originea lui este Taiwan și s-a bucurat foarte repede de popularitate în întreaga lume. Denumit și ceaiul rece cu bule, acesta este compus din lapte, fructe, bază de ceai și bile de tapioca masticabile.

Citește și: Cum se prepară corect ceaiul și cafeaua. Mihaela Bilic: „O să fiți surprinși, avem doar beneficii dacă consumăm zilnic 2-3 cești de cafea”

 

 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...