Câte clase are Ana Pal de la Survivor All Stars. La ce vârstă a devenit mamă

Ana Maria Pal este unul dintre concurenții de la Survivor All Stars de la Pro TV, iar povestea sa de viață este un real exemplu pentru cei care vor să renunțe atunci când dau de greutăți.
Alina Costache
21 mart. 2024, 11:37
Câte clase are Ana Pal de la Survivor All Stars. La ce vârstă a devenit mamă
Câte clase are Ana Pal de la Survivor All Stars. La ce vârstă a devenit mamă

Ana Maria Pal, concurentă la Survivor All Stars, vine de la țară, însă a reușit să își depășească limitele, fiind considerată un real exemplu de disciplină și determinare.

Citește și: Andreea Tonciu, profund dezamăgită de Zanni după experiența de la Survivor: „O să ne revedem și o să-i zic niște vorbe. Mi-am dat seama ce fel de persoană e”

Câte clase are Ana Pal de la Survivor All Stars

Peintre lupte libere, MMA, kickboxing, wushu și alte sporturi, Ana Maria Pal nu a avut deloc o viață ușoară. Tânăra a muncit mult și a făcut destule sacrificii pentru a reuși să treacă peste toate provocările vieții.

S-a născut într-o familie cu opt copii, însă doi dintre aceștia suferă de probleme de sănătate, fiind nedeplasabili. Își amintește cu drag de copilăria presărată cu bucurii, dar și cu tristeți. A ales să vorbească mai mult despre clipele frumoase, amintindu-și cum era ca „a doua mamă pentru frații mai mici”.

„Îmi amintesc, de exemplu, că atunci când vroiam să ies afară, în drum, să mă văd cu fetele, cu colegii, trebuia neapărat să iau un frate cu mine, să-l car pur și simplu în spate, fiind foarte mic și, normal, trebuia supravegheat de cineva. N-am trăit în lux, dar nici nu pot spune că, de exemplu, nu am avut cu ce mă încălța, să merg la școală. Am avut o copilărie…normală”,  povestește Ana Maria.

Pentru că familia era numeroasă, și cheltuielile erau mari, astfel că Ana Maria a fost nevoită să muncească de mică, ori la câmp, ori prin vecini.

„Știu să dau cu sapa, am făcut-o de multe ori. La început, mai tăiam porumbii cei buni, când nu prea știam cum se face. Mai mult mi-a plăcut la fân – să adun, să fac căpițe … Nu știu, îmi plăceau lucrurile astea mai grele, unde trebuia să depui forță. De multe ori, îi întreceam pe băieți! La porumb, îmi plăcea să tai cu secera, să leg cocenii, să depănușez … Mereu mă chema vecina noastră, căreia îi spuneam «moașă», pentru că, pe patru dintre frați, ne-a ajutat să ne naștem, acasă, până să vină «Salvarea». Inclusiv eu m-am născut în casa părintească din Tamași, dar cu ajutorul unei alte moașe. Încă, am venit greu pe lume, învinețită toată, din cauza cordonului ombilical care mi se înfășurașe în jurul gâtului, de-a făcut-o pe moașă să strige la mama «Ce naști Cristină, cioată»”, mai povestește ea.

Ea a mărturisit acum, la Survivor All Stars, că a rămas însărcinată când era în clasa a XII-a și că nu a vrut să facă avort. Copilul are acum 11 ani și este foarte iubit de mama lui.

„Când am născut, când am rămas gravidă…eu eram în lotul național de juniori la București. Prietenul meu…ce să zic, a fost o dragoste de aia prostească. Pentru că mama nu a avortat niciodată, nu am vrut să fac nici eu această greșeală. În primul rând, noi suntem catolici și nu vreau să mă simt cu conștiința pătată. Acum face 11 ani. Eu am continuat după ce am născut. Pe mine nu mă ține un copil pe margine. După naștere, am urcat și pe podium, după jumătate de an. După a trebuit să fac operația de apendicită. Eu după o lună jumate am urcat pe podium”, a povestit Ana Maria.

Ana a absolvit Liceul cu Program Sportiv, o perioadă făcând chiar naveta la Bacău. În primul an de liceu, s-a apucat de atletism.

„Dacă vă spun, inițial, voiam să mă fac vopsitor auto, pentru că tata e mecanic, frații mei, la fel, știu cum e cu mașinile. Am zis să urmez și eu același drum, știind că e o meserie bănoasă. Până când profesorul de sport din sat m-a remarcat și mi-a zis să mă apuc de un sport. Țin minte cum zicea: «Ce vrei să faci, Ană, să stai la coada vacii? Mergi și fă liceul, că o să-ți prindă bine în viață!»”, spune ea.

A reușit să termine liceul, după un an de suspendare, iar ulterior, a absolvit și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Citește și: FOTO Zanni și Ana Porgras, momente intime la Survivor All Stars. Camerele au surprins întreaga scenă de la miezul nopții

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!